Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3129 hozzászólás a témában

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
a géles nyereg is megvan már :D:D
a többi azért még várat ;)

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Pár gramm többlet egy kis pluszkényelemért...a következõ lépés a géles nyereg lesz, aztán jön a +15fokos k.szár majd a 3tányéros hajtómû....
:-))))
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Egyébként a kezdetek kezdetén még 18as! gumim is volt, majd rátértem a 20asra, de az utóbbi pár évben már a 23-asre esküszöm. Hmm ez az öregedés jele?

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Én eddig elmentem kb .15-20e km-t 20as gumival(az elmúlt 3 évben) és nem volt rossz tapsztalatom. volt acél, alu és karbon villám is(2 különbözõ vázban, 1 acél, egy alu).
átlagosan 3000km-enként kapok defektet, de ebbe beletartozik az is,h többnyireolyankor, mikor vacak minõségû erdészeti utakon tekerünk.
A gumik, amiket használtam: Schwalbe blizzard pro, Conti sport1000, Semperit ???, Vittoria Techo pro, Vittoria zaffiro pro...másra nem emlékszem...

Én nem tudok rosszat mondani a 20mm-rõl.
Bár most van elõször 23-as gumim, 1értelmûen érzem a külömbséget.
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
énis nyaranta bringaboltban dolgozok, tehát mondhatni 3/3 ;-)

vittorio

vittorio

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
sõt,
végül azért nem vettem 20-ast mert 2-bõl 2 bringaboltos is lebeszélt róla, amikor szóbahoztam (hogy alu a villa). azért korrekt, nem? szerencsére nem minden kereskedõ profitfejû, annak ellenére, hogy az extrém nagy árrés miatt sem valószínû, hogy akkora üzlet lenne itthon bringaboltot üzemeltetni.

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
nekem karbon villám van, de én így is a 23as mellett szavazok. Ezeken a jó magyar utakon simán elkél...

vittorio

vittorio

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
ezeket a 20-as gumikat acél vagy karbonvillás bringákkal használjátok? csak azért kérdem mert én is gondolkodtam rajta de az alu villa miatt inkább maradok a 23-asnál.

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
most vettem az öcsémnek conti Sport 1000-est, 11barig(!) leeht fújni, 235g (20mm) elég jónak tûnik....pár sáz km és kiderül...

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Én a Blizzard Sport -ot használom és edzésre tökéletes, ajánlani tudom.
Legutoljára hátra egy Ritchey Tom Slick-et raktam, ami szintén nem rossz, de a Blizzard Sport többet bír.
Itt Vp-ben ezeket forgalmazzák elõszeretettel.

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Nálunk, Tatabányán van 3 féle o.úti gumi is igen jó áron:

1.: Schwalbe Blizzard sport v. Pro. ~240g, 1szer használtam ilyet, kb. 6000km-t mentem vele, jó gumi, talán 1-2 defektet kaptam vele. 20mm szélességben kapható Ára: 3000Ft alatt.
2.: Vittoria Techno Pro. 220TPI(!!!!) szövet-szálsûrûség, 194g(!!!) 20mm széles, ~3500Ft.
Nekem most ilyen van a versenykeréken. Nagyon jó a tapadása, hátránya,h kb. 1000km után már meg kellett cserélnem a kettõt, mert kopott volt a hátsó. Már most látom,h max. 2500km-t fog bírni. Vaslamit-valamiért...az árát megéri.
3.: Conti Sport 1000, 20mm, nemtiudom,hány gramm, jó kis gumi, ez is valami 2800Ft körül mozog.

Ha valakinek kell, tudok belõle intézni max. 3párt fajtánként.

Apropó, nem érdekel valakiet biztos forrásból egy pár jó kis versenykerék?
Bontrager Race Lite 1715g/szett, 20+24 küllõ, DT agyak(made in Switzerland!). Fél éves, 1000km-el. Iá.: 100.000Ft.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Hi
Én is ilyet szeretnék venni vagy Schwalbe Blizzard Sport -ot
Szerintetek hol lehet neten rendelni vagy vidéken venni ?

