Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Írta 2005. február 14. - 19:11
meg költségkímélö.
ezen röhögtem a legnagyobbat.
nézdmár, marzó 66, brékáut plussz. mind2 szimplavállas. mert akkora rugóuthoz elég az, minek bele a dupla? és déháznak, frírájdolnak vele. össztelósban. és sim,án jó, még kp-zni is lehet vele.
miért jobb 200mm-es szar telóval, merevvázzal déházni, azt nemtudom. mert aki ment már gyorsan le lépcsön, az tudja, hogy térdbõl nem lehet azt kimozogni. és ok, h az eleje nem 13, hanem 16 centit mozog, de az kit érdekel, a 13 centi is kitompítja kellõképp. de ettõl a lába az embernek továbbra is leesik a pedálról, mert ez a kimoozgás szöveg elég kamu... és én ezért sem merek nagyobb dolgot beugrani, mert jól tudom, legkisebb akadásnál elszállok mint a vadliba, mert mivel a váz nem tudja azt mondani hogy CSATTT(alias beül a rugóstag az 5 centi útból 6ot) ezért nyilván vissza fogja adni azt az energiát, amit kap a földtõl. és hiába van ott az orrában az elviekben 20 centit mozgó villa, a hátulja megb@sz. és máris nem jutottam elõrrébb.
és tudom hogy mondva volt, hogy ugrálni nem lehet vele(pedig dh-nak része) de egy nagyobb lejtön jövõ szikla ugyanezt idézi elõ.
itthon folyó dh-ról annyit, hogy minekt egy német, amcsi cc-s a porba aláz. egy 8 kilós merevvázas 8 centit mozgó karbon duke-val.
mert ezt külfölfön cc-nek hívják(fogas helyett felteker)
amúgy midnen stimmel.
kör lefutva, mondta vala iljics.
és igaza van.
unalmas téma, és ilyen értelmetlen dolgokról max haver tud havert meggyõzni abban az esetben, ha csak ilyet lát, és ezt követi. aztán majd egyszer rájön hogy!. és akkor rá lesz jõve. és eldönti hogy most mit is akar csinálni. ugrálni, dhzni, cczni.
Írta 2005. február 14. - 19:04
PS.: Egyébként ezeket a köröket még hányszor akarjuk lefutni ?!
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. február 14. - 18:59
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. február 14. - 18:48
tessék csak megnézni Iljics Breaout Plus telóját...:/
vagy épp a sima Breaoutot
hát nem kicsit hosszú'
míg mondjuk egy BoxXxer 151...:-)
Írta 2005. február 14. - 17:58
Írta 2005. február 14. - 17:15
- van ilyen váz mo-n?
- valaki mondja meg nekem, hogy mihez kell >170 út egy bikeparkban (ha jól értelmezem ez olyan épített streetes, dirt jumpos hely, ha nem akkor én tévedtem)
-Nincs,de most majd lesz, mert behozzak. Mi ezzel a problema?
-Az illeto nyilvan szeret belesuppedni a 170mm-be sikra erkezeskor. De elsosorban a merevsege es tartossaga miat nyomja ilyen teloval. Ertelmezesed egyebkent jo...
vadkan
For a few seconds this place was Armageddon
There was a FIREFIGHT!"
Írta 2005. február 14. - 17:06
- egy ilyen váz ára ~ egy közepes/jó össztelósé ergo a zoom USD és/vagy Mozo X5.5 elég hülyén mutat benne ismét (like stinky primo + R500 + alivio bovdenes tf.)
- van ilyen váz mo-n?
- valaki mondja meg nekem, hogy mihez kell >170 út egy bikeparkban (ha jól értelmezem ez olyan épített streetes, dirt jumpos hely, ha nem akkor én tévedtem)
Írta 2005. február 14. - 16:55
Azt meg nem kell elmagyarazni nekunk (indulatosan/lenezoen foleg nem!), hogy az ossztelos bicikli jobb, mert tudjuk, 'csak eppen nincs kedvunk' venni egyet....
