Erõsen G-Spot szerû, nemde ?
A Switch nekem marhára bejön, RM feeling, Easton RAD DH Taperwall anyag, RM7 elsõháromszög. A Pinkbike-on van egy kép, ahol az Rm7 alkatrészeit rárakták egy Switchre és elnevezték Rm5-nek. Szvsz Lock-Out tag nélkül pogozik eléggé, és kicsit nehéz is /3860g Vanilla RL taggal/. Az ára nagyon baráti.
Vajon hogyan mászik ?
16,5" lenne, ez is nagy tengelytávot jelent ?
Nagyobb taggal mennyire lehetne felnyomni az útját ?
rob!
Nehéz dönteni, mi ?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Indította
Andix
, 2001. október 26. 23:11
Írta 2003. február 17. - 15:47
Írta 2003. február 17. - 14:11
Craftworks FRM 125
Minden info itt van róla.
A Jenson USA adott nekem e-mailban egy 675 USD árat rá.
És a '03 in stock.
Szerintem besztof ajánlat. És a váz is király!
Minden info itt van róla.
A Jenson USA adott nekem e-mailban egy 675 USD árat rá.
És a '03 in stock.
Szerintem besztof ajánlat. És a váz is király!
Írta 2003. február 17. - 12:08
Azt tudjátok, hogy a Banshee-t az a csóka csinálja, aki a Syncrost kitalálta, és akié volt egészen addig, amig a GT meg nem vette, és át nem költöztette Tajvanra?
A csõ azért hasonlít, mert Easton RAD csõszett. A Kona is használta, de rájöttek, hogy tudnak õk csinálni hasonlót, és most a Kona csõszettjén a fejcsõnél a négyszög oldalai nem homorúak, mint a RAD, hanem domborúak. Ilyen egyszerû... És máris nem kell a jogdíjat fizetni a lecence-ért, vagy a drága csõszettet megvenni...
Rocky Mountain: elég hosszú láncvilla, emiatt nagy tengelytáv, ami jól jön ugyan egyenes lefeléken, de a technikásabb részeken bajban lehetsz. És azt hiszem, csak OnePointFive van. Amúgy 152-t mozog az idei, a tavalyi sima fejcsõvel 130-at.
És BombrideR tényleg azt mondta, hogy nem hoz G-Spot-ot? Mekkora kár... :'(
A VProcess pedig Vouilloz saját márkája, és Õ maga fejlesztette a saját dh vázát, mióta a SUNN gyári csapata feloszlott.
A csõ azért hasonlít, mert Easton RAD csõszett. A Kona is használta, de rájöttek, hogy tudnak õk csinálni hasonlót, és most a Kona csõszettjén a fejcsõnél a négyszög oldalai nem homorúak, mint a RAD, hanem domborúak. Ilyen egyszerû... És máris nem kell a jogdíjat fizetni a lecence-ért, vagy a drága csõszettet megvenni...
Rocky Mountain: elég hosszú láncvilla, emiatt nagy tengelytáv, ami jól jön ugyan egyenes lefeléken, de a technikásabb részeken bajban lehetsz. És azt hiszem, csak OnePointFive van. Amúgy 152-t mozog az idei, a tavalyi sima fejcsõvel 130-at.
És BombrideR tényleg azt mondta, hogy nem hoz G-Spot-ot? Mekkora kár... :'(
A VProcess pedig Vouilloz saját márkája, és Õ maga fejlesztette a saját dh vázát, mióta a SUNN gyári csapata feloszlott.
Írta 2003. február 17. - 07:22
lor:
gyönyörüek azok az össztelos magellenok! wow!
es ez a bomba dizajn!
mennyit kostal 1 ilyen!
...en is akarok! ;D
gyönyörüek azok az össztelos magellenok! wow!
es ez a bomba dizajn!
mennyit kostal 1 ilyen!