Meglepõ választ adok: bringaboltban. Lehet, hogy nem azonnal lesz, de ha nagykerbe jár (Cseke, Velotrade, stb.), akkor azért 1 hónapon belül megrendelheti. Menj el, kérdezd meg, vedd meg, használd egészséggel! Ennél többet nem tudunk segíteni.

Htody!

Nekem Maxxis Xephyr 23 mm-es külsõim vannak. 9 barig fújható, drótperemes, sztem könnyû, és 3 körül van az ára. A hátsó 3000 km után kezd szögletesre kopni, más hibát nem tudok felróni neki. 2 versenyen is használtam, és nem emiatt nem nyertem. ;)
Többen is használnak Vittoria külsõket, nagy megelégedéssel. Még egy másik favorit a Michelin BiAxial külsõje.

zsola_

zsola_

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Hi
Én is ilyet szeretnék venni vagy Schwalbe Blizzard Sport -ot
Szerintetek hol lehet neten rendelni vagy vidéken venni ?

htody

htody

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
szóval ez inkább versenygumi lenne, mert már van conti külsõm, csak az 28as. télen azzal mentem, egész jó, csak kicsit széles. lehet más is, csak mivel nekem contim volt, ezért azt ismerem.de ha mást ajánlotok, az is ok.
pedál-ügyben pedig lassanként dûlõre kell vinnem a dolgot mert a széplábú nöszemély a TV2n hétvégére jóidõt (jobbidõt????) mondott.
na üdv, sietek iskolai ünnepségre):
tody

potty

potty

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás
Én azért azzal kezdeném, hogy mire is kell? Edzés, versenygumi, túrázgatni...? Csak a Contikra pályázol vagy más is szóbajöhet? Szingós v. peremes gumi kéne?

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Jogos a kérdés a Contikkal, mert nem mindegyik tartós. ORszágúti külsõkre gondolsz? A Conti Sport eléggé tartós, van benne minta is, és az ára is viszonylag jó. A legjobb minden szempont szerint a Conti GP (sima GP nem GP3000), mert tartós, kis mintás, nem csúszik és emellett könnyû, de az ára 5e körül/fölött van. A gond már csak az, hogy most nem biztos lehet is kapni.
A pedál kb. megérheti az árát (v. -1eFT?), bár valszeg nem sokáig fogja már bírni, de nélküle nem tudsz tekerni.

htody

htody

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
sziasztok,megint én vagyok, a problémás újfiú.Szal csak annyit akarnék én megérdeklõdi, hogy Continental 23mmesbõl mijet vegyek,mi a tapasztalatotok?mert most akarok venni és nem tudom h milyet vegyek.
tody

htody

htody

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
mennyiért adod?
mert sürgõs lenne...
1-2 nap (: ja és debreceni vagyok...
ha gondolod megbeszélhetjük,mert haverom megy pestre a hétvégén.

htody

htody

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Na csövi!
Szóval pedál ügyben általatok okosabb nem lettem, de nem is vártam, mert ha már a nagyker se tud sokat róla meg az exus.com se akkor hagyjuk. találtam most egy fixrugós look-ot 3ért az szerintetek megéri?Ütött kopott,de a rugó még jó áll.-ú. A baj az egésszel az, hogy vettem egy jó kerót és nem maradt több pénzem arra, h cipõt stoplit és pedált vegyek.Így haverom régi cipõjét kértem kölcsön az idény elejére, utána meg majd lesz vhogy.Csakhát akkorse tudom mit csináljak az exus pedálommal.
nem kell valakinek? Look ra cserélem:).
üdv

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
ma már elhagyták a havas tájakat és hogy Sipiéket idézzem: "ez az idõ jön errefelé is" :P:P