Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
13292 replies to this topic

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
ezaz...tehát máris nem 170, hanem ~210.

JAH, ésha jóltudom lor éppen eladósorba állított egy AC-t......120e ha jól emléxem (és az itthonvan, nem kell tökölni vele) ;)
http://www.bikemag.h...6&aprorovatid=1

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
jah, csak ha behozatod vkivel, akkor a felelõsség nagy része elhárul rólad, cserébe egy kis pénzösszegért. megéri...

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
.......az a 6" bõven elég, és 100-ért elég jó vétel volt. Ha találsz 100 ért olyan vázat ami tetszik neked......nosza. Azt azért hozzzá kell tenni, h kint amcsiba nem olyan hegyek vannak mint itthon. ergó, ott aki tud az jobban szétzúzza a gépét, sokkal nagyobb strapának teszik ki. vigyázni kell nagyon.

ja, és az a bullit 170-ért az, taggal? 170 postával eggyütt, és vámmal?

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
szted 110ért (rugóstag javítással együtt lesz ennyi) nem éri meg egy GIANT AC? feketére festve, elég jó állapotban. kcs meg nycs volt benne. ha van 100ad akkor mi az eccerübb gyüjteni még vagy venni egy jó vázat? az nem érdekel, hogy nem értesz egyet, de ha talál ennyiért és elöbb utóbb (inkább elöbb) találni is fog, akkor ez megéri. 15centi, egész jó geo, legalább még tekerhetõ is, mi kell még?
AMUGY nem az enyém, csak mondtam, h szvsz nem feltétlenül kell még gyûjteni. nem fog belehalni, ha van 1 kis esze nem fog gagyit vennit, jó az.

Lucifair

Lucifair

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
málna:
szvsz egyszerübb ha kecsit gyüjt még (50) aztán már tud jot venni....de ettöl függetlenül lehet azért venni de nem biztos hogy olyan megbizható/strapabíró Pl: 2001-es bullit váz 170

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
De van más lehetõséged is:)
Böngészd sokat az aprót,hátha találsz valami ínyencséget.Ott van Zed Diamondbackja 80ért,illetve mintha mostanság hirdetnének egy GT LTS-t,azon kívül Mongoose vázakkal lehet összefutni olcsón,én anno egy Jamis Dakart szereztem be pár cuccal potom 50e-ért.

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
voleval vagy iljecsel dumálj õk tuti mondanak árakat hogy nagyábul mi mennyiért van és mennyire jó!inkább gyûjtsél és 150 körül már tuti kapsz jót ami zúzós!De a gyártók honlapját végignyálazhatnád és ott vannak infók!

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
más topikban van. giant ac erröl sok helyen találsz infot. ki milyen brinyoval megy asszem ott van kép
lucifair:
ezt mire alapozod? tök jó bicót lehet szerválni (vázat) csak be kell hozatni. erre vannak a lelkes emberkék.

Lucifair

Lucifair

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
Szerintem vegyél olcsóbban egy merev-et gyûjtsél és amikor elég pénzed lesz add el a merevet s vegyél egy jobb össztelósat...Habár asszem a matrix nort shore is ebben az árban lehet , de szentem 100 ezerért lehet, hogy kapsz de csak baj lesz vele legalábbis ha fr/dh-ra akarod akkor biztos...Ha már sikerült 100-at összegyüjteni akkor biztos tudsz még egy kicsit.

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Egy kicsit bõvebb infót tudnál róla mondani? Képet esetleg?

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
haver most vett egy act 100ért voletól, igaz, hogy kicsit "hiányos" a rugóstagja, de 100e. jó kis váz, 15öt moccan

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Felteszek egy olyan kérdést ami talán többeket is érdekel. Milyen össztelós (Fr,Dh) vázat érdemes 100e Ft környékén venni ami még jó, és elég sokat mozog >10. Ezzel nem akarok egy újabb vitát kiváltani és nem szeretném a gyp-ben látni. Szóval aki nem tud értelmes jellegû hozzászólást írni az inkább ne írjon semmit.

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 posts
Senki nem mondta, hogy így még gyengébb sõt erõsebb! A Meridának az a papucsa az egy viszonylag jól eltalált dolog lett! ;) (a meridához képest)

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
én nem mondtam hogy gyenge!Csak mondtam hogy olyan mint....!
új px naon bejön nekem

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Valóban van sok más vaz, aminek ua a papucsa mint az új px-nek. Naés? Ettõl még nem lesz gyenge.

rider_rider

rider_rider

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
hülye vagyok :-[
jól megfogalmaztam tehát.... itt van egy out door és ott láttam a-gang pm vázat.
A városba nincsenk amiket felsoroltam....

rider_rider

rider_rider

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
A-gang van itt is láttam élõbe az biztos hogy reõs és amikor a kezembe adták :o milyen könnyû. Az is igaz hogy itt nincs a-gang de hardcore meg 04-es PX-sinc 03-as is csak egy van tehát az hogy ritkanem lényeg az a lényeg hogy nagyon erõs legyen mert széttröröm 8)

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 posts
A hétvégén sikerült megcsodálnom egy új PX-et és közelebbrõl megnézni a papucsát. Ez a papucs koppugyanazmint a '02-es Dual Fun-é volt. ;)

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
az új px papucs kb olyan mint a dual fun-nak

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Egyébként az UMF meg a Dual Fun az nem volt ugyanaz.

A polarXnek meg semmi baj nincs a papucsával. Lehet, hogy nem szép, de a biztos, hogy erõs.