...en is akarok! ;D
Írta 2003. február 16. - 18:28
Írta 2003. február 16. - 16:10
Meggyõztetek ! Bejött a képbe a Scream is...
Rocky Mountain Switch-rõl mi a véleményetek ?
Rocky Mountain Switch-rõl mi a véleményetek ?
Írta 2003. február 16. - 16:02
Szerintem is. A támvilla azért egés más, meg az üléscsönél a merevítés. Egy picit azért agresszívabb a váz, mint a Stinkyé, de tényleg hasonlít.
Írta 2003. február 16. - 15:28
Írta 2003. február 16. - 14:44
iljics: A Banshee-t lehet a gyártótól is szimplavállassal rendelni, szóval szerintem úgy is rendben van a geometria.Amúgy itt minden le van írva a vázról:
http://www.bansheebi...?color=gunmetal
Itt 1 kép:
http://www.pinkbike....iew&image=50979
HeGe
http://www.bansheebi...?color=gunmetal
Itt 1 kép:
http://www.pinkbike....iew&image=50979
HeGe
Írta 2003. február 16. - 14:08
és+ a szín! ;D De szerintem a NWD2-ben a robbie-ék a sima stinkyvel mennek. :-\
Írta 2003. február 16. - 13:36
iljics:'de a Process nem Vojúz saját márkája, amit Õ tervez / fejleszt ?'
de!
'A bike filmekben nem sima Stinky-vel mennek'
a sima stnky meg a deluxe vaza kozott nincs kulonbseg!
csak felszereltsegben
de!
'A bike filmekben nem sima Stinky-vel mennek'
a sima stnky meg a deluxe vaza kozott nincs kulonbseg!
csak felszereltsegben
Írta 2003. február 16. - 12:35
Lehet, hogy most nagy hülyeséget mondok, de a Process nem Vojúz saját márkája, amit Õ tervez / fejleszt ?
Mindenesetre az ára biztosan csillagászati.
A Banshee Scream nagy lenne szimplaválalshoz, nem ? Én eddig csak SuperT / Boxxer villával láttam...
A Heckler cikket szívesen elolvasnám, hálásan fogadom e-mailen ! Néztem a Color picker-t, valóban gyönyörûséges darab és a 5th Element mellett lehet kérni kétféle Fox Float taggal is.
A bike filmekben nem sima Stinky-vel mennek, de elfogadom, hogy az AC inkább all round /még a neve is: All Condition/.
Mindenesetre az ára biztosan csillagászati.
A Banshee Scream nagy lenne szimplaválalshoz, nem ? Én eddig csak SuperT / Boxxer villával láttam...
A Heckler cikket szívesen elolvasnám, hálásan fogadom e-mailen ! Néztem a Color picker-t, valóban gyönyörûséges darab és a 5th Element mellett lehet kérni kétféle Fox Float taggal is.
A bike filmekben nem sima Stinky-vel mennek, de elfogadom, hogy az AC inkább all round /még a neve is: All Condition/.
Írta 2003. február 16. - 08:46
Hát amc Process a márka, az ára a váznak szerintem minimum 600 és az még szerintem alsó határ... (v.ö kb Intense M1)
Írta 2003. február 16. - 00:55
szisztok!!
a nicolas vouilloz-nek milyen bicója van és az mennyibe kerüi?mi a márkálya??
mielõtt félreértés adódna nem olyat akarok!!
AMC
Itt nézd meg:
http://www.nicolasvo...ge_eng/home.htm
Mindent megtalálsz a DH és az FR bringájáról is.
A cuccot egyébként Vprocess2 nek hívják. Ezzel tolja a Disorder 2-ben is.
Bye
mastiff
Írta 2003. február 15. - 23:26
szisztok!!
AMC
AMC
Írta 2003. február 15. - 23:01
Írta 2003. február 15. - 22:28
Hi, all.
Határozottan jól néznek ki a 2003-as Megallánok..
