Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

DooM1A1

DooM1A1

törzsvendég

• fórumtag
  • 333 hozzászólás
Merevváz duplavállassal...hááát....Én se nagyon látom értelmét,
de vannak akik nem értenek hozzá csak van pénzük , és a látványért fizetnek.
Nekem is van egy ismerõsöm, bringát akar venni (égészben) és az Istennek nem akarja felfogni, hogy egy meridába nem kéne duplavállast rakni...hiába tépjük neki a szánkat, nem nagyon érdekli....Ha ekkora dick, hát vegye meg a duplavállasát.

Meg asszem ebbe a topicba írt 1 srác a pazazzájával, õt se tudtuk +gyõzni, hogy az nem jó se mátrixal, se polarxel...:wallbange

Na mind1...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
van egy ilyen topik a ridemonkey-n. ezek dh gépek. És ha le mered szólni az egyik ilyen fanatikust, akkor vagy huszan szállnak rád, hogy egy ilyen gép igenis használható, és van értelme, és különbenis. bár én továbbra sem hiszem, hogy ezt egy fulltelóssal nem jobb mûvelni...

Feltöltött kép

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
végignéztünk mi is nem egy angol dirt oldalt...
volt vgy 50 bicikli(úzerek gépei)
ebbõl kb 5 értelmes, használható biciklit találtunk, de ebbõl is csak 2 volt amihez nem kellett volna hozzányulni alkatrészcsere címen. a másik 3-on alap kormány, stucni, fékcsere.
mindegyiken cc-s, 8 centis stucni volt, majd felülhegesztett dmr kormány(bmx) valamint részfész hajtókar, mono6ti elöl hátul nagypizzával, és felfelé álló nyereg.
megalomán használhatatlan kerékpárok. cserébe biztos jól mutattak vele a strandon:-)
márha angliában lenne olyan.

igazából azt nem tudom hogy a linkelt, és a látott bicikliket mire használják.
mert a felhasználási területük igen tág, de egymást is úgy fedik, hogy a végére semimre nem jó....
de azért grat nekik:-)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
ezek nagyon jók, komolyan röhögnöm kell :)
pl azon a zöld evil imperialon milyen szögben áll már a nyereg? :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
és társai:

Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jajj, ezek a haverok már csak iylenek.. LOL

anyuéknak is azt a dumát szoktad beadni, hogy nincs meg az ellenõrzõd, mert megette egy kutya, ha egyest kapsz? egek.

Más: az amerikások is elõszeretettel alkalmazzák ezt a boa-zoom usd felépítményû kerékpárt, csak nekik több pénzük van rá. ebbõl születnek az ilyen szépségek, mint:

Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
deja vu a la' NorcoMoment.
és még el is gépelte, mert gondolom én "na??"-t akart írni:-)

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
Bocs, de a ha??-t nem én írtam hanem haverom, mert az õ vázáról van szó!!!
Tényleg bocs!!

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
meg amúgy sem kéne ilyen paraszt módom kifejezni a türelmetlenségedet.
lehetett volna kultúráltabban is...:rolleyes:
Autist Team:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

ha??

nem kell türelmetlenkedni...

ennyire nem lehet sürgõs. Hiányzik oda egy alátét. bemész csavarboltba, megmondod mekkora kell, leméred, hogy kb milyen vastagság, és veszel. lesz vagy 10 forint. összerak - örül.

RAUH-Welt
B E G R I F F

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Én lehet, hogy tudom mi a baj. Valószínû hogy elhagytad/kiesett a csapágyból egy fém alátét szerûség (pár mm magas), ami a két mozgó részt összeköti, ezen keresztül forog a váz. Ha ez nincs akkor nem is mozog a váz.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

De nem éri el a vázat a csapágy!!!!Szóval most ahogy van nekem így a csapágynak semmi értelme! A két vázrész ér össze, a festék már le is kopott.Küldök emailben képet ha nem vágod mirõl beszélek.

pedig õ érti nyilván... volt is ilyen váza, szedte is szét nem egyszer, hisz vitte homokfujatni, szintereztetni/festetni, unta is magát nyilván és csak pojénból is szétszedte...
aztán eladta, és vett az árából kb 3 kiló marcipánt
:-)

linkeld be ide a képet, más is megszakérthesse

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

cc? :)

"CC";)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
ha??

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás

Isten ez a bringa, kell egy ilyen:( ez lenne a városi szaladgálos meg a CC bringám..

cc? :)

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
De nem éri el a vázat a csapágy!!!!Szóval most ahogy van nekem így a csapágynak semmi értelme! A két vázrész ér össze, a festék már le is kopott.Küldök emailben képet ha nem vágod mirõl beszélek.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem kell oda semmi. Esetleg, ha már sokat volt szétszedve, akkor lejöhetett a csavarról a menetrögzítõ, azt kenhetsz oda, és akkor nem lazul szét. De vigyázz vele, hogy ne tépd meg nagyon, mert akkor hazavágod a csapágyat.

RAUH-Welt
B E G R I F F

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
Hy

Nem tudja valaki, hogy a polarx FS-en hogyan van odarögzítve a papucshoz támvillarész? Mert nekem csak egy csapágy van a támvilla végén és egy csavarral kell odarögzíteni. Nem kell még oda vmi persely vagy alátét???

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Isten ez a bringa, kell egy ilyen:( ez lenne a városi szaladgálos meg a CC bringám..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nesze nektek papír alu váz...

Feltöltött kép

RAUH-Welt
B E G R I F F