Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Nyíregyháza itt is jelen!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3057 hozzászólás a témában

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Mégsem jó nekem a vasárnap.
Családi rendezvény lesz tiszatelken szóval ha tiszatelekre emgyünk akkor odafelé veletek tarthatok, de vissza csak sokára jövök.

Zsombe

Zsombe

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás
Emberkék!

Mi lesz akkor a hétvégével? Jön valaki bringázni, vagy sem? Nekem a szombat lenne jó. Mehetnénk Sóstóra, vagy mindegy hova, csak ne forgalmas úton menjünk (inkább valami nyugodt környezetben).

Ma reggel kibringáztam Sóstóra, jó meleg van/volt. Érdemes korán reggel indulni szerintem.
"Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és belehalni a röhögésbe." - Boris Vian

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Sziasztok!A Zemplén maratonra eddig hárman megyünk,de másokat is tudok hogy készülnek innen .GIANT tárcsás agy esetleg nem érdekel valakit?100km ment de nem látot még tárcsát,gyakorlatilag új, V fékkel volt használva.10000ft az i.ár alku mehet.üdv

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Jön egy új kérékpár gyártó a neve KAPITÁNY (made in hungary) nagyon olcsó lesz freeride biringákat fogja képviselni ami rajta lesz manitou,truvativ,shimano(Lx),bike+
akit jobban érdekel írjon emailt (körûbelül az elsõ vázuk aug.-ra fog kijönni (freeride) olyan 60-90e forint lesz :), de lesz majd dirt/dual cangájuk is :) az elsõ biciklijük szept. közepe felé lesz kapható (online-on keresztül). készül az oldaluk) adjátok tovább a hirt a többi birgásnak!!!

info a ridebike-tól

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Biztos mert rosz helyen vetted. :)
(ebikeon freeride emz 2.5k)
De amúgy a 4ezer is kevesebb mint 7500 és szeritnem szebb (és nekem tökéletes)
Sõt ha vezsel új vázat akkor is aktuális lesz a mez :)

Csáki

Csáki

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás

Blacky mez kb. 3000 :)

volt az 4000-is,de ha bárkit érdekel tudok még Blacky mezeket olcsón.Merida mezért nem drága a 7500?Hátttttt,akkor már inkább specialized.Az néz is i valahogy,és nincs tele támogatókkal.Szóval szebb:D
"Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni.Beszélgess egy csinos nõvel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás"

Albert Einstein

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Blacky mez kb. 3000 :)

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás
Amin ott a Merida felirat az már csak jó lehet.:) Jók ezek a mezek, nekem is tetszik az a zöld azt hiszem az a Team mez de van zöldben hobby ruházat is. Meg 7500 Ft egy mezért nem is olyan sok.

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
Még mindíg Vasárnap!
Este 8-tól tekertem egy kicsit,Sóstón esett!Nagyon jó levegõ volt és a felüljárón alig volt forgalom!
Képzeld Norbi:vettem Meridás kulacstartót és bele kulacsot.Néztem a mezeket és most egy szürke-fekete Merida van akcióban(7500ft),de a zöld lángnyelves csábítóbb!

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Köszönnyük cmaxx az információt. Kétséges, hogy tudok e menni, de madj megírom ide a fórumra.
Már vannak fix jelentkezõk? Vagy ma már többen akkor hányan?
És téged is szivesen látnánk egy közös túrán. Nomeg mindenki népszerüsitheti a fórumot, mert minnél többen elszünk annál jobb. :)

Zsombe

Zsombe

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás

Nekem a vasárnap a legjobb.

Nekem pedig a szombat.
"Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és belehalni a röhögésbe." - Boris Vian

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Sziasztok fiatalok!Ha esetleg valakit érdekel egy kicsit komolyabb megmérettetés,07.24-én Zemplén maraton.Rajt Mád, Bortó panzió Tokajtól nincs messze . Üdv

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás
Nekem a vasárnap a legjobb.

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Mint már írtam ha nem jó mindenkinek egy napon és van elég kedvezek akkor mind 2 napon mehetünk.
Szombat: Zsombe
Vasárnap: Szepii, legeon
Nemmondtak még: lasy, Norbee, kllzslt

Zsombe

Zsombe

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás

Én a változatosság kedvéért tudnék javasolni egy Tiszalököt Tiszatelek helyett. Kb. ugyan akkora táv (~35 km de nem tudom pontosan)

Én benne vagyok, de nagyon úgy néz ki, hogy csak a szombat jó, vasárnap nem :(.

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Rendben. Ahogy nézem mindenki msot sem tud 1szerre jönni szóval, ha van kedvetek lehet csinálni mind2 napra túrát. javaslatokat és jentkezéseket várok. :)

Lasy

Lasy

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás
Még megbeszéljük. Lehet lesz vmi program.

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Nekem megfelel tiszalök is. Neked mikor jó? szombat? vasárnap?

térképen nézve nyíregyháza-tiszalök 28.4km

Lasy

Lasy

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás
Én a változatosság kedvéért tudnék javasolni egy Tiszalököt Tiszatelek helyett. Kb. ugyan akkora táv (~35 km de nem tudom pontosan)

Zsombe

Zsombe

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás
Na emberek eddig az idõ nem nagyon kedvez nekünk, bringásoknak :(. Ha így halad, akkor a hétvégi túrát is elmossa az esõ. Másik dolog, hogy nekem úgy néz ki sajnos nem jó a vasárnap :(. Valakinek esetleg van kedve szombaton tekerni egyet (mondjuk Sóstóra, vagy 20-30km-es távon)?