drága - olcsó
kinek mi? az enyém 2000dollár lenne.
találatam a neten egy poltot ahol azt írják akárhova (külföld is) szállítanak: www.thebackcountry.net
mennyi lehet a szállítási költség (õk nem írják)?
csak kb. érdekel mennyi + a vám és a szállítás - 50e , 100e?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Indította
Andix
, 2001. október 26. 23:11
Írta 2003. december 15. - 17:38
Írta 2003. december 15. - 17:20
Ja, végülis nincs sok különbség a 2 váz között csak annyi hogy a Stuff színe fehér, a Shredé meg kék és a Stuff egy picit jobban megvan hajlítva.
Írta 2003. december 15. - 17:17
Szerintetek megér a Kona Shred 150.000 Ft-ot?
Az X-Factor-ban lehetne kérni Kona Stuff-ot Shred felszereléssel? (Mindkét váz 49.900 Ft)
Ha igen kb. mennyi lenne?
Írta 2003. december 15. - 17:16
Hogy is van írva, mire vagyunk immunisak...? ;D ;D ;D
Próbálj szerencsét egy vázas topicban a TECH részleg olajtól bûzlõ oldalain!
Próbálj szerencsét egy vázas topicban a TECH részleg olajtól bûzlõ oldalain!
Írta 2003. december 15. - 17:10
Szerintetek megér a Kona Shred 150.000 Ft-ot?
Az X-Factor-ban lehetne kérni Kona Stuff-ot Shred felszereléssel? (Mindkét váz 49.900 Ft)
Írta 2003. december 15. - 16:33
olcsóbb vázaknál 3 lehetõség van:
- sajnálkozol, hogy soha nem lesz ilyened.
- találsz egyet használtan
- közel laksz a határhoz, és kimész venni egyet ausztriába
drágább vázaknál és össztelósoknál:
- rendelsz egyet egy online áruháztól
- keresel egy használtat külföldi (usa/kanada) aprókban, mejd behozatod iljiccsel
- találsz egyet használtan (esélytelen)
- találsz egyet használtan
- közel laksz a határhoz, és kimész venni egyet ausztriába
drágább vázaknál és össztelósoknál:
- rendelsz egyet egy online áruháztól
- keresel egy használtat külföldi (usa/kanada) aprókban, mejd behozatod iljiccsel
- találsz egyet használtan (esélytelen)
Írta 2003. december 15. - 16:28
Jó hallani ilyneket a Jamisrõl, nekem is megtetszettek!
DE mit lehet tenni, ha nincs magyar forg.?
DE mit lehet tenni, ha nincs magyar forg.?
Írta 2003. december 15. - 16:22
erborn: ennyi pénzért nincs jobb újonnan.
használtan meg polarix. könnyebb, jobb a geometriája, é sszerintem még szebb is. de ez a neuzer már nem az a neuzer, amit te törtél, annál erõsebb.
jamis: nekem is volt egy durango al biciklim, pontosabban azzal kezdtem a "pályafutásom", de mint ahogy palmi írta, more travel is better. a váz azóta is megvan, '98-ban vettem. most öcsém egysebességes bicajként használja. kiváló és gyönyörû. (british racing green) és az új jamisok is elég meggyõzõek!
használtan meg polarix. könnyebb, jobb a geometriája, é sszerintem még szebb is. de ez a neuzer már nem az a neuzer, amit te törtél, annál erõsebb.
jamis: nekem is volt egy durango al biciklim, pontosabban azzal kezdtem a "pályafutásom", de mint ahogy palmi írta, more travel is better. a váz azóta is megvan, '98-ban vettem. most öcsém egysebességes bicajként használja. kiváló és gyönyörû. (british racing green) és az új jamisok is elég meggyõzõek!
Írta 2003. december 15. - 12:08
én nem használtam, de azt hallottam jó.
Ha több info kell olvass egy 5-6 oldalt vissza.
(az a legjobb amikor valki ilyen tanácsot ad :-X)
Ha több info kell olvass egy 5-6 oldalt vissza.
(az a legjobb amikor valki ilyen tanácsot ad :-X)
vendég__*
Írta 2003. december 14. - 22:17
sziasztok!
lenne egy kérdésem.bár gondolom mindenki aki elõször ír ide ilyen jellegû céllal teszi.
szóval van valakinek tapasztalata Matrix vázakkal kapcsolatban?engem az Airborne érdekelne.nem fekszik meg az ember alatt?mert ugye ez neuzer-féle váz :-\, jó tudom nem õk gyártják, de akkor is.volt régebben neuzer vázam s egy hét alatt elhajlott a váz.tudjátok mint a filmeken amikor a lakókocsi elkezdi elõzni a vontatót.így történt, csak a hátulja nem elõzte meg az elejét, de kiment az elõzõsávba.
elõre is kösz a segítséget!
lenne egy kérdésem.bár gondolom mindenki aki elõször ír ide ilyen jellegû céllal teszi.
szóval van valakinek tapasztalata Matrix vázakkal kapcsolatban?engem az Airborne érdekelne.nem fekszik meg az ember alatt?mert ugye ez neuzer-féle váz :-\, jó tudom nem õk gyártják, de akkor is.volt régebben neuzer vázam s egy hét alatt elhajlott a váz.tudjátok mint a filmeken amikor a lakókocsi elkezdi elõzni a vontatót.így történt, csak a hátulja nem elõzte meg az elejét, de kiment az elõzõsávba.
elõre is kösz a segítséget!
