Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás

Micy,mért nem kérdel engem ha kell valami:)

ha kell és fizetsz lesz eladó RM 5000 váz...
fehér

de vedd meg a scottom és bõven jó vagy rugóuttal meg oylan finom mozgással hogy ha ráraksz egy 2littyós üveget telit akor már megmozdul...

nekem is tetszik az a váz egyébként,de mászni pocsék lenne vele,meg a 20-30. kilóméternél a pokolba kívánnám az egészet...

meg vagy vagy 45 kiló...ne csináld hogy valmi nem bírja alattad :)

mintha tomidny írta volna vmikor, hogy találkozott a gyerekkel, akié az RM 5000 és ha nem fikázta volna, akkor meg is vette volna...
meg még arrébb van, 2006-osokat mindenképpen megvárom, meg pénzt is kell gyûjteni

ja, és azért ne túlozzhunk, nem 45 vagyok hanem 58 :D

Scott mennyi? mennyit moccan? 180 körül? mert sherman 130-145 millijéhez talán nem is passzolna, de kár még ilyenrõl beszélni, mert pénz nulla, de amit néztél Iron Horse-ot, annál szerintem sokkal a Scott-od

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
miért, ha 5 centivel feljebb(2 col) csatlakozik be a felsõcsõ nyeregvázcsöbe, akkor már kényelmes lesz?:-)
vagy csak én nem látok lényeges geometriai változást ebben?:-)

ugrálni kisbicikli.....

mellesleg egy hosszú nyeregcsõ mindenen segít, kivéve gép geometriáján, mert ez ugrálásra van, nem túrázásra...
:)

Kicsa

Kicsa

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
thez és a te 2 méterednek nem volt kényyelmetelen egy akkora váz? :-)

amúgy én nem kifejezetten uigrálásra akarok vázat..hanem gyak .mindere:-) De az tény,hogy a fõ felhasználási terület a dirt

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Mitzkey: Azt ne nagyon vedd alapul, hogy XYszupersztár milyen konfiggal biciklizik, és, hogy miket ugrik a filmekben...
Azért megy azzal, mert pont azt rakták alá, ha mások lennének a szuszpenziós arányok, akkor is beugraná, akkor is lemenne. Szóval attól, hogy 17/17 el megy...
Õk tudnak biciklizni
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Micy,mért nem kérdel engem ha kell valami:)

ha kell és fizetsz lesz eladó RM 5000 váz...
fehér

de vedd meg a scottom és bõven jó vagy rugóuttal meg oylan finom mozgással hogy ha ráraksz egy 2littyós üveget telit akor már megmozdul...

nekem is tetszik az a váz egyébként,de mászni pocsék lenne vele,meg a 20-30. kilóméternél a pokolba kívánnám az egészet...

meg vagy vagy 45 kiló...ne csináld hogy valmi nem bírja alattad :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
na, akkor megyek és tuningolom is fel gyorsan a sherman-t 145-re :D

most végre több mint egy hónap kényszerpunnyadás után tudtunk menni erdõbe.. alacsony nyomáson ki lehet egész szépen bírni merevvázzal is, bár a köves rész az halál...

miért is olyan drágák a Kona vázak (össztelósok)?! bár a Kona sohasem volt szimpi, de azért vannak persze szépek :)... minden 16-17 éves arra veri a máját...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Számít minden centi..
Persze függ a váztól a villától és persze a váz villa összhangjától.
Nekem most a 23 20 baromi gyors és fordulékony lett..
Pedig még kemény a rugó..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
szeretek ugrálni is, egy nagy hátul 22 elöl 20-al meg azt talán nem lehet olyan könnyen (?Thomas Vanderham NWD 5?)

mármint fr ugrásoknál vagy meredekség, sziklásság miatt véreznél el?vagy mind a kettõnél :)

15-15
az már közel van a 17-17-hez, és kb Robbie Bourdon is így megy...
ennyit számít két centi?
17-17-nél meg azt lehet mondani, áá közel van a 20-20 szinte nincs is különbség :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

6.8 kiló.......

az nem kevés :)

nincs rá pénz úgyhogy álom marad, de akkor is az egyik kedvenc vázam :)

úgy reálisan gondolkozva egy 145-öt moccanó váz lenne 1-2 év múlva, de 100 alatt nem nagyon kapok, úgyhogy inkább 2 év...

RM Adr. 5000 tetszett, tetszik is, csak sehol sem tudnak külön a vázról szinte semmit... fõleg árat nem...

meg azért is kell valami 150 körül mozgó meg telót nem akarok cserélni, mert egy jó duplavállas, vagy mondjuk egy 170-et mozgó 66 vagy 200-at mozgó Manitou Travis ( jó magas lehet) megint csak zsé :)

meg Mo-ra elég 150-150... gondolom... Pesten pályákat egyszer azért lecsekkolom, kíváncsi vagyok azokra :)

ki lehet olcsón is jönni, kis ~15öt mozgó vázzal...
nekem sikerült.
és nyugtázom, bõven elég:-)
osztrákiában elvéreznék, de ide nem nagyon kell több.... (csak ey két észtelen ugráhoZ)

méret: cc-re minél jobban passzoló váz kell, ugráláshoz pedig minél kisebb
ergó akármekkora is vagy, 14 col
(azaz nemtom miért jobb magasabb embereknek nagyobb ugrálósváz, hogy nagyobb felsõcsõmagasságot kelljen átlépni kisebb eséllyel rontásnál? ergó nagyobb az esés esélye....)

