Korrekt ár, de ha alkudni akarsz, tudnod kell,h a 2kikiáltási ár" feléért meg lehetett szerezni külön-külön a bal és jobb fékváltókart. Így aztán, ha 15ért el tudod hozni, jó üzletet csináltál.
22ezerért kapsz Campa Mirage-t(zsírúj) a Biondo - boltban.
kb. ennyi.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Országútikról mindent
Indította
isukim
, 2002. szeptember 05. 11:55
Írta 2005. május 15. - 13:58

"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése
Írta 2005. május 15. - 12:45

Szevasztok!
Jelenleg 7-es vázváltóm van, szeretném lecserélni fékváltókarra. 20 ropiért
kínálnak egy pár kart, a jobbos: rx-100, a ball: rsx. Minkettõ zsir új.
Vélemény?
Jelenleg 7-es vázváltóm van, szeretném lecserélni fékváltókarra. 20 ropiért
kínálnak egy pár kart, a jobbos: rx-100, a ball: rsx. Minkettõ zsir új.
Vélemény?
Írta 2005. május 13. - 18:53

150.000Ft-ból 10kg alatti bringt összehozni...ha igaz, akkor igazán versenyképes kerékpár a mai magyar piacon.
Marchello:
Szeretném kérdezni,h a vasárnapi Bakony 200-nak mi az útvonala???
Lemenni nem biztos,h tudok, de esetleg valamerre elmegyek,h egy szakaszon kerekezzünk együtt.
Marchello:
Szeretném kérdezni,h a vasárnapi Bakony 200-nak mi az útvonala???
Lemenni nem biztos,h tudok, de esetleg valamerre elmegyek,h egy szakaszon kerekezzünk együtt.
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése
Írta 2005. május 13. - 18:02

Lehet, bár az ellenkezõje is lehet.
Az orbea honlapon nincsnenek fent súly-adatok.
De szívesen megnézném õket egyszer élõben is.
Az orbea honlapon nincsnenek fent súly-adatok.
De szívesen megnézném õket egyszer élõben is.
Írta 2005. május 13. - 15:22

lor: Szép bringa, de szerintem kicsit drága(az értékéhez képest). Ettõl függetlenül szép.
De az Orbea-k nekem jobban bejönnek:-)
kulak: Szerintem több, mint 10kg az a bringa. Nézzd meg a többit is: a Gavia típusnál, ami 105el van szerelve, még elhiszem,h 9.8kg, de egy 150.000Ft-os, Sora-val szerelt bringánál...kicsi a valószínûsége. Lehet,h csak elírás...
De az Orbea-k nekem jobban bejönnek:-)
kulak: Szerintem több, mint 10kg az a bringa. Nézzd meg a többit is: a Gavia típusnál, ami 105el van szerelve, még elhiszem,h 9.8kg, de egy 150.000Ft-os, Sora-val szerelt bringánál...kicsi a valószínûsége. Lehet,h csak elírás...
Írta 2005. május 13. - 15:04

Szép, az biztos.
Errõl a serotta vázról még soha nem hallottam.
Viszont mit szóltok ahhoz, hogy 150ért 10kg alatti orbeát adnak a www.bikeart.hu-n?
Meg hogy beindult (?) a www.bringavilag.hu, és soha nem volt ilyen egyszerû colnago-t venni, mint most?
Igazából én egy kicsit bízom benne, hogy egyre többen vesznek majd országútit, ha megnézik élõben ezeket a gépeket...
Errõl a serotta vázról még soha nem hallottam.
Viszont mit szóltok ahhoz, hogy 150ért 10kg alatti orbeát adnak a www.bikeart.hu-n?
Meg hogy beindult (?) a www.bringavilag.hu, és soha nem volt ilyen egyszerû colnago-t venni, mint most?

Igazából én egy kicsit bízom benne, hogy egyre többen vesznek majd országútit, ha megnézik élõben ezeket a gépeket...
Írta 2005. május 13. - 12:53

ezt megkoztatom berakni ide
http://cgi.ebay.com/...bayphotohosting
nagyon gyonyoru bringa
a nagy kepeket erdemes vegig nezni
http://cgi.ebay.com/...bayphotohosting
nagyon gyonyoru bringa
a nagy kepeket erdemes vegig nezni
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. május 11. - 19:43

Szinuhe:
Nézz be az apróhiretések közé! Valaki árul elég rég óta(min. 1 hónapja) egy triplás 105ös(vagy tiagra) hajtómûvet, de octalinkeset, monoblokkal együtt.
Sokat kér érte, de szerintem lehet alkudni belõle. Zsír új természetesen. Kicsivel a kisker ár alatt adja, abból még lehet szerintem alkudni bõven!
remélem tudtam segíteni!
Nézz be az apróhiretések közé! Valaki árul elég rég óta(min. 1 hónapja) egy triplás 105ös(vagy tiagra) hajtómûvet, de octalinkeset, monoblokkal együtt.
Sokat kér érte, de szerintem lehet alkudni belõle. Zsír új természetesen. Kicsivel a kisker ár alatt adja, abból még lehet szerintem alkudni bõven!
remélem tudtam segíteni!
Írta 2005. május 11. - 14:52

