Jelentkezz be Regisztrálj
Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere
Írta 2008. május 18. - 20:53
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. május 18. - 20:40
es a maestro is pogozik.
hja, kiállva tekeréskor hintaló swinger 3vajjal.
viszont ha fújok a tagra, akkor nem pogozik.. de nem is mozog
arany középút azér' megtalálható..
Írta 2008. május 18. - 20:22
Aszongya