és 2m-el használok/tam 14-eset
LL is így van asszem valahogy...

Kicsa

Kicsa

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Hy All! Egy másik topicból irányítottak át ide (illetve majdnem hogy kirúgtak) :-)

Lehet h elcsépelt a kérdés..sok-sok válasz van rá...de a sokszáz oldalt nem olvastam végig..szal vázméret.Én 175 vm vok és kb 65-70 kg.FR vázat keresek....(Nemtudom h a Magellan Polar-X az-e..de én olyat szeretnék) Szal abból nekem méretre megkora kéne kb?Vagy ez a col hogy van? megvan h x colig jó a 160 cmesnek..y col a 180as emberkéknek..stb? vagy máshogy van?

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
OFF
hamár itt a izlések...:
nekem speciel a balfa bb7 és a foes inferno tetszik csakhát a pénz...
ON

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
6.8 kiló.......

az nem kevés :)

nincs rá pénz úgyhogy álom marad, de akkor is az egyik kedvenc vázam :)

úgy reálisan gondolkozva egy 145-öt moccanó váz lenne 1-2 év múlva, de 100 alatt nem nagyon kapok, úgyhogy inkább 2 év...

RM Adr. 5000 tetszett, tetszik is, csak sehol sem tudnak külön a vázról szinte semmit... fõleg árat nem...

meg azért is kell valami 150 körül mozgó meg telót nem akarok cserélni, mert egy jó duplavállas, vagy mondjuk egy 170-et mozgó 66 vagy 200-at mozgó Manitou Travis ( jó magas lehet) megint csak zsé :)

meg Mo-ra elég 150-150... gondolom... Pesten pályákat egyszer azért lecsekkolom, kíváncsi vagyok azokra :)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
6.8 kiló M-es méretben;)
Az megaromboló!
Mellesleg szerintem nagyon jó és használható váz ha elég pénzed van hogy relatíve könnyûre hozd ki.
Meg a 10 év gari sem rossz dolog.

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
itt láttam elõszõr Prágában és itt valahogy nem tûnik annyira megarombolónak mint az új, meg nem is a legbrutálabb cuccokkal van:
http://gportal.hu/po...allery/Dc35.JPG

jó, elfogult vagyok :) abból is látszik, hogy tele van banshee-kkel a képtáram

már legalább egy éve ott van, mert albertfish is látta aki 1 évvel késõbb volt ott, mint én

azért szép :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

de egy ilyen váznak szerinted miért az a függvénye, hogy a tulaja mindent beugrik vele?!

nekem teszik! nem ugranék be mindent (most meg akkor jöhet a kérdés, hogy akkor meg minek?!), mert eleve óvatosabb típus vagyok

vkinek tetszik vkinek nem :)

zárjuk ezt le szerintem :)

csak a súlya miatt gondoltam...
14 lbs súlyú váz ... ami ugye 14*.4536kg..
hát, ez már tömeg:-)

de egy túlélõ váz

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
de egy ilyen váznak szerinted miért az a függvénye, hogy a tulaja mindent beugrik vele?!

nekem teszik! nem ugranék be mindent (most meg akkor jöhet a kérdés, hogy akkor meg minek?!), mert eleve óvatosabb típus vagyok

vkinek tetszik vkinek nem :)

zárjuk ezt le szerintem :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
stílus: nem alkatrészválogatás beli, hanem kerékpározási
azaz ott is akad ahol nem, ott is odaveri ahol nem, belezuhan mindenbe, ezt is túléli....

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
ha azt írom nincs rá pénz, akkor nem mondtok semmit

és ez a stílustalan szöveg elég hülyeség, mert nekem tetszik már eleve az felirat meg ahogy van

akárkinek lehet, ha van rá pénze, apuka kis kedvencének is, aki valószínûleg nem 10 méteres letöréseket ugrálna, mint bender

ez a stílus dolog meg megint az, hogy vkinek bejön vkinek nem...
pl.: nem szeretem a volkswagent

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Olyan meg nem volt, hogy valamirol tudtam hogy biztosan nem tudom megvenni, mert szamomra abszolut elerhetetlen, de azert a pontos arat mindenkepp meg akarom tudni.
Nincs is ertelme.

Ha mar itt tartunk az Aston Martin DB7 Zagato ara nem erdekel?

Jut eszembe tudod mennyibe kerül AZ?
hMMM?;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
egyre furább...
nincs pénzem, hol vegyem meg?:-D

amúgy a váz: kõ nehéz, de a tûréshatára messze a többi felett van.
stílustalan és mindent beugró arcoknak az ideális váz, akik az anyagtöbblettel helyettesítik a stílust.(meg persze az ifjú bendereknek)