sziasztok.Szeretnék vásárolni egy o.uti biciklit akár újat,akár használtat,de teljesen nem értek hozzá...
Milyen vázméretet kell,hogy válasszak? 184cm magas vagyok.
Ezek a "vékony" kerekek hogy viselik a 84 kilós terhelést,illetve a járdára felmenetelt és pici göröngyöket?
Köszi!
Milyen vázméretet kell,hogy válasszak? 184cm magas vagyok.
Ezek a "vékony" kerekek hogy viselik a 84 kilós terhelést,illetve a járdára felmenetelt és pici göröngyöket?
Köszi!
Írta 2005. május 11. - 12:33

sztem sincs koztuk tul nagy kulonbseg. csak en egyszeruen feketet szeretnek, ha mar van a 105-bol olyan is.
egyebkent volt akcioban a velonal ultegra szett, olcsobban mint a 105, csak akkor meg nem volt zsetonom.
meg aztan lehet, pofam sem lett volna ultegraval szerelni egy melobajaros kirandulobiciklit :]]
egyebkent volt akcioban a velonal ultegra szett, olcsobban mint a 105, csak akkor meg nem volt zsetonom.
meg aztan lehet, pofam sem lett volna ultegraval szerelni egy melobajaros kirandulobiciklit :]]
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
Írta 2005. május 11. - 12:29

És mi a különbség a 2000es és a mai modell között? a Fogaskerék csak nem romlik meg;) És talán még alkudni is tudsz hogy régi a cumó...bár a poén az hogy az akciós kövületek még 2000elõttrõl kerülnek akciósan annyiba mint kint mondjuk annak az új megfelelõje....Ezt magyarázza meg vki!
Írta 2005. május 11. - 12:05

ezustbol van tripla, de az is csak valami 2000-es modell.
igazabol nem is ertem, hogy a velotrade minek van.
jo lenne az ezust is amugy, de inkabb fekete
nem mondom, ha valami ufo bontragert talalnek ki teszem azt, akkor oke, megertem, hogy nincs hipphopp a vitrinben, de egy shimano...
balkan.
igazabol nem is ertem, hogy a velotrade minek van.
jo lenne az ezust is amugy, de inkabb fekete

nem mondom, ha valami ufo bontragert talalnek ki teszem azt, akkor oke, megertem, hogy nincs hipphopp a vitrinben, de egy shimano...

mostly harmless
Írta 2005. május 11. - 11:53

mondjuk ennek lassan már egy éve...
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???
Írta 2005. május 11. - 11:52

És ezüstben nem jó? Mert triplából özön van/volt Pesten mikor a sajátomat vadásztam...
Írta 2005. május 11. - 11:48

siras on
azt sutottem ki, hogy tripla 105-ot rakok a bicomra. feketet.
szerintetek van a velotradenel? nincsen. a fekete ritka, mint a feher hollow.
3 het, amig idehoznak egyet nemetbol. jo nekem?
most hetvegen megyunk balcsira.
jovo hetvegen pilis meg egom meg visegrad, stb aszfalton. montival meg maxxis mofoval jo musor lesz, az a nyomorult harapja az aszfaltot es tuti nem veszek slicket emiatt. hupphupphupp. kicsivagyokehesvagyok.
siras off
azt sutottem ki, hogy tripla 105-ot rakok a bicomra. feketet.
szerintetek van a velotradenel? nincsen. a fekete ritka, mint a feher hollow.
3 het, amig idehoznak egyet nemetbol. jo nekem?

most hetvegen megyunk balcsira.
jovo hetvegen pilis meg egom meg visegrad, stb aszfalton. montival meg maxxis mofoval jo musor lesz, az a nyomorult harapja az aszfaltot es tuti nem veszek slicket emiatt. hupphupphupp. kicsivagyokehesvagyok.
siras off
mostly harmless
Írta 2005. május 11. - 11:19

Velencei-tó kör 28 km és a déli oldala teljesen sik, az északi dombos, de lendületbõl fel lehet menni rajtuk. Az északi és a déli oldal között pákozd elején van egy 4 km-es bekötõ út igen rossz útminõséggel.
Írta 2005. május 11. - 10:45

Ez a velence 10 kb hány kilométer és milyen terep? ?
28 km körönként és aszfalton megy. A szint idõ 1.5 óra körönként. Annyit mész, amennyit akarsz. Nevezés 100 Ft/kör.
Egyébként meg: http://ttt.tr.hu/nap...tura.php?id=455
Írta 2005. május 11. - 10:00

Írta 2005. május 11. - 09:27

Persze lehet menni egy jó csapattal 36os átlagot is csak én azt most nem bírnám! Az idei kilóméterszámmal még az egy óra /körtõl is tartok kicsit.
Írta 2005. május 10. - 18:43

így van, szép narancssárga. Én a "törzshelyemen" vettem 980ért darabját.
Szerintem nem vészes az ára. Hagyományos belsõk 450, 490, 500, esetleg 590Ft, hosszúszelepesek 690, 790,890...ehhez képest 980ért nem drága szerintem.
Szerintem nem vészes az ára. Hagyományos belsõk 450, 490, 500, esetleg 590Ft, hosszúszelepesek 690, 790,890...ehhez képest 980ért nem drága szerintem.