Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3129 hozzászólás a témában

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
off

De ha minden igaz a Vadász utcában sok outi cucc lett.

tenyleg, ez most hogy van naluk?
a Vadaszban kizarolag corratec bicok maradtak, minden mas koltozik Budara?
azert az a bolt joval nagyobb annal, minthogy csak bringak legyenek ott.
bocs, csak ha mar szoba kerult... :)

on
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder

potty

potty

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás
Nekem is van egy ilyen Atala vázam, ha kell valakinek olcsón megszámítom, csak vigye már el valaki! 58as méret.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Én is nézegettem azt az Atalát, de nem írja a srác, mekkora a váz. Ránézésre 54-56-nak saccolom. Ez fontos, hogy jó méretû bicajt vegyél. Amúgy a célnak megfelel, amire használnád.

Ciklokrossz nem hülyeség, csak hol lehet olyat találni? Persze, van Kona Jake 200-ért...

isukim

isukim

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
ezen az alapon sztem neked trekking kell,esetleg ciklo krossz...
amit néztél,az is jó...még nekem is kéne,de hova raknám?...kicsi a lakás,sajna...

ed13

ed13

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Hello!

köszi h írtatok! persze, tökéletesen igazatok van, sajnos télleg nincs ilyen univerzális motyó :) csak arra értettem, hogy nem egy tükörsima aszfaltra tervezett, kizárólag "steril" körülmények között használható bicóra gondoltam.
az apróhírdetések elsõ oldalán találtam egy dolgot: http://bikemag.hu/ap...hp?siteid=20555
mi a véleményetek? érdemes megnéznem? mindenesetre a boltokba, amiket írtál még azért benézek!
a montimon Hutchinson Rock&Road gumi van, Vuelta airlines felnikkel. kicsit félmegoldás, mert se nem vékony, se nem széles, de legalább betonon bármekkora koszban tökéletesen megy. és a gumicsere után valóban jobban gyorsult a gép :)
üdv

ui.: küldj mélt, kíváncsi vagyok a bicódra! ki tudja, hátha? ;)

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

hát,nem tudom..."kérek egy forma-1-es autót,de bírja a szaharát is..."
vagy ez,vagy az...együtt nem megy...
legyen neked x db bringád,s az alkalomnak megfelelõen válassz...sztem...

Ez az, megfogalmaztad a lényeget! Mindenre jó megoldás nem lesz, már csak az igének miatt sem. Legfeljebb, ahogy Kabos mondaná:" Ebbõl is egy kicsit, meg abból is egy kicsit."

Ed, ha mindenképpen outit akarsz, sztem felejtsd el új gép vásárlását. Nem mernéd kint hagyni az utcán.
Egy "régi", de magasabb kategóriás viszont már joban alkalmas versenyekre is- hogy belekóstolj-, acélváza révén nem ráz szét 2 km alatt (ja, kibírsz akár 5 km-t is anyázás nélkül ), emellett viszonylag olcsó, a hozzáértõk megnézik, stb. Érdeklõdhetsz a Pedaloman boltban, vagy a Városmajor u. 32-ben pl. De ha minden igaz a Vadász utcában sok outi cucc lett.
A pesti közlekedésre meg tegyél fel vmi vékony slick gumit a montidra. Meg fogsz lepõdni, mennyire megindul a szekér. :)
Vagy, -ez itt a reklám helye- vedd meg az enyémet. ;) privi

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Henger jól tudod az Author cseh, de a magyar forgalmazó a szlovákiai nagykerbe jár ki és ha ott nincs adott cuccuk, akkor hozatják a szlovák forgalmazon keresztûl a csehektõl. Ezért írtam szlovákiát! Igazából úgy cseh mint ahogy a magellan magyar. Ott rakják össze a colombus csõveket, amit úgye már tajwanon gyártanak. Ott is figyel a középcsapágyház alján a "madeintaiwan" felirat.

Aham, köszi, ezt nem tudtam!

