Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3129 hozzászólás a témában

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Apropó!

Nem jár valaki innen Szentendre felé mostanában a Pilisben?
Egyedül kerekezek és hát többen jöbb elv alapján...
Feltöltött kép

Nem szoktam arrafelé menni, de a bikkmakkban leírt kört valamikor kipróbálnám. Hétvégén vagy hétfõn, talán még nem tudom...

Voti!!

Én 94-97 kiló vagyok és conti gumit használok 8,5 barral, valami olcsó típust. Nekem nem jellemzõ a defekt, viszont szélesebb gumit használok...

Én megérzem ha kisebb a nyomás, nagyobb a gördülési ellenállás. Lehet gyenge vagyok...
Tényleg valaki írja már meg, hogy a profik milyen nyomással mennek és, hogy a szingó milyen elõnyökkel bír a külsõ-belsõ összeállításhoz képest!

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Ti melyiket valasztanatok SPD-SL es Look rendszer kozul?

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 hozzászólás
Apropó!

Nem jár valaki innen Szentendre felé mostanában a Pilisben?
Egyedül kerekezek és hát többen jöbb elv alapján...
Feltöltött kép

potty

potty

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás
Hát ha beleszerettél akkor nem kérdés milyen! Meg kell venni aztán annyi. Ami ennyibe kerül az már nem szokott olyan nagyon rossz lenni.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
LóFarkas köszi!

szume 1 hete használok egy ilyet, nekem bejön.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Szerintetek milyen pulzusmerot erdemes venni edzeshez? Lattam most hirdetve egy Cateye CC_HB100 tipust hirdetve 10ezerert. Tud rola valaki infot? Ha nem ilyet, akkor milyet? Csak bringas felhasznalasra lenne.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Voti, a citromsárga megy a bicódhoz?

http://www.bikemag.h...hp?siteid=43394

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Sziasztok!

Nyeregbol mit tudnatok ajanlani, ami konnyu is, de meg kenyelmes? 20ezerig gondoltam kolteni ra?

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 hozzászólás
Voti!!

Én 94-97 kiló vagyok és conti gumit használok 8,5 barral, valami olcsó típust. Nekem nem jellemzõ a defekt, viszont szélesebb gumit használok...

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 hozzászólás

Szerintem a 900 az 600 és akkor már mindjárt létezik olyan bicó. Ami jó is, szép is, de jelenleg azért a pénzért én inkább Orbeát vennék.

Nos az árát már leírtam... ennyi pénzért szerintem nagyon kedvezõ...
A másik én 202 cm vagyok, tehát nem vehetek akár milyen bicót...Orbeából nem létezik a méretem, meg sok másból sem. Ezt megnéztem kipróbáltam és tuti a méret, ja és beleszerettem!

Láttad a caad8-as váz kidolgozását... Hát nem mindennapi..
Feltöltött kép

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 hozzászólás

Vinkler, most néztem utána, ha igaz, a Cannondale R900-at kérdezted... nyilván azért nem szól senki, mert nem látott még ilyet, én sem. A Mali-nál lehet kapni? A honlapon nem látom, és a nyomtatott katalógusban is az 500-700-1000 van benne. A cég hnlapján láttam, Campa Veloce szet kivéve a hajtás, az FSA ISIS-es (bölcsen). MIndazonáltal -ha-most-én-bringát-vennék- akkor mindenképpen vmi integrált hajtómûveset választanék.

Az R900-at hogy mérik, minden attól függ.
Csak h nem mondd, h senki se válaszol :beer:

Na most h jobban megnézem, integrált a hajtómû. így jobban tetszik:)

Nem magyarországon néztem ki, hanem az USA-ban!

Itt a maliban hoztak valakinek egy 1000 pont az én méretemben!!! (63-as) és rápattantam! Jó volt a méret és egyébként is a kidolgozás meg minden, kérdeztem, hogyért mérik : 625 000 volt a válasz.
Megnéztem kint ott sokkal olcsóbb, aztán találtam a 900-ast ami olcsóbb és campás! Nekem ez szimpatikus lett 1350 USD az ára!
Egyébként az USA-ban és Európában a hajtókar nem ugyan az....Feltöltött kép

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
:D és kézzel keverik a forró olvadt gumit.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Ja, handmade... Egyáltalán mi a f*szt lehetne kézzel csinálni eg gumin? Késsel vagdossák a mintázatot? Vagy kézzel festi rá a Herendrõl szerzõdtetett mûvész a márkanevet az oldalára?

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Köszi! Hétfõn felhívom. A handmade in Germany GP4000 is csak 29,90

rollingwheels

rollingwheels

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás
Annyit még megtehetsz Conti ügyben, h felhívod a hazai disztribútort a Pacific Cycles-t: 24/475-366. Hátha mondanak vmit... kisker lista nincs a honlapjukon, pedig úgy okosabbak lehetnénk.

Állítólag 1ébként azért van ekkora árdifferencia ugyanazon típusú gumik között is (az én GP3000-esem 3 rugó volt), mert különbözõ helyeken gyártott cuccokról van szó. Kitalálhatod, melyik a made in Germany :)
De lehet, h ez csak félrebeszélés a hazai pénzsóvár boltosok részérõl... :-D

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Rákerestem és a Ridebikeot találtam ahol 9000 pénzért mérik darabját:rofl: bike-components.de-n 15 Euro.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Sztem rendelni tucc csak... Én alig egy-két gumit találtam a bótokban, mikor pár hete keresgéltem. Mondjuk gp3000 túl drága lett volna, úgyhogy nem is kérdeztem, van-e. De nem láttam. Hívj fel egy boltot, hogy hozzanak.

szmöre

szmöre

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
Hát gyengébb fajtákból mindig van, viszont a jobb minõségüekbõl rendelni kellett mindegy, hogy hol akartam vásárolni.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Most néztem, hogy súlyban is a Conti a nyerõ. Viszont a honlapjukon láttam, hogy már van gp 4000 is. Vajon ez kapható már nálunk valahol? Egyáltalán hol érdemes keresgélnem, hol van készlet oúti Conti gumikból?

szmöre

szmöre

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
Szia Voti
GP 3000-es gumit használt a baránõm 6 éven keresztül, egyetlen defektet sem kapott vele. Valószínüleg van benne valami, hogy jó a defekt állósága. 700x23-ast használt igaz hogy õ csak 49 kg.