Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
13292 replies to this topic

Kiskemo

Kiskemo

vendég

• fórumtag
  • 195 posts
Én Cube bringát akarok, nem tudjátok mennyi a XC csúcs váznak az ára? mert sehol nem találtam csak full gép árát

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
oooo he!
egyel vagy ketell.
mie akko a matrixnak mi koze a bullahoz?
egy forgaspont meg alu.

egyebkent a matrixbol nekem pont az rtag nem kene...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
most erre kene irnom vmit?
mittomen. assetom mi az utobbi.
de mar tom, hala a pinkbike-nek.
cannondale geminiszvsz nem igazan sok kozuk van egymashoz,
najo, egy forgaspont, meg aluminium.... de a vazforma is picit ams...
bullit

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
jo akkor melyik igazibb a gemini vagy a bulit?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
jajj tee.
nezd meg egyszer te is.
toltsd le a kpeet, es tedd oda egy bullit melle. a bullitrol tudjuk, h jo.
csak ez egy "kicsit" filigranabb lett. ennyi. ezert kell finomabban banni vele, es pont a rugostag az, ami jo benne....

szerintem a rugostagot leszamitva ey tök jó vaz ami birja is amit birnia kell...nem fikazzatok ma..

ennyi.
lehet h nem gagyi, sot valoszinu, hisz az airborne is birja, de nekem akkor sem lenne lelkem bemenni pl a fogashoz vele. TUL nagy a hasonlosag....
(ha ugy lenne mint a wega-val, es ugyanaz lenne mas nevvel, akkor ok. de igy azert.... ha mar lemasoljak, akkor erted..

ha megnezed ma mar nem sok ujat tudnak kitalalni es elofordul a nagy hasonlosag 2 vaz között...ez van..

ekkora hasonlosag azert nem feltetlenul a veletlen muve....

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts

csak picit ovatosabban kell onagysagat meghajtani, mint az igazit.

ez kicsit vicces thez ;D mi az h az igazit??? azer mer hasonlo a bullitra egyböl hamisitvany vagy mi??! szerintem a rugostagot leszamitva ey tök jó vaz ami birja is amit birnia kell...nem fikazzatok ma...
ha megnezed ma mar nem sok ujat tudnak kitalalni es elofordul a nagy hasonlosag 2 vaz között...ez van..
attol fuggetlenl nem biztos h egy rakas szar...

Ha már gagyi, legalább ízlésesen

miert is lenne gagyi?annyira birom mikor mindenki itt leugat mindent amit sztem nem is ismerm...ultel mar rajta vagy ilyenek?vagy csak ugy.hhmmm MATRIX egy rakat sz*r...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ize, tom ;D
de ez pont egy olyan vaz, aminek tudom a nagykerarat(barati kor rulez), hisz enis kiszemeltem magamnak, de inkabb gyujtok meg sok sok penzt, es veszek egy nagy gepet... ;D

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
thezolee: 1 általán nem biztos... lehet, hogy a nagykeresek ennyiért kapják ::) :P

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
::) :P

-NoVa-

-NoVa-

vendég

• fórumtag
  • 178 posts
A wheeler végül viszonylag kis költségvetésû, de azért nem tesco gazdaságos offroad túrabringa lesz egy ismerõsnek, elõtte 1-2 hónapig kipróbálom, mit tud. Szerintem kap némi erõsítést a lengõkar, hogy ne csak 1-2 évig bírja.

Magamnak végülis egy ilyesmi fully lesz, inkább maraton, mint brutal:
http://www.merida.co...ssion_speed.jpg

Mellé majd valami napalm, de ez még igencsak a jövõé.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
irigykedtel mi, meg nagykereskent is dragabban kapnad ;)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
uupsz...ok ;DA másikon meglepõdtem volna:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
A Wheeler vázról volt szó:)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
NoVa:A Matrix North Shore vázat a bolti ár harmadáért veszed???Vagy én nem értem jól?

-NoVa-

-NoVa-

vendég

• fórumtag
  • 178 posts

szertem ez nem design.
:-/

Most kéne róla kép, már csak a teló és a váz maradt ugyanaz. Csak a vázat nézd, a alkatrészeket csak úgy összeszedtem rá akkor, hogy guruljon. Egyszerû minimáldesign, semmi fölösleges szín.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
enis erre akartam kilyukadni, ha mar hamisitvany, akkor legyen olyan, h legalabb festesben ne kopizza az eredetit...
mindamellett szvsz megveheto dolog, csak picit ovatosabban kell onagysagat meghajtani, mint az igazit....(hatso papucs kicsit gyengusabb)
es a "kezdesre olcsot" szvsz lokottseg ;)
ha valaki megteheti, h dragabbon tanuljon, "tanuljon" gyakoroljon, az tegye meg nyugodtan, sokkal nagyobb elvezet azzal menni, mint egy olcso "ugyis lezuzom, akko minek jobb?" bicon...
ha tehetnem, enis wegaval sc-vel, bullittal kezdtem volna, jobban is menne mar....

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
szertem ez nem design.
:-/

-NoVa-

-NoVa-

vendég

• fórumtag
  • 178 posts
Azért megnézném, ki matricázza fel SC-nek azt a vázat. Valahogy nem égetném magam, inkább akkor minden festés, matrica leszedése, homokfúvás, majd valami téli terepszín, vagy tankszerû festés rá, esetleg egy kis vérfoltos design, majd hõkezelt lakkozás (10 - 15 pénz plusz :( ), és máris többen megnézik, mint a mellette álló Bullitot :). Ha már gagyi, legalább ízlésesen. Vagy egy ilyesmi design, mint a bicóm (még a régi cuccokkal, XC designnal):
http://nova.ultraweb.hu/Bringa.jpg

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
[me=kala_kala]-nek is PX-e van éppen:)[/me]
Napalm? assemrossz:) Vagy sörösdoboz Kona.
Millió+1 választási lehetõség van.

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 posts

be kell meselni a tulajdonosanak, h az ove a matrix, a mienk meg az igazi sc ;D

;D
Szerintem megéri azt a 99 ruppót taggal ::).Valszeg nem bír annyit,mint egy SC ;D,de egy "kezdõnek" így is bõven elég.Egyébként egyetértek Kalával abban,hogy elég lenne egy Polar-X,vagy valami merevfarú.