Nekem is van 4 merevfarum otthon,ami pl: Szegedre tok jo, a hegyekben meg lassabban megyek 1 kicsivel...
.243racing rulez
peace
vadkan
ui: nesze Endroo!
There was a FIREFIGHT!"
Írta 2005. február 14. - 16:51
proba, mert az elozo postom elszallt a g....be
off ha az is ilyen magasröptû volt akkor nem kár érte on
Írta 2005. február 14. - 16:47
There was a FIREFIGHT!"
Írta 2005. február 14. - 12:54
Kranked 1-et nem láttam, a Shiftet viszont igen. Ott is teszkóbringákkal nyomták még. És tényleg elég jól. Csak mondjuk a 25 perc alatt 4* tört le a hajtókaruk amin a Wade Simons is csak röhögött. Hát én nem röhögtem amikor az enyém letört (meg a mentõsök se)
Mondjuk én nem vagyok már kistigris, de szerintem ez azért hozzátartozott a történethez.
Írta 2005. február 14. - 12:04
A kistigriseknek meg javaslom, hogy bökjék be a DVD-be a Kranked 1-et mondjuk és sasolják meg, hogy milyen bringákkal nyomják abban a frírájdot. Ami abban van az kb a magyar DH és valahogy nekik is elég a 90 mm meg a hidra abroncsfék.
Írta 2005. február 14. - 11:52
hát az a papucsit tartó fogpiszkáló....
... amik kb 5-ös tömör aluból vannak ?
Írta 2005. február 14. - 11:42
Egyértelmû hogy a fully jobb dh-ra. De ha valaki nem profi, és nem számít neki az az 5 mp amivel lassabban megy, akkor akár merevvel is tolhatja. Fõleg ha nincs pénze normális ösztelósra. Mert annak meg semmi értelme hogy vegyen egy ropi matrixot, ami 1 hónap után elhalálozik, mert úgy megy vele az illetõ hogy ez telós és majd kimozogja.
Ha pedig egy merevvázat duplavállashoz csináltak akkor miért ne tenné bele? Ugyanis ott a máik véglet, amikor kicsi a teló a vázba és így ugyanolyan használhatatlan mintha nagy lenne bele.
Ja és a boa+ zoom télleg nem jó. pont.
Írta 2005. február 14. - 11:38
Írta 2005. február 14. - 11:23
és a boa+ zoom usd akkor se jó déhára, akárki akármit mond. mert nem. pont
ez se jó, de gyönyörû
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. február 13. - 20:24
Nem mondom, hogy az össztelós nem jobb. És persze igazatok, van a fõ témát illetõen de vannak olyan dolgok amiket nem árt tudni arról amit bíráltok. Ja és ha tudsz a lábaddal tompítani akkor nem pattog el de persze ez a képesség egy össztelóssal elszáll..........
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
Írta 2005. február 13. - 20:24
vicces magyarázat. de nem éppen helytálló, ráadásul továbbra sem használható semmire, mert milyen dh az ahol nem ugrassz semmit, mert "lehuppan" (te írtad hogy nem bírja....) a fejcsõ?
na akkor mire is jó? jobban lehet aszfalt dh-t nyomni lefelé az istenhegyin?
értem.
Írta 2005. február 13. - 20:22
Ja és az egyáltalán nem folyton koppanó Zoom tényleg ezerszer jobb mint a gyönyörûen mozgó, de gyenge és 89 mm úttal rendelkezõ RST.Legalábbis ha a hegyrõl lefele jössz.Maratonra szar.
láttál már delta tl-t? ha nem, akkor ne mondj ilyeneket. köszi. az a villa mérföldekkel jobb, mint bármelyik zoom/mozo és '99-es konstrukció.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. február 13. - 20:20
Persze én menõbb voltam dehát:D