Ilijics, szeritnem azért az AC2 meg a Stinky nem ua. kategória.
Az AC inkább olyasmi mint a Kona Bear, Trek Liquid, Esetleg Ellsworth Id, bár az tény, hogy ezek közül mindegyik többet mozog mint a Maci. A Stinky meg azért inkább egy HC freeride gép. Sokan mennek vele a Red Bull Rampage-n is. Meg majdnem mindegyik vidoban lehet látni legalább 1-et.
De, ha olyan all around bike kell akkor nagyon jó választás lehet az AC2.
A SC Hecklerrõl: külföldi fórumokon mindenhol írják, hogy egy olyan gép ami akár CC re akár Freeride-ra tökéletes lehet. Még a duplavállas is belemegy és akkor lehet vele durvulni viszont lehet könnyû CC gépet is építeni belõle. A múlt havi Mtb Actionben van egy cikk róla, ha nem olvastad és érdekel akkor szívesen bescannelem. Gondolom a Color Pickert nézted az Sc oldalán.... (Heckler R Freeride) gyönyörû. És asszem. 2003-ban már mindegyik 5th Elementel jön.
Bármit is választasz ezek közül a bringák közül szerintem mindegyikkel jól jársz majd.
Ride on.
mastiff.
Határozottan jól néznek ki a 2003-as Megallánok..
Ilijics, szeritnem azért az AC2 meg a Stinky nem ua. kategória.
Az AC inkább olyasmi mint a Kona Bear, Trek Liquid, Esetleg Ellsworth Id, bár az tény, hogy ezek közül mindegyik többet mozog mint a Maci. A Stinky meg azért inkább egy HC freeride gép. Sokan mennek vele a Red Bull Rampage-n is. Meg majdnem mindegyik vidoban lehet látni legalább 1-et.
De, ha olyan all around bike kell akkor nagyon jó választás lehet az AC2.
A SC Hecklerrõl: külföldi fórumokon mindenhol írják, hogy egy olyan gép ami akár CC re akár Freeride-ra tökéletes lehet. Még a duplavállas is belemegy és akkor lehet vele durvulni viszont lehet könnyû CC gépet is építeni belõle. A múlt havi Mtb Actionben van egy cikk róla, ha nem olvastad és érdekel akkor szívesen bescannelem. Gondolom a Color Pickert nézted az Sc oldalán.... (Heckler R Freeride) gyönyörû. És asszem. 2003-ban már mindegyik 5th Elementel jön.
Bármit is választasz ezek közül a bringák közül szerintem mindegyikkel jól jársz majd.
Ride on.
mastiff.
Írta 2003. február 15. - 21:12
zsomi ennyi van kapcsibol
Na nesztek G.M. Fulltelós Polarx-e:
http://www.nofear.hu.../nagyhir/41.jpg
Meg a DH gépe
http://www.nofear.hu.../nagyhir/42.jpg
És a merev:
http://www.nofear.hu.../nagyhir/40.jpg
Írta 2003. február 15. - 20:20
Ki volt ma normafan?????Szombat..feb 15
CSavesz ugrottt sipalyan levo snowboardos ugraton aztan hopsz
erkezesnel kitort a telo fejcsoval egyutt. .
A telo meg a kerek elszallt a picsaba.
csavo fejjel a hoba.Szerencsere volt rajta full face.
A vaz nemtom pontosan ugyhallottam Magellan, osztelos.
Televolt ragaszva cimkekkel.
NAgy makja volt ...
CSavesz ugrottt sipalyan levo snowboardos ugraton aztan hopsz
erkezesnel kitort a telo fejcsoval egyutt. .
A telo meg a kerek elszallt a picsaba.
csavo fejjel a hoba.Szerencsere volt rajta full face.
A vaz nemtom pontosan ugyhallottam Magellan, osztelos.
Televolt ragaszva cimkekkel.
NAgy makja volt ...