Írta 2003. december 14. - 20:06
Huh, Jamis. + évig nyúztam egy 98 as Durango Al-t, túra, város, "DH"-ra és mindent bírt. Nagyon szerettem, csak "More travel is better"
Írta 2003. december 14. - 17:16
Köszi, majd meglátom. 8)
Jellemzõ, hogy nincs m,agyar forg.; gondolhattam volna... >
Jellemzõ, hogy nincs m,agyar forg.; gondolhattam volna... >
Írta 2003. december 14. - 17:10
jo szerkezet!
nem kell tole felni szertem.
csak nem hallani nalunk rola.
de sajna nem ok az elsok akik eltunnek az orszagbol
nem kell tole felni szertem.
csak nem hallani nalunk rola.
de sajna nem ok az elsok akik eltunnek az orszagbol
Írta 2003. december 14. - 16:36
Nincs magyar forgalmazója már a Jamisnak...
Lfogult vagyok,de szvsz hihetetlen jó gépeket csinálnak--
No meg "kult" cucc is:)
Alattam megy egy 96os !alu! Dakar FS,és úgy néz ki,sose hal meg:) +Indián DH VK-n anno Jamissal indult ::)
Szóval csak hajrá! ;)
Lfogult vagyok,de szvsz hihetetlen jó gépeket csinálnak--
No meg "kult" cucc is:)
Alattam megy egy 96os !alu! Dakar FS,és úgy néz ki,sose hal meg:) +Indián DH VK-n anno Jamissal indult ::)
Szóval csak hajrá! ;)
Írta 2003. december 14. - 15:27
Hi
Mi a véleményetek a Jamis cégrõl (vázaikról)?
Eddig csak jót hallottam, és gondolkodom egy 04-es Dakar XC expert-en. Ha van, ki a Magyar forgalmazó?
Köszi
Marci
Mi a véleményetek a Jamis cégrõl (vázaikról)?
Eddig csak jót hallottam, és gondolkodom egy 04-es Dakar XC expert-en. Ha van, ki a Magyar forgalmazó?
Köszi
Marci
Írta 2003. december 13. - 23:32
ksjsk krnu-dok í-- jajj, mar irni sem tudok!
kajak kenu.... -sok labat nezd meg, sztem csak akkor veszed eszre, ha nagyitot talalsz... szinte el vannak sorvadva, de mind1 persze, hacsak nem kerekparoznak mellette.... pl apud is de valahogy a trex meg a napalm nem egy kategoria. mondhatni egyik egy picit kemenyebb cc-nek tunik, a masik meg DH gep... az utobbi a napalm. de amint irtad, ha versenyezni akarsz, akko a juniorhoz a smoke passzol... a vrx meg fura egy talalmany....
kajak kenu.... -sok labat nezd meg, sztem csak akkor veszed eszre, ha nagyitot talalsz... szinte el vannak sorvadva, de mind1 persze, hacsak nem kerekparoznak mellette.... pl apud is de valahogy a trex meg a napalm nem egy kategoria. mondhatni egyik egy picit kemenyebb cc-nek tunik, a masik meg DH gep... az utobbi a napalm. de amint irtad, ha versenyezni akarsz, akko a juniorhoz a smoke passzol... a vrx meg fura egy talalmany....
Írta 2003. december 12. - 21:07
akkor a napalm?hát így is kurva vastag(izom)combom van!(tényleg) :-\apumat aki nagy sport embert,kajak-kenu bajnok,meg mittom én simán lehagyom,pedig õ outival megy.NA ELÉG A MAGAM MÁJA HIZLALÁBÓL!!
a lényeg tényleg az lessz.bár most kinézõben van egy trek vrx 400 lt is.esetleg ha arrol is valami az elõzõek függvényében?
azért fontos a könnyû tekerhetõség(a könnyû relatív 2,95 3,15 kilós kerékkel)mer túrázni néha apummal megyek o úton!fontos hogy ne csak síkon meg enyhe fölfelén trtsam a tempóját!
KÖSZI A VÁLASZOKAT!!
a lényeg tényleg az lessz.bár most kinézõben van egy trek vrx 400 lt is.esetleg ha arrol is valami az elõzõek függvényében?
azért fontos a könnyû tekerhetõség(a könnyû relatív 2,95 3,15 kilós kerékkel)mer túrázni néha apummal megyek o úton!fontos hogy ne csak síkon meg enyhe fölfelén trtsam a tempóját!
KÖSZI A VÁLASZOKAT!!
Írta 2003. december 12. - 20:37
akko sztem egyertelmu hogy melyik legyen.. de meg fogsz erosodni a maszasoktol, az hotziher.... de ez vele jar, enis sztem inkabb lennek eros, mint gyors....
Írta 2003. december 12. - 20:23
aha jól látod!!kb 1,5éve bicózok komolyabban,aztán a telót kinõttem?vettem egy JrT.-t no a váz meg merev wheeler azt kellene kicserélni,mielõtt az ostoba fcsõ szög miatt repedne meg!Viszont az is szempont hogy ezzel a géppel túrázni is szoktam!tehát legyen a geometria tekerhetõ,elsõváltónak ha hej! van az már álom kategória!Meg h nincs akkor a középcsapágyházhoz rögzíthetõ váltó kéne meg hogy a váznak a k.csp.háza jó méretü legyen!Ha nem váltó,akkor meg jó lenne ha a vázon lenne gyárilag láncvezetõ felrakására hely!!
Írta 2003. december 12. - 20:14
na hali. szal amint olvasom, a ht mellozendo. a napalm meg siman jo, mert amint a megerzesem sugja, nem egy profi dh-s arc vagy bender-letoresekkel. szal azert nem hajlik meg igy hip hop. meg javithato is vegulis, de cserelni NEm fogod tudni mire... nincs olyan szervizhattere a napalmnak8semelyik ceg sem menne bele, ez velejar a dh-val) ennyi.