Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
"Hidd el verdesnéd a hátsód örömödben, ha egy Stinky-t kapnál. Másnap meg már az lenne a király."

Erõsen kétlem, hogy zolle-tól ilyet bármikor is hallanál.

prof8

prof8

vendég

• fórumtag
  • 181 hozzászólás
[quote name='zolle']mikor megtudtam hogy bender a 9. törött stinkyjét adta vissza, és utána ment a karpielhez, nekem ott lett sok a konából.
nem az a baj hogy rommá töri, hanem hogy adnak újat hogy menjen azzal, a sok kispöcs meg asziggye hogy milyen jó a kona. pedig nem :D

De te nem vagy Bender, ezt ne felejcsd el ;)
Meg itthon senki sem az.
Õ egy külön kategória. Ha meg olyanokat akarsz csinálni mint Õ, akkor elfelejtheted a polarx-et is :)
Hidd el verdesnéd a hátsód örömödben, ha egy Stinky-t kapnál. Másnap meg már az lenne a király.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
a visszhangnak semmi köze a vízhez na mind1
persze, szerintem a konának van a legerõsebb marketingje itthon, talán a világban is, de annyira nem jó.
nekem számított +-10k, ha nem számított volna, akkor azonic DS-t veszek, nem polarxet.

jabbar_aki_kristóf

jabbar_aki_kristóf

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás

de ha a mátrixbullit lehet szar és törõs, akkor a kona is, hisz ugyanolyan papír mindkettõ

ezt sztem senki nem vitatja... de mondjuk nem biztos, hogy azért mert bender alatt törik valami, az nem jó az emberek 99.9%-ának (mármint, aki stinkyt vesz. ráadásul az itthoniaknak...)

én pl azért vettem konát, mert elkezdtem nézelõdni vázak után, és egyszerûen megtetszett az a váz, és 10k nem számitott pluszba vagy minuszba... nem igazán voltam kona fan, azóta mondjuk félig. :lick:
Mit mivan??

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
(a visszhang az vízhang de ezt úgysem értik itt;))

ON: Ezt nem is tagadom, csak a Konának azért picit erõsebb a marketingje..érted.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
visszhang.
természetesen
de ha a mátrixbullit lehet szar és törõs, akkor a kona is, hisz ugyanolyan papír mindkettõ

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Bender - pont mint klausz bender:D - stab primoval ment és azokat törte szarrá.
Mondjuk nem csodálom.De senki sem vallja be hogy mit törnek és ez most nem kona védelem.
De csak annak van vízhangja többnyire amit felhasználó/k törnek.
A szponzoráltak kussolnak mert ha egy ikon mondaná hogy gyerekek szar ez a váz nem venné meg mindenki.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
mikor megtudtam hogy bender a 9. törött stinkyjét adta vissza, és utána ment a karpielhez, nekem ott lett sok a konából.
nem az a baj hogy rommá töri, hanem hogy adnak újat hogy menjen azzal, a sok kispöcs meg asziggye hogy milyen jó a kona. pedig nem :D

off: jó az avatarod, edgár ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
árkategóriában?
azért van nem egy....
pont ez a hozzáállás miatt nem szeretik sokan.
"kona a legjobb"
pedig nem.

Bogár ··

Bogár ··

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás

Ha úgy pizzáznál mint a Kona gyári versenyzõi, akkor megérteném az ellenszenvedet. Nekem sem a kedvencem, de ami jó az jó, kishazánkban meg ezt lehet kapni a jók közül. Fogadd el.

Szerintem ott a pont !

És szerintem nem drága !mondj már egy itthon kapható vázat ami kategóriájában jobb mint a stinky !
például
sztem

69.

