Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Írta 2005. július 26. - 17:47
Erõsen kétlem, hogy zolle-tól ilyet bármikor is hallanál.
Írta 2005. július 26. - 17:43
nem az a baj hogy rommá töri, hanem hogy adnak újat hogy menjen azzal, a sok kispöcs meg asziggye hogy milyen jó a kona. pedig nem
De te nem vagy Bender, ezt ne felejcsd el
Meg itthon senki sem az.
Õ egy külön kategória. Ha meg olyanokat akarsz csinálni mint Õ, akkor elfelejtheted a polarx-et is
Hidd el verdesnéd a hátsód örömödben, ha egy Stinky-t kapnál. Másnap meg már az lenne a király.
Írta 2005. július 26. - 08:48
persze, szerintem a konának van a legerõsebb marketingje itthon, talán a világban is, de annyira nem jó.
nekem számított +-10k, ha nem számított volna, akkor azonic DS-t veszek, nem polarxet.
Írta 2005. július 26. - 08:40
de ha a mátrixbullit lehet szar és törõs, akkor a kona is, hisz ugyanolyan papír mindkettõ
ezt sztem senki nem vitatja... de mondjuk nem biztos, hogy azért mert bender alatt törik valami, az nem jó az emberek 99.9%-ának (mármint, aki stinkyt vesz. ráadásul az itthoniaknak...)
én pl azért vettem konát, mert elkezdtem nézelõdni vázak után, és egyszerûen megtetszett az a váz, és 10k nem számitott pluszba vagy minuszba... nem igazán voltam kona fan, azóta mondjuk félig. :lick:
Írta 2005. július 26. - 07:41
ON: Ezt nem is tagadom, csak a Konának azért picit erõsebb a marketingje..érted.
Írta 2005. július 26. - 07:33
természetesen
de ha a mátrixbullit lehet szar és törõs, akkor a kona is, hisz ugyanolyan papír mindkettõ
Írta 2005. július 26. - 07:29
Mondjuk nem csodálom.De senki sem vallja be hogy mit törnek és ez most nem kona védelem.
De csak annak van vízhangja többnyire amit felhasználó/k törnek.
A szponzoráltak kussolnak mert ha egy ikon mondaná hogy gyerekek szar ez a váz nem venné meg mindenki.
Írta 2005. július 26. - 06:30
nem az a baj hogy rommá töri, hanem hogy adnak újat hogy menjen azzal, a sok kispöcs meg asziggye hogy milyen jó a kona. pedig nem
off: jó az avatarod, edgár
Írta 2005. július 26. - 06:25
azért van nem egy....
pont ez a hozzáállás miatt nem szeretik sokan.
"kona a legjobb"
pedig nem.
Írta 2005. július 25. - 23:43
Ha úgy pizzáznál mint a Kona gyári versenyzõi, akkor megérteném az ellenszenvedet. Nekem sem a kedvencem, de ami jó az jó, kishazánkban meg ezt lehet kapni a jók közül. Fogadd el.
Szerintem ott a pont !
És szerintem nem drága !mondj már egy itthon kapható vázat ami kategóriájában jobb mint a stinky !
például
sztem
69.
==================================================
Írta 2005. július 25. - 17:47
nem divat utálni, csak ahhoz képest drága, ami. és az ellenszevet csak az veszi fel ellene, aki a fogasnál jár...
mert a sok kis idióta frírájderkölyök mindent fikáz, csak az az igazi.
Írta 2005. július 25. - 17:38
Írta 2005. július 25. - 14:54
Írta 2005. július 24. - 23:12
konát ne vegyél ha biciklizni is akarsz nem csak pizzázni
????
mert?
69.
==================================================
Írta 2005. július 24. - 19:52
ha tobb szabadsagot akarsz az ekszereknek akkor mehet a 18-ra amugy inkabb 19-20
egy jo hosszu nyeregcsovel ugyis jo lesz.
a stucnivel/nyereggel meg a felsotest helyes pociojat tudod beallitani.
crux baba!
szertem mindennapra is
(persze ez attol is fugg mivel szereled fel!)
ha iden mar nem akarsz bringazni akkor vard meg 06-t
amugy meg csak tipus fuggo, hoyg hoznak-e vmi ujdondagot abban az arkategoriaban.
pl ha csak at lesz szinezve a valto meg a hajtomu az nekem nem ujdonsag
szal azert nem hagynam ki ezt a fel evet.
viszont ha varsz jovig akkor kicsivel tobbet verhetsz el a bringara.
amit ha esszel versz el akkor megszolgalja.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. július 24. - 19:50
Üdv Retisas ...Tapasztalt bringások! egy kezdö kérdés: a bicigli vásáárlással érdemes megvárni az uj évet az uj termékek miatt???
A 188cm magas vagyok mekkora váz lenne az ideális? A Magellan crux váz megfelelö-e egy mindennap használando, néha kemény terhelésnek kitett(nem durva) bicigli számára? Ha nem mitz ajánlotok?
az új évet max akkor érdemes +várni ha számítasz valami jó "kifutó modell kiszoró "akcióra....de ez bizonytalan...meg annál jobb áron mint a crux van (ha még van) nem kapsz hasonló felszereltségû biciglit....méretbõl ha crux akkor sztem 20" kell neked, esetleg 22" de az már lehet nagy lesz, ha terepezel akkor inkább kisebb, legfeljebb hosszabb stucnival....de persze ez szubjektív, általában bevált módszer hogy átléped a vázat és az elsõ kereket 10-15 centi kell tudnod emelni mire alulról érint a felsõcsõ...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. július 24. - 19:25
Pitagorasz-tétel
Hát igen az érvényes minden derékszögû háromszögre, és csk arra.
Az mázli, ha neked olyanod van
Írta 2005. július 24. - 19:10
:scared:MEGVAN AZ ÚJ VÁZAM!!!:scared:
E B Ó D O T T Á!
Írta 2005. július 24. - 13:30
A 188cm magas vagyok mekkora váz lenne az ideális? A Magellan crux váz megfelelö-e egy mindennap használando, néha kemény terhelésnek kitett(nem durva) bicigli számára? Ha nem mitz ajánlotok?