Õszintén, a mai bringavázak nagy hányada készül Tajvanon, precíziós gépsorokon, minõségbiztosítással. Nekem semmi bajom nincs ezzel, mert nem megy a minõség rovására.

isukim

isukim

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
hát,nem tudom..."kérek egy forma-1-es autót,de bírja a szaharát is..."
vagy ez,vagy az...együtt nem megy...
legyen neked x db bringád,s az alkalomnak megfelelõen válassz...sztem...

ed13

ed13

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Hello!
nemrég akadtam erre a fórumra, üdvözlök minden kedves tagot!
segítséget szeretnék kérni!
NAGGYON szeretnék végre egy új bringát, amit éjjel nappal lehet nyúzni, de ugyanakkor megbízható is. ez eddig még oké is lenne, de mivel budapesti vagyok, és a városban is rengeteget használnám ezért bírnia kéne a "biciklisfutár" és országútis "vezetési stílusokat" is. néha ilyen amatõr versenyekre is használnám. ami még nem elhanyagolható, az az, hogy ott merjem hagyni az utcán leláncolva.. tehát nem egy nagy értékû, csillivilli dologra lenne szükségem. (legjobb lenne minél olcsóbban, de természetesen az ár/minõség arány a döntõ) elõreláthatóan kb 4 évig használnám de addig
látom, jó sok hozzászólás van, érdemes ebben az ügyben visszaolvasni?
elõre is köszi a segítséget
csao

ja, jelenlegi cuccom egy 6 éves Caprine Cherokee :D kicsit le van már strapálva meg átalakítva, de azért komálom

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Az Author cseh cég, kb. 1 éve nyitották meg Pozsonyban a közép-európai raktáaukat, ahonnan ellátják: Magyaro-ot, Szlovákiát, Ausztriát és Németo. bizonyos részeit.
Nekünk ez nagyon jó, hiszen Bp-Pozsony kb. 200km.
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése

isukim

isukim

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
...meg tajvanon hegesztik,nem?...magellan tutkó bérgyártásban csináltatja a vázait...

potty

potty

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás
Henger jól tudod az Author cseh, de a magyar forgalmazó a szlovákiai nagykerbe jár ki és ha ott nincs adott cuccuk, akkor hozatják a szlovák forgalmazon keresztûl a csehektõl. Ezért írtam szlovákiát! Igazából úgy cseh mint ahogy a magellan magyar. Ott rakják össze a colombus csõveket, amit úgye már tajwanon gyártanak. Ott is figyel a középcsapágyház alján a "madeintaiwan" felirat.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Kössz!
Piszok gyorsan dolgoznak az Authornál a srácok! Csütörtökön megrendeltem, pénteken kimentek a Szlovákokhoz, most meg már itt figyel mögöttem a vázszett!
Nagyon szép élõben ez a világoskék szín!

Az Author nem cseh márka? A Kellys szlovák. (Kell is, meg nem is. :) )

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Author-nál nagyon figyelnek a jó marketingre....szerintem nem véletlenül!

Úgy tudom,h akkor él a garancia, ha 70kg alatti vagy, és nem is ajánlják(törésért nem vállalnak felelõsséget).
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése

potty

potty

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás
Kössz!
Piszok gyorsan dolgoznak az Authornál a srácok! Csütörtökön megrendeltem, pénteken kimentek a Szlovákokhoz, most meg már itt figyel mögöttem a vázszett!
Nagyon szép élõben ez a világoskék szín!

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás

... de az 70kg-ban be van korlátozva(akkor érvényes csak az 1 év gari)...

marmint, hogy 70 kilos sracka hasznalhatja max?

potty, gratula!
en holnap rendelem meg... :)
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Nekem még a fullkarbon verzió van. Elég régen mértem, de 400-420g-ra emlékszem.
Igen-igen könyûnek mondható.
Ennél valamivel könyebb a merida villa(380g, ha jól emlékszem), de az 70kg-ban be van korlátozva(akkor érvényes csak az 1 év gari)...
Erre a Carbotec-re jár a 2 év, mindenféle korlátozás nélkül.
Az alu nyakas verziót nem ismerem, de nagy külömbség nem lehet.

potty

potty

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás
Én nem Hasogatni szeretnék csak engem is érdekel jelenleg 80e ft ért mit adnak. Végülis megrendeltem az Author 5505öst. Tpresident: Meg tudod mondani mennyi a Carbotec villád súlya?

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás
Sziasztok!
egy kis segítség a szõrszálhasogatáshoz :
www.weightweenies.starbike.com

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
kkor hasogassatok együtt pcycle kollegával...ketten gyorsabban megy :-)))))