Én is olyat vettem
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Started by
Andix
, 2001. October 26. 23:11
Posted 2003. December 19. - 17:14
Posted 2003. December 19. - 14:55
köcce! :-*
a másik majd kiderül,ui. már itt figyel a kezembe:D formára amúgy olyan kicsit,mint az RF,bár azért persze...majd nyomok róla fotót
a frankó fényvisszaverõkön túl olyan elõnyei vannak,h olcsóbb a Husinál,mivel csak 11e bótban:)
a másik majd kiderül,ui. már itt figyel a kezembe:D formára amúgy olyan kicsit,mint az RF,bár azért persze...majd nyomok róla fotót
a frankó fényvisszaverõkön túl olyan elõnyei vannak,h olcsóbb a Husinál,mivel csak 11e bótban:)
Posted 2003. December 19. - 14:21
Posted 2003. December 19. - 14:04
Vki!Gyorsan! Mekkora a PolarX shell?
68 v 73? Idenekem az infot,de izibe!
Meg az RPM (asszem) karról tud vki vmit? Az FSA gyártja,ilyen fain kis fényvisszaverõk vannak a rockringjén:D
-Nnaaaaaaaa vki írja már!
...
:D
68 v 73? Idenekem az infot,de izibe!
Meg az RPM (asszem) karról tud vki vmit? Az FSA gyártja,ilyen fain kis fényvisszaverõk vannak a rockringjén:D
-Nnaaaaaaaa vki írja már!
...
:D
Posted 2003. December 18. - 18:51
hát hogy nem ugyanaz az biztos.ez nyilvánvaló. csak kíváncsi lennék hogy melyikkel milyen menni...
a pogózást nem tartom elfogadhatónak. én sokat mászok és szeretek is ;D bár az Ördög oldalon mást nyilatkoztam volna (mondjuk az tolás volt)
igazából xtc nrs-t szeretnék de arra nincs elég bobóm.
Ha igaz merevvázas xtc-m lesz. 8) ez a váz árban majd' duplája a tuaregnek.
van amúgy össztelós vázam is de jobban kedvelem a nagykerekû montim ami most lett kész.
a pogózást nem tartom elfogadhatónak. én sokat mászok és szeretek is ;D bár az Ördög oldalon mást nyilatkoztam volna (mondjuk az tolás volt)
igazából xtc nrs-t szeretnék de arra nincs elég bobóm.
Ha igaz merevvázas xtc-m lesz. 8) ez a váz árban majd' duplája a tuaregnek.
van amúgy össztelós vázam is de jobban kedvelem a nagykerekû montim ami most lett kész.
Posted 2003. December 18. - 13:45
egy dolog, hogy hasonlít, meg egy dolog, hogy ugyanaz. ez nem ugyanaz, még közel sem.
az xtc egy olyan szerkezet, ahol a rugóstagnak nincs sag-je (nem ül be, ha ráülsz) és a pedálbataposáskor ez feszíti vissza a láncot (és azzal együtt az egész hátsó háromszöget) az eredeti helyzetébe, magyarul nem pogózik. de ezek speciális pontok, nem tessék-lássék összedobált forgáspontok....
amúgy ez a tuareg egy sima horst-linkes (horst leitner - amp, a róla elnevezett rugózási rendszer feltalálója) váz. ezek alapjában véve jó konstrukciók, lásd az összes specialized ezt a rendszert használja (de a norco-k is, egy csomó német cég, az intense is, stb)
az xtc egy olyan szerkezet, ahol a rugóstagnak nincs sag-je (nem ül be, ha ráülsz) és a pedálbataposáskor ez feszíti vissza a láncot (és azzal együtt az egész hátsó háromszöget) az eredeti helyzetébe, magyarul nem pogózik. de ezek speciális pontok, nem tessék-lássék összedobált forgáspontok....
