Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
13292 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Jól lecsesztetek hogy minek 3.0 ás gumi, de az nem derült ki hogy belefér-e??! :chin:

nézd meg a tavaly júliusi bikemagban a Thommey féle tesztben, hogy áll benne a 2,5 ös conti diesel, utána döntsd el belepréseled e a 3 ast....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Sziasztok!! Vettem egy Magellan Polarist (2005). Az eladó egy 22"-os méretet ajánlott nekem (185cm vagyok) mag is vettem mert gondoltam õ jobban vágja a témát mint én. Aztán egyik nap haverral elindultunk egy rövidke túrára és nehezen ment a mászás, erre mondom neki h hadd próbáljam meg a tieddel,(neki 20"-os a váza) bizony sokkal könnyebb volt vele a felfelé menet. Azt szeretném csak kérdezni h szerintetek passzol hozzám ez a vázméret vagy nem. Ha nem akkor mennyiért cserélik ki kissebre? A keró 3 hónapos és még szép állapotban van:P

Üdv

Krisz szerintem jól látod, az a váz nagy lesz neked...és kb a 20 - as a jó..én 176 vagyok és 17"-on érzem jól magam.
Ha rosszindulatú akarok lenni akkor azt mondom, volt a boltosnak raktáron, és szabadulni akart tõle, mert ekkora méretet asszem elég ritkán vesznek...ha kevésbé vagyok rosszindulatú akkor csak annyi hogy furcsa elképzelései vannak a vázméretekrõl...cserével meg próbálkozz nála elõször, de tartók töle nem fogsz jól kijönni belõle...viszont érdemes lehet sietni vele, mert halotam olyat hogy annyi polaris van amennyi a boltokban hever....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts

Amugy meg ha nem ugrálsz háztetõkrõl akkor felesleges.

Ki mondta hogy nem akarok háztetõkrõl ugrálni? :krol:

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Mer ingyé volt ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
és ha valaki freerideol és 90kiló, akkor minek? ;)
Már a 2,7 is traktor gumi..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
fr-ra sem kell ilyen...
ki tudja mire kell, max h a bicó ne döljön el a fagyizó elött:-)

nehéz, nehéz tekerni, lassít, gátol a trükközésben, elõny pedig hogy nem lehet felütni egy könnyen
de erre egy picit több levegõ is megoldás...

én elég sokat csinálok a géppel, és egy 2.25-ös schwalbét használok...

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
vegyél boát abba belefér :D
nah de tényleg:ha valaki nem freeride-dol és nem 90 kg annak minek?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

Jól lecsesztetek hogy minek 3.0 ás gumi, de az nem derült ki hogy belefér-e??! :chin:

Nagyon ritka azon vázak száma amibe belefér. Az enyémbe is csak azért mert 24"es a a kerék.
Amugy meg ha nem ugrálsz háztetõkrõl akkor felesleges. Nehezebb mint a komplett hátsókerék...

fuck me, i'm famous!

UniQuE

UniQuE

vendég

• fórumtag
  • 39 posts
Sziasztok!! Vettem egy Magellan Polarist (2005). Az eladó egy 22"-os méretet ajánlott nekem (185cm vagyok) mag is vettem mert gondoltam õ jobban vágja a témát mint én. Aztán egyik nap haverral elindultunk egy rövidke túrára és nehezen ment a mászás, erre mondom neki h hadd próbáljam meg a tieddel,(neki 20"-os a váza) bizony sokkal könnyebb volt vele a felfelé menet. Azt szeretném csak kérdezni h szerintetek passzol hozzám ez a vázméret vagy nem. Ha nem akkor mennyiért cserélik ki kissebre? A keró 3 hónapos és még szép állapotban van:P

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
mitõl lenne gyenge?
ezeken inkább a geometriát basszák el, nem az erõsséget

Nosferatu

Nosferatu

vendég

• fórumtag
  • 43 posts
Ok, de erõs is?

:scared:MEGVAN AZ ÚJ VÁZAM!!!:scared:
E B Ó D O T T Á!

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
igen.

Nosferatu

Nosferatu

vendég

• fórumtag
  • 43 posts
Hello!

Régebben szóba került az idei Mongoose Fire-, Thunderball váz, de akkor nem sokat írtatok róla. Korábban megkérdeztem a MALI-ban, h lesz-e külön váz is, vagy csak egybe lehet-e venni, akkor azt mondták nem valószínû, h lesz váz, ma mégis találkoztam vele a Bécsi úti MALI-ban és egész olcsó, 31.500-31.600 HUF Nekem nagyon megtetszettek a vastag négyszögletes láncvillák, meg a vízszintes vázpapucs, na meg persze az ára. Na aki tud vmit, ilyene van-volt, akármi, az lécci írjon. És még egy: 14" méretben sztetek jól lehetne vele bunny-zni, manual-ozni, stb, tehát streetre is?:afro:

:scared:MEGVAN AZ ÚJ VÁZAM!!!:scared:
E B Ó D O T T Á!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

hogy megálljon kitámasztó nélkül is a fagyizónál!? :)

Nem áll meg :D

fuck me, i'm famous!

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 posts
köszi akkor maj dobj egy privit v emilt. amúgy voltam a wilkerben (eger) és a boltban is van mondjuk csak 17"os de felhívták a nagykert és van más méretben sõt más színben is. Nagyon gondolkozom rajta h vegyek e egyet, csak az a sz.r h a mostani bicómon a villa is naon ratyi, és döntenem kell h mit vegyek

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
amúgy ez teljesen ökörség hogy a speciék nem árulnak vázakat
pstreet is tökjó lett volna vagy a p1 cromo, nemtudom már melyiket néztem ki

de hálistennek letettem róla, így inkább egy hegesztett szarom van :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Azt szeretném megkérdezni hogy lehet e kapni külön specialized stumpjumper m4es vázat? Ha igen akkor mennyiért, és jár e hozzá nyeregcsõ stb. Elõre is köszi a válaszokat

elvileg nem.....de elvileg a merevfarúból sem lehet kapni az M4est, és mégis tudtam venni....úgyhogy ha netán ebbõl is feltûnik 1-2 darab és Neked nem pont akkora kell mint nekem (M-es) akkor fogok szólni ...:)de azért ne nagzon bizz benne hogy lesz....

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
ez van csak

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 posts