Hétvégén nekem csaka vasárnap jó szóval mások is úgy szervezzenek.

Elõreláthatólag nekem is jó. Bár még nem mondom biztosra, hiszen bármi közbejöhet, de megpróbálom úgy intézni a dolgokat, hogy minden okés legyen.A szombat nekem sem jó mert melózok!A Vasárnap oké lenne!Többiek?
Hát dh géppel ezvan, ha meg cc-zni akarok akkor jobb helyek vannak közelebb is.
Meg ha jösz hozhatsz slick gumikat is és edzünk outon
Albert Einstein
Okés, akkor legyen így. Vagy inkább legyen 9:30 az indulás idõpontja? Vagy esetleg legyen szombati nap? Lehet az még jobb lenne nekem. Várom a javaslatokat.vagy
II. Nyíregyháza-Tiszatelek kerékpár túra
Útvonal: Nyíregyháza - Tiszatelek
Idõpont: 2005.07.17.
Találkozó & indulás: 10:00 a Baumax mögött
Program: bringázás, beszélgetés, valahol egy ebéd
Egyetértek! Elõreláthatólag nekem is jó a jövõ hét vasárnap, csak legyen jó idõ.Akkor mehetünk megint Tiszatelekre az úgy is itt van a közelben, aztán a következõ túra meg lehetne Tokaj de ezt majd késõbb. Útközben meg úgy is megállunk fotózni.
A jövõhét vasárnap szerintem jó lenne.
Nekem elõreláthatólag következõ héten szombat vagy vasárnap lenne jó. Én inkább a rövidebb távra voksolnék, mivel nem vagyok még kellõen formában. Vagy lehet hosszabb táv is, de akkor azt ne egyszerre nyomjuk le.Alakul a dolog. A jövõhéten estleg összehozhatunk valamit. Ha rövidebb távra akarunk menni akkor Tiszatelek kb 68 km, Tokaj meg kb 100 km (attól függ merre megyünk). Én a Tokaj féle túrára jobban mennék.
Akkor kinek, hogy lenne jó???