==================================================

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
mind1....

nem divat utálni, csak ahhoz képest drága, ami. és az ellenszevet csak az veszi fel ellene, aki a fogasnál jár...
mert a sok kis idióta frírájderkölyök mindent fikáz, csak az az igazi.

prof8

prof8

vendég

• fórumtag
  • 181 hozzászólás
Ha úgy pizzáznál mint a Kona gyári versenyzõi, akkor megérteném az ellenszenvedet. Nekem sem a kedvencem, de ami jó az jó, kishazánkban meg ezt lehet kapni a jók közül. Fogadd el.

jabbar_aki_kristóf

jabbar_aki_kristóf

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
mi ez a "konát ne" stb irányzat? nem vágom, hogy mért kell mindenbõl ideológiát gyártani... most épp az a gyík akinek konája van, gondolom lassan a specializedesek is azok lesznek... nyilván geciszar a kona bringázásra és csak fagyizni lehet vele... sztem mindennel lehet bringázni, ha akarsz. na szevasztok
Mit mivan??

Bogár ··

Bogár ··

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás

konát ne vegyél ha biciklizni is akarsz nem csak pizzázni

????

mert?

69.

==================================================

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
@retisas: ~18-19" azert jol allna neked

ha tobb szabadsagot akarsz az ekszereknek akkor mehet a 18-ra amugy inkabb 19-20
egy jo hosszu nyeregcsovel ugyis jo lesz.
a stucnivel/nyereggel meg a felsotest helyes pociojat tudod beallitani.

crux baba!
szertem mindennapra is
(persze ez attol is fugg mivel szereled fel!)

ha iden mar nem akarsz bringazni akkor vard meg 06-t
amugy meg csak tipus fuggo, hoyg hoznak-e vmi ujdondagot abban az arkategoriaban.

pl ha csak at lesz szinezve a valto meg a hajtomu az nekem nem ujdonsag
szal azert nem hagynam ki ezt a fel evet.

viszont ha varsz jovig akkor kicsivel tobbet verhetsz el a bringara.
amit ha esszel versz el akkor megszolgalja.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Tapasztalt bringások! egy kezdö kérdés: a bicigli vásáárlással érdemes megvárni az uj évet az uj termékek miatt???
A 188cm magas vagyok mekkora váz lenne az ideális? A Magellan crux váz megfelelö-e egy mindennap használando, néha kemény terhelésnek kitett(nem durva) bicigli számára? Ha nem mitz ajánlotok?

Üdv Retisas ...

az új évet max akkor érdemes +várni ha számítasz valami jó "kifutó modell kiszoró "akcióra....de ez bizonytalan...meg annál jobb áron mint a crux van (ha még van) nem kapsz hasonló felszereltségû biciglit....méretbõl ha crux akkor sztem 20" kell neked, esetleg 22" de az már lehet nagy lesz, ha terepezel akkor inkább kisebb, legfeljebb hosszabb stucnival....de persze ez szubjektív, általában bevált módszer hogy átléped a vázat és az elsõ kereket 10-15 centi kell tudnod emelni mire alulról érint a felsõcsõ...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

prof8

prof8

vendég

• fórumtag
  • 181 hozzászólás

Pitagorasz-tétel

Hát igen az érvényes minden derékszögû háromszögre, és csk arra.
Az mázli, ha neked olyanod van :)

Nosferatu

Nosferatu

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
Sztem igen, bár én pont tegnap vettem meg a Mongoose Fireball vázamat, szóval bagoly mongya... Én olyan hûdenagyon nem értek a CC vázakhoz meg máshoz sem nagyon, de a "bicigli"-t k-val írják. Nem tom poénnak írtad vagy sem, igazából engem egyáltalán nem zavar, h így írtad, csak mondtam, mert különben rövid lett volna az üzenetem és így tök jól néz ki, h ien sok betû van benne... ;)

:scared:MEGVAN AZ ÚJ VÁZAM!!!:scared:
E B Ó D O T T Á!

retisas

retisas

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Tapasztalt bringások! egy kezdö kérdés: a bicigli vásáárlással érdemes megvárni az uj évet az uj termékek miatt???
A 188cm magas vagyok mekkora váz lenne az ideális? A Magellan crux váz megfelelö-e egy mindennap használando, néha kemény terhelésnek kitett(nem durva) bicigli számára? Ha nem mitz ajánlotok?

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Pitagorasz-tétel