Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3129 hozzászólás a témában

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Korrekt ár, de ha alkudni akarsz, tudnod kell,h a 2kikiáltási ár" feléért meg lehetett szerezni külön-külön a bal és jobb fékváltókart. Így aztán, ha 15ért el tudod hozni, jó üzletet csináltál.
22ezerért kapsz Campa Mirage-t(zsírúj) a Biondo - boltban.
kb. ennyi.
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése

Mecsekoutis

Mecsekoutis

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Szevasztok!

Jelenleg 7-es vázváltóm van, szeretném lecserélni fékváltókarra. 20 ropiért
kínálnak egy pár kart, a jobbos: rx-100, a ball: rsx. Minkettõ zsir új.
Vélemény?

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
150.000Ft-ból 10kg alatti bringt összehozni...ha igaz, akkor igazán versenyképes kerékpár a mai magyar piacon.

Marchello:
Szeretném kérdezni,h a vasárnapi Bakony 200-nak mi az útvonala???
Lemenni nem biztos,h tudok, de esetleg valamerre elmegyek,h egy szakaszon kerekezzünk együtt.
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése

kulak

kulak

vendég

• fórumtag
  • 103 hozzászólás
Lehet, bár az ellenkezõje is lehet.
Az orbea honlapon nincsnenek fent súly-adatok.
De szívesen megnézném õket egyszer élõben is.

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
lor: Szép bringa, de szerintem kicsit drága(az értékéhez képest). Ettõl függetlenül szép.
De az Orbea-k nekem jobban bejönnek:-)

kulak: Szerintem több, mint 10kg az a bringa. Nézzd meg a többit is: a Gavia típusnál, ami 105el van szerelve, még elhiszem,h 9.8kg, de egy 150.000Ft-os, Sora-val szerelt bringánál...kicsi a valószínûsége. Lehet,h csak elírás...

kulak

kulak

vendég

• fórumtag
  • 103 hozzászólás
Szép, az biztos.
Errõl a serotta vázról még soha nem hallottam.

Viszont mit szóltok ahhoz, hogy 150ért 10kg alatti orbeát adnak a www.bikeart.hu-n?
Meg hogy beindult (?) a www.bringavilag.hu, és soha nem volt ilyen egyszerû colnago-t venni, mint most?:)
Igazából én egy kicsit bízom benne, hogy egyre többen vesznek majd országútit, ha megnézik élõben ezeket a gépeket...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ezt megkoztatom berakni ide
http://cgi.ebay.com/...bayphotohosting

nagyon gyonyoru bringa
a nagy kepeket erdemes vegig nezni

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Szinuhe:

Nézz be az apróhiretések közé! Valaki árul elég rég óta(min. 1 hónapja) egy triplás 105ös(vagy tiagra) hajtómûvet, de octalinkeset, monoblokkal együtt.
Sokat kér érte, de szerintem lehet alkudni belõle. Zsír új természetesen. Kicsivel a kisker ár alatt adja, abból még lehet szerintem alkudni bõven!
remélem tudtam segíteni!

i-drive

i-drive

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
sziasztok.Szeretnék vásárolni egy o.uti biciklit akár újat,akár használtat,de teljesen nem értek hozzá...
Milyen vázméretet kell,hogy válasszak? 184cm magas vagyok.
Ezek a "vékony" kerekek hogy viselik a 84 kilós terhelést,illetve a járdára felmenetelt és pici göröngyöket?
Köszi!

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
sztem sincs koztuk tul nagy kulonbseg. csak en egyszeruen feketet szeretnek, ha mar van a 105-bol olyan is.
egyebkent volt akcioban a velonal ultegra szett, olcsobban mint a 105, csak akkor meg nem volt zsetonom.
meg aztan lehet, pofam sem lett volna ultegraval szerelni egy melobajaros kirandulobiciklit :]]
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
És mi a különbség a 2000es és a mai modell között? a Fogaskerék csak nem romlik meg;) És talán még alkudni is tudsz hogy régi a cumó...bár a poén az hogy az akciós kövületek még 2000elõttrõl kerülnek akciósan annyiba mint kint mondjuk annak az új megfelelõje....Ezt magyarázza meg vki!

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
ezustbol van tripla, de az is csak valami 2000-es modell.
igazabol nem is ertem, hogy a velotrade minek van.
jo lenne az ezust is amugy, de inkabb fekete :)

nem mondom, ha valami ufo bontragert talalnek ki teszem azt, akkor oke, megertem, hogy nincs hipphopp a vitrinben, de egy shimano... :) balkan.
mostly harmless

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
mondjuk ennek lassan már egy éve...
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
És ezüstben nem jó? Mert triplából özön van/volt Pesten mikor a sajátomat vadásztam...

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
siras on

azt sutottem ki, hogy tripla 105-ot rakok a bicomra. feketet.
szerintetek van a velotradenel? nincsen. a fekete ritka, mint a feher hollow.
3 het, amig idehoznak egyet nemetbol. jo nekem? :(
most hetvegen megyunk balcsira.
jovo hetvegen pilis meg egom meg visegrad, stb aszfalton. montival meg maxxis mofoval jo musor lesz, az a nyomorult harapja az aszfaltot es tuti nem veszek slicket emiatt. hupphupphupp. kicsivagyokehesvagyok.

siras off
mostly harmless

szmöre

szmöre

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
Velencei-tó kör 28 km és a déli oldala teljesen sik, az északi dombos, de lendületbõl fel lehet menni rajtuk. Az északi és a déli oldal között pákozd elején van egy 4 km-es bekötõ út igen rossz útminõséggel.

Ati001

Ati001

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Ez a velence 10 kb hány kilométer és milyen terep? ?

28 km körönként és aszfalton megy. A szint idõ 1.5 óra körönként. Annyit mész, amennyit akarsz. Nevezés 100 Ft/kör.
Egyébként meg: http://ttt.tr.hu/nap...tura.php?id=455

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Ez a velence 10 kb hány kilométer és milyen terep? ?

potty

potty

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás
Persze lehet menni egy jó csapattal 36os átlagot is csak én azt most nem bírnám! Az idei kilóméterszámmal még az egy óra /körtõl is tartok kicsit.

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
így van, szép narancssárga. Én a "törzshelyemen" vettem 980ért darabját.
Szerintem nem vészes az ára. Hagyományos belsõk 450, 490, 500, esetleg 590Ft, hosszúszelepesek 690, 790,890...ehhez képest 980ért nem drága szerintem.