Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3129 hozzászólás a témában

ed13

ed13

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
hehh, köszi tpresident!
ez a mach1 megfejtés nekem nagyon teccik, így aztán tiszta öröm h még jót is mondanak róla :)
a kerékvárban (vadász str.) azt mondta egy arc, h "minél több küllõ, annál jobb".
ez tuti? :chin: persze nyílván azért függ a küllõ minõségétõl is, nem? mindenesetre 2g-s SAPIM küllõket az egyik helyen 40 ftért vesztegetik, amíg a másikban pl az ugyanilyen DT 60 ft. de van uigyanez a DT 41ért is.... már odáig jutottam, hogy semmit nem érdemes sztem egy helyen venni.
egy másik topikban olvastam nagyon jókat egy óbudai (vhol a keve u.ban) KTM szervízrõl, ott állítólag nagyon állatul fûznek kereket. ez a hely megvan még? nem találtam õket neten sehol..

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Vannak jó felnik 3000Ft kürül. Eget verõ külömsgé nincs, ha Mach1-est veszel, jól jársz. Szerintem.
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése

ed13

ed13

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Hello!

csavargó/edzõ-bringához szeretnék peremes kereket építeni.
Mach1 CFX-rõl (3,5-3,7e) és Mach1 Roadrunnerrõl (4,5e) mi a véleményetek?
ha jól emléxem vki nemrég említette is a roadrunnert. ha esetleg tudtok olcsóbbat és jobbat akkor szóljatok :) feltehetõleg egy 25 mm körüli gumit fogok rá szerezni. erre van tippetek? küllõbõl van értelme 2esnél könnyebbet venni, ha nem versenyzek?? és a 32 kontra 36 kérdés?
van két régi miche agyam, azokat érdemes megtartani, vagy esetleg érdemes venni akkor már egy újat, az új kerékhez? (láttam a cserny honlapján 2900 körül rsx agyat akciósan)

thx, peti

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás

Grat! Meg egy kérdés:Tudnál mondani egy saját mérésbõl származó súlyt? Kiváncsi vagyok mennyire valós a gyári adat...:chin: Kösz!
Péter

hat... ugy fogom tudni megmondani a sulyat, hogy lesz mar benne egy 105-os mono, es egy kormanycsapi. egyenesen egy szervizbe vittem, mert nincs otthon octas behajtom.
szoval lenyegeben nem :)

Ha esik az esõ, már mindegy, hiszen 1km alatt elázol tejesen, utánna meg hiába áll el, felveri a vizet, és alúlról ázol.
...

igaz.
akkor csak sietsz haza valamiert.
"utalom a szorszalhasogatast" :D
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

nekem meg idokozben megjott az Altrix vazam.
villaval es hozzavalo neuzer kormanycsapival volt 40.500 HUF :]

erdekes, hogy nem feher, ahogy a katalogusukban szerepel, hanem feher-gyongyhazszinu, vagy feher+ezust, vagy nem is tudom mi ez.
egyebkent eleg egyszeru kis joszagnak tunik, a hegesztesei is otrombak picit, legalabbis a baratosnem meridajahoz kepest azok. baromkodni pont jo lesz.
az 55-os authort sokalltam jatszobringanak.

Grat! Meg egy kérdés:Tudnál mondani egy saját mérésbõl származó súlyt? Kiváncsi vagyok mennyire valós a gyári adat...:chin: Kösz!
Péter
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Ha esik az esõ, már mindegy, hiszen 1km alatt elázol tejesen, utánna meg hiába áll el, felveri a vizet, és alúlról ázol.
Ha 20km-nél közelebb vagyok otthonról, inkább elkezdem tolni neki(hogy ne fázzak).
Hisezn ha félreállok, esik 5-10percig, utánna még min. 1 óra mire annyira felszárad,h lehessen menni rajta, elázás nélkül.
Nem szoktam nagyon foglalkozni esõvel.
Meg ilyenkor van nálam esõkabát(ici-pici) meg kamásli(az is kicsike. a kettõ elfér 1 zsebben, mellette meg a telfon).
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
azert annyira szerintem nem.
ha eppen omlik az eso, mint ma, es beut a krakk, arra jo, hogy hazaerj.
de en inkabb montinal hasznalnam, mert nem ad akkora nyomast, hogy outinak eleg legyen.
mostly harmless

Aladdin

Aladdin

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás
A defektgátló lötyi, csak egy ideig tart(pár óra). Aztán cseppfolyóssá válik. Ekkor le a külsõt, kimosni, majd vissza minden. Ez nem végleges megoldás, csak azt teszi lehetõvé, hogy ne kelljen az út mellett szerelni. SZvsz hülyeség.
Minél jobban nézel ki, annál többet látsz be.