amúgy ez a tuareg egy sima horst-linkes (horst leitner - amp, a róla elnevezett rugózási rendszer feltalálója) váz. ezek alapjában véve jó konstrukciók, lásd az összes specialized ezt a rendszert használja (de a norco-k is, egy csomó német cég, az intense is, stb)
Posted 2003. December 16. - 21:25
heló
érdekelne hogy ki látott már Caprine Tuareg vázat. Az meg még inkább érdekelne, hogy ki próbálta már ki. A váz nagyon hajaz az xtc nrs-re, az ára viszont töredéke. Jól tudom persze hogy a Giant egy csúcskategóriás remekmû de ha a geometria és a forgópontok ott vanak a szeren akkor esetleg érdmes lehetne egy cc-maraton gépet építeni belõle.
www.caprine.hu
érdekelne hogy ki látott már Caprine Tuareg vázat. Az meg még inkább érdekelne, hogy ki próbálta már ki. A váz nagyon hajaz az xtc nrs-re, az ára viszont töredéke. Jól tudom persze hogy a Giant egy csúcskategóriás remekmû de ha a geometria és a forgópontok ott vanak a szeren akkor esetleg érdmes lehetne egy cc-maraton gépet építeni belõle.
www.caprine.hu
Posted 2003. December 16. - 20:19
jaja, ennyi feszulstseg kulonbseg van a ketto kozott de ne oltssal mar le!!! ;D
akkor ugy irom, hogy egy esztendo van koztuk, ha jol tippekel. no erre mit irsz? ;D
akkor ugy irom, hogy egy esztendo van koztuk, ha jol tippekel. no erre mit irsz? ;D
Posted 2003. December 16. - 20:16
Posted 2003. December 16. - 19:58
Juhi... lassan eldonthetned mit is akarsz.
az st1 es st2 kozott kis gondolkodas utan ooo 1 EV van.... a gyapi meg a margithidnal van. keresd meg a bikemagban a hirdeteset, kek-cet neven....
az st1 es st2 kozott kis gondolkodas utan ooo 1 EV van.... a gyapi meg a margithidnal van. keresd meg a bikemagban a hirdeteset, kek-cet neven....
Posted 2003. December 16. - 19:53
Posted 2003. December 16. - 18:05
Merev Napal-mal kapcsolatban Gyapi-nál láttam egyet 42-volt bár találkoztam már 59-ért is ST2-vel.
Azt hiszem 16,5"-ös volt.
Azt hiszem 16,5"-ös volt.
Posted 2003. December 16. - 16:28
Szép, jó erõs, 30 k körül. Nem mindegy ki forgalmazza? bemész 3-4 nagyobb boltba, és megkérdezed, hogy tudnak-e hozni. Ha tudnak lesz, ha nem tudnak, nem lesz. Kit érdekel a forgalmazó?
Posted 2003. December 16. - 15:26
Posted 2003. December 16. - 14:23
A 4.5 szerintem a villára vonatkozik - lásd:
Forks
Dnm Mirage long travel Alloy front suspension forks with over 4.5'' of travel
Forks
Dnm Mirage long travel Alloy front suspension forks with over 4.5'' of travel
Posted 2003. December 16. - 12:05
oda van írva, hogy over 4.5"
nem hiszem, hogy sokkal több, mint 4.5", mert akkor már 5"-et írtak volna, szóval 110-120 mm lehet.
nem hiszem, hogy sokkal több, mint 4.5", mert akkor már 5"-et írtak volna, szóval 110-120 mm lehet.
Posted 2003. December 15. - 20:26
http://www.rockbotto...info.asp?id=220
Orange copy!!!
Silverfox: Oasis néven fut... csak a rugoutra lennék kiváncsi
Orange copy!!!
Silverfox: Oasis néven fut... csak a rugoutra lennék kiváncsi
Posted 2003. December 15. - 20:13
Posted 2003. December 15. - 19:54
Akkor nem vágom:
megrandelek egy 2000$-od biciklit, ezek szerint 30$ a postaköltség. Kell még valami mást is fizetnem?
megrandelek egy 2000$-od biciklit, ezek szerint 30$ a postaköltség. Kell még valami mást is fizetnem?