Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Nyíregyháza itt is jelen!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3057 replies to this topic

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Huh. El is felejtettem. Már más bringázásokat is terveztem akkora, de akkor mégsem. Mikor megyünk és merre?
Tiszatelek?

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 posts
Hi mindenkinek, visszatértem. Akkor a vasárnapi program még áll? Mert most nagyon bennem van a túra.:) És még az idõ is jó lesz.

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Norbee elmegy egy hétre és már nicns senki aki írjon?
Pedig nem csak 4-5 emebr avn Nyíregyen aki bringázik és nete is van.

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Az jó szivesen kipróbálnánk azokat a letöréseket. Bár csak az ösvényrõl láttam ,de tetsznek. :)
Lehet jövõhéten megyünk ki, vagy ha nem akkor éretségi után tuti.
Esetleg találkozhatunk ott.
Pár ugrálós bringás is kell ebbe a topicba.

5anyee

5anyee

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Csõ! Nah van még 1 ember aki Nyíregyrõl nézi ezt a topic-ot, illetve Nyírpazony... igen, Kabalás mellett. A letöréseket pár haver építi, csak egy nyáron vagy 3szor-4szer valaki mindig úgy érzi, hogy le kell rombolnia... nah mind1 csak gondoltam "beszólok" :)

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Hétfõn már szerintem meglesza headlock, úgy már jobb ugrálni.
De voltunk akbaláson is és felfedeztük, hogy már mások épitetek elég sok szép letörést szal lehet kimegyünk és ugrunk párat.

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
Én nem tudok menni mert progrmom van.A jövõ héten viszont ok!Mikor filmeztek?

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Ma nem megyünk valahova?
(én úgy emlékszem, hogy beszéltünk vmit)
Ha nem akkor nem kell válazsolni, de ha ifgen akkor mikor és hol találkozunk?
Kicsit szenilis vagyok már. :)

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Nem hiszem el, hogy csak 4en nézzük ezt a fórumot egész Nyíregyházáról.
Jöjjön sok ember még.
AKi túrázni akar az vagy mondjon idõpontot vagy jövhét vasárnap emgyünk szal csatlakozhat. Aki meg ugrálni az meg bármikor jöhet.
(remélhetõleg holnaptól indul a filmünkhöz az anyaggyüjtés és nem bánjuk ha jön 1-2 bringás segiteni)

Gyerünk fiuk lányok!!
:lol1:

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Ez is megvolt. :)
További nyíregyházi bringások jelentkezését várjuk. Gyertek gyertek. :)

Lasy

Lasy

vendég

• fórumtag
  • 57 posts
Megyünk.
(lehet jön lenco öccse is)

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Szólok lasynak is és szeintem õ is ráér.

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 posts
Az nekem is jó, aztán ha valami közbejönne írok.

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Az este 7óra nekem is emgfelel. Ha közben jön valami egybõl szólok.
Az egyesületrõl meg nem nagyon tudom mitgondoljak, mert nem igazán tudom mi értelme lenne. Sok különbözõ ember szal közösen versenyeket szervezni nem nagyon lehet. (bár ha csatlakozna sok itt még meg nem jelenõ ember akkor van értelme)
De ha csak túrázgatunk 4en 5en akkor felesleges iylenekkel foglakozni.
Bár lehet nicns igazam... :)

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
Na sziasztok!
Akkor a holnapi nap remélem összejön!Én 18:00-ig dolgozok,kb.19:00-kor ott tudok lenni.Ha van valami változás írjatok!Ha nincs akkor 7-re ott vagyok,várjatok meg!
Jó látni,hogy +1 fõ-vel gyarapodott pici topikunk!Amúgy az egyesület nem lenne rossz!Na mindegy,majd holnap beszélünk mindenrõl!
Szevasztok!

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts
Az idei Robinson nehezebb lett mint a tavalyi,szerintem ez elõnyös változás.Remélem nem vettétek dorgálásnak a hozzászólásomat.Tudom ajánlani a maratonokat is, ezt nem fontos verseny tempóban tekerni.Itt tényleg csak magadnak bizonyítasz.Fel lehet fogni mint egy túrát+yoo buli is.Rengeteg yoofejt ismerhet meg az ember egy egy ilyen megmérettetésen.Sziasztok !Tekerjetek,bringára fel!

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 posts
Tudom, hogy nem a bicaj teszi az embert én is csak képletesen értettem itt a dolgokat mert a szervezõ mondta, hogy be ne nevezzenek olyan bicajokkal. Na mind1 engem a túrák érdekelnek igazán. Nyíregyházán ha minden igaz van egy egyesület én már írtam nekik egy e-mailt de választ nem kaptam. Amúgy jó lenne egy egyesület már nézegettem, hogy hova lehetne belépni de csak Debrecenben van a legközelebbi. Szóval, ha itt is alakulna egy feltétlenül szóljatok.
A holnapi találka akkor, hogy lesz? Gondolom a baumax mögött. Szepii neked, mikor jó?

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Tavaj én is voltam a robinson kupán és tetszett az idén is akartam menni, csak valahogy elfelejtetük és este döbbentünk rá. A tavalyi pálya elég teknikás volt (fõleg a lépcsõket élveztem a merevviláával és a magas üéssel :) ) Az ideit útvonalat sajnos nem láttam.
Ha lesz valami verseny még itt a közelben szivesen mennék. AZ aszfalkoptató 50 is tetszett nekem szóval ha lezs az idén akkor újra megyek. (bár sokan versenynek fogták fel ezt a tejesitménytúrát)

Addig is menjünk tekerjünk együtt csak túra szinten (vagy éretségi után akár komolyat tekerések is mehetnek)

Üdv mindenkinek és gyülekezzünk szépen.

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts

Na kimentem a versenyre de nem volt valami nagy durranás. Nem is maradtam sokáig. Láttam néhányan azért beneveztek a T. gazdaságos bicajokkal is. Azért kicsit többet vártam ettõl a rendezvénytõl. Na mind1 azért egy misét megért,:) ez van ezt kell szeretni.

Sziasztok! Engedjétek meg hogy csatlakozzam a lelkes kiscsapathoz.Magamról tömören:32 éves 2 gyermekes bikemániás vagyok (road,mtb)2001tõl rendszeres látogatója vagyok a hazai maratonoknak.A ROBINSON KUPÁRA én is beneveztem, és láttam a lelkes ifjúságot a TESCO GAZDASÁGOS bringákkal.Higyjétek el nem a bringa teszi az embert.Én nagyra becsülöm a bátorságukat hogy ezt bevállalták.Nektek is hadonlóképpen kellett volna tennetek,mert csak így lessz egyszer tényleg NAGYDURRANÁS ez a verseny. Láttam ismerös arcokat akik csak bekukkantottak teljes menetfelszerelésben, és továbbálltak. Pedig ennyink van és ezt nagyon meg kell becsülnünk.Másrészt: Aki pedig ezt a versenyt komolyan vette az érezhette hogy eléggé igénybe vette mind technikailag mint fizikailag bike-ot és ridert egyaránt.Jövõre remélem találkozunk,és sokkal többen leszünk.Nyíregyházára ráfér egy kis fejlõdés a bringás társadalom tájékán.Tényleg!Egyesületi szinten még nem gondolkoztatok?Szerintem jó dolog lenne tömörülni csapatszinten is.üdv Atesz

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Szerda nekem is jó. Mikor legyen a találka? Ugyebár ha jösz szepii akkor csak este és találka ha nem nagytalálka akkor délután tekerhetünk. Kinek hogy jó?