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
ejj! <csettintes>
eppen csak lecsusztal, tpresident :)
mostly harmless

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Szép bicikli.
Sora fvkar, rendes kerekek, jó gumik, Ahead-es k.csap.
Jó vétel volt.

Én authorom nem érdekel valakit? 270.000ért odaadom :-)))

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás

na megvettem ma az olimpia bringát,
sora fékváltókaros, nullkilóméteres a cucc, végül kompletten 57E-ért sikerült elhoznom, szerintem megérte:

......kép.....

nagyon kis kulturaltan fest.
milyen kerekek ezek?
mostly harmless

farkasamed

farkasamed

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Jó business volt, annyit megért. A színe nem az igazi, de az annyira nem zavarhat tekerés közben.
Én tavaly vettem 60e-t használtan egy Merida Cr-Mo vázas versenyt Sh 600, 105, Exage és Suntour alkatrészekkel. Nem voltam körültekintõ, mostmár nem adnék annyit. érte,

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
na megvettem ma az olimpia bringát,
sora fékváltókaros, nullkilóméteres a cucc, végül kompletten 57E-ért sikerült elhoznom, szerintem megérte:

......kép.....

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
Üdv!

Egy Shimano FC-7410 Dura-Ace (~1995) hajtómû mennyit érhet mostanság?
Hamarosan szeretném eladni és fogalmam sincs, mennyit érhet.

Használ valaki defektgátló lötyit? Én most vettem egy pár TUFO szingót és hozzá egy tubus javítóragacsot. Remélem, ha belenyomom a gumiba, azért a szelepen keresztül le tudom majd ereszteni a gumit ha kell (annyira csak nem tömít jól). Van valakinek ezirányú tapasztalata?

Üdv,
eddie1978

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szép az a szín...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
nekem meg idokozben megjott az Altrix vazam.
villaval es hozzavalo neuzer kormanycsapival volt 40.500 HUF :]

erdekes, hogy nem feher, ahogy a katalogusukban szerepel, hanem feher-gyongyhazszinu, vagy feher+ezust, vagy nem is tudom mi ez.
egyebkent eleg egyszeru kis joszagnak tunik, a hegesztesei is otrombak picit, legalabbis a baratosnem meridajahoz kepest azok. baromkodni pont jo lesz.
az 55-os authort sokalltam jatszobringanak.
mostly harmless

kulak

kulak

vendég

• fórumtag
  • 103 hozzászólás
Hirdettek akcióban ilyen vázat (a karbonmintásat!:) ), 48 helyett 36ezerért, ha jól emlékszem, az aktuális meg az elõzõ bikemagban is. Ha Te 50 körül még kerekeket is kapsz alá, már jól jársz!

köszi a helpet, igazából egy teljesen újat tudnék most venni az általatok emlegetett árnak kb feléért, ezért asszem akkor beleugrok a dologba...

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás

Az egyik bikemagban volt egy olimpia fitnessz teszt, az ugyanerre a vázra+karbonvillára épült (az arrowéra, ha még most is az van), csak a formájába kötöttek bele (négyszögesített alsócsõ), dehát az meg szubjektív.
Szerintem semmi baj a schwinn (nekem ez van), olimpia, altrix és tsai vázakkal. Simán "elbírnak" ezek is egy 105-ös cuccot.
Kérdés, hogy mennyiért adják, mert sora/2200 (+noname agyak, stb) szettes bringákat más gyártók is kínálnak 100 körül.

köszi a helpet, igazából egy teljesen újat tudnék most venni az általatok emlegetett árnak kb feléért, ezért asszem akkor beleugrok a dologba...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Gemini80:
Képed van róla? Belinkelhetnél egyet, és akkor többet lehet mondani. De az igényesen válogatott alkatrészek mindig sokat dobnak a bringán! És nem feltétlenül drága cumókra gondolok!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kulak

kulak

vendég

• fórumtag
  • 103 hozzászólás

Üdv. Vadonatúj fórum felhasználó és kerékpár felhasználó vagyok. Szert tettem egy cannondale (1996) kerékpárra. Elég jó kis üldözõ gép szerintem, de az az igazság, hogy nem igazán értek (még) a bringákhoz. Ötletet és tanácsot szeretnék kérni, hogyan tudnám és mivel feldobni. extrázni egy "kicsit". Ha rossz helyen kopogtatok, akkor bocsesz...egyébként egy cimborám ajánlotta bikemag-t, azt mondta itt találhatok mindent... köszi elõre is. Gemini80.

Májer matricákat rá!
Zsír.