Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Nyíregyháza itt is jelen!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3057 replies to this topic

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 posts
Alakul a dolog. A jövõhéten estleg összehozhatunk valamit. Ha rövidebb távra akarunk menni akkor Tiszatelek kb 68 km, Tokaj meg kb 100 km (attól függ merre megyünk). Én a Tokaj féle túrára jobban mennék.:) Akkor kinek, hogy lenne jó???

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
Ez már alakul,úgy érzem!Lassan már elég népes tábor leszünk!Király!

Zsombe

Zsombe

vendég

• fórumtag
  • 60 posts

Hello srácok! Üdv közöttünk.
Szépen lassa gyarapodunk :) csak így tovább.
A vasárnap (és a hétfõ, kedd) nekem most kivételesen nem jó, de összehozhatunk valamit.
Sóstóra meg Kabalásra szoktunk esténként kijárni, de a múltkor voltunk Tisztalken, és mivel mindenki jónak találta legközelebb talán Tokajba megyünk. De ezt még megbeszéljük. ;)

Szia!

Nemrég értem haza Sóstóról, szerencsém volt, mert mikor befejeztem a kerekezést, akkor kezdett el szakadni az esõ. Szerintem is jó lenne egy hosszabb túra, csak egy kicsit fel kell rá készülnöm. A mai karikázás eléggé kivette az erõmet, pedig csak 19 km-t tettem meg (~25km/h-s átlaggal). Szerintem eléggé tönkretett a vizsgaidõszak, na meg hogy egy hete szakított velem barátnõm 21 hónap után. De ez már eléggé off, sorry. Szal én benne vagyok a túrákban, de elõször talán elég lenne egy 20-30km-es táv. Következõ hétvégéhez mit szóltok? Mondjuk kitekernénk Tiszatelekig, meg vissza. Szombat délelõtt elindulnánk, útközben ennénk és beszélgetnénk egy jót. Ha jól bírnánk, akkor tovább is karikázhatunk, mint Tiszatelek. Ki mit szól az ötlethez?
"Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és belehalni a röhögésbe." - Boris Vian

Lasy

Lasy

vendég

• fórumtag
  • 57 posts
Hello srácok! Üdv közöttünk.
Szépen lassa gyarapodunk :) csak így tovább.
A vasárnap (és a hétfõ, kedd) nekem most kivételesen nem jó, de összehozhatunk valamit.
Sóstóra meg Kabalásra szoktunk esténként kijárni, de a múltkor voltunk Tisztalken, és mivel mindenki jónak találta legközelebb talán Tokajba megyünk. De ezt még megbeszéljük. ;)

Zsombe

Zsombe

vendég

• fórumtag
  • 60 posts

Helló!

Na gondoltam csatlakozok én is. Igaz csak ritkán érek rá egy-egy tekerésre, de azért ha majd látom, hogy mentek és pont ráérek, akkor hajrá, megyek én is nagyon szívesen. Bicózni én is kb fél éve kezdtem el egy Magellan Serpenssel, gondolom ebbõl kiderûl, hogy inkább a túrákat, cc-t és egyéb ilyen nyalánkságokat szeretem :)

Na bye a legközelebbi viszontlátásig

Ha van kedved bringázni én kb. egy fél óra múlva kitekerek Sóstóra és ha nem lesz nagy sár, akkor megyek az erdõbe is. Ha érdekel a dolog írj vissza.
"Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és belehalni a röhögésbe." - Boris Vian

kllzslt

kllzslt

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Helló!

Na gondoltam csatlakozok én is. Igaz csak ritkán érek rá egy-egy tekerésre, de azért ha majd látom, hogy mentek és pont ráérek, akkor hajrá, megyek én is nagyon szívesen. Bicózni én is kb fél éve kezdtem el egy Magellan Serpenssel, gondolom ebbõl kiderûl, hogy inkább a túrákat, cc-t és egyéb ilyen nyalánkságokat szeretem :)

Na bye a legközelebbi viszontlátásig

Zsombe

Zsombe

vendég

• fórumtag
  • 60 posts
Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni a kis "népes" nyíregyházi bringás csapathoz, valamint emelni eme fórum színvonalát (vagy rontani :)). Magamról annyit, hogy kb. egy éve foglalkozom komolyabban a bringázással. Jelenleg egy Caprine Cherokee kerékpárom van, amit nagy megelégedettséggel használok.

Azt szeretném kérdezni, hogy mikor és hova tervezitek a következõ "túrát"? Esetleg vasárnap, ha jó idõ lesz nem lenne kedvetek kitekerni Sóstóra? Vagy egy kicsivel hosszabb távra is?

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Hát dh géppel ezvan, ha meg cc-zni akarok akkor jobb helyek vannak közelebb is.

Meg ha jösz hozhatsz slick gumikat is és edzünk outon :)

Csáki

Csáki

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
akkor nem fogsz virgonckodni:D
"Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni.Beszélgess egy csinos nõvel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás"

Albert Einstein

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Csak 1 gondom van. A "dh" bringám gondokkal kûzd. nincs tárcsafék, szétment hátsóagy és láncfeszitõre nem is gondolok.
Szal elõbb ezeket kell kiküszöbölni. (vagy cc-géppel kell menni)
Még meglátom mi meg hogy lesz.

Csáki

Csáki

vendég

• fórumtag
  • 45 posts

Csoki!
Börzsönyi hepaj után nem akarsz eljönni nyíregyre?
Pont van fent 1 trabant amibe beférnének bringák és hazajöhetnénk vele. :)
(piros trabant kombi "új" motorral)

Ez nem rosz ötlet,de nincs kedvem utána hazamászni vonattal bringástul:)
Megyek Nyíregyre,de valószínû hogy nem veletek,hanem pár nappal késõbb....

Jó lenne tudni hányan jöttök,és mit is bírtok:P
Mármint csak beton végig,vagy kis terep is lehet.Amúgy csak szólok hgy az út a vasútállomástól végig emelkedik,szóval csak gyõzzetek majd követni:P
"Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni.Beszélgess egy csinos nõvel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás"

Albert Einstein

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Csoki!
Börzsönyi hepaj után nem akarsz eljönni nyíregyre?
Pont van fent 1 trabant amibe beférnének bringák és hazajöhetnénk vele. :)
(piros trabant kombi "új" motorral)

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Következõ közös tekerés?
Ki mikor ér rá?
Mondjátok és egyeztessünk.

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Na csõ. :)
Nem a teknikai résszel van a gond hanem az elszámtság/lostaság részével.

Kis élménybezsámoló:
A kabalási rsézen szép letöréseket találtunk (2hete még nem láttam) és tervek szerint jövõ héten indul a filmezésünk. Remélem lesz 1-2 jelentkezõ aki besegit és összetudunk dobni egy 3-4 perces ütõs "film" et.

Csáki

Csáki

vendég

• fórumtag
  • 45 posts

szal ma 7kor baumaxnál.
Ha ráér öcsém akkro jön. jah defektje van. akkro meg ha megcsinálja félóra alatt akkor jön.

Nem tud fél óra alatt kicserélni egy defektet?
ááááááááááááááááá:D:D

Albert Einstein

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
szal ma 7kor baumaxnál.
Ha ráér öcsém akkro jön. jah defektje van. akkro meg ha megcsinálja félóra alatt akkor jön.

Lasy

Lasy

vendég

• fórumtag
  • 57 posts
Holnap 7kor szokásos helyen. ;)

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
Nekem csak hétvégén lesz idõm felrakni a képeket,de meglesz!Holnap tali?

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 posts
Nekem Lasy már elküldte a képeket. A többiek is tegyék ezt.:)

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Ok. Szólok alsynak, hogy nézzen fórumot. :)
Képek fentvannak már vhol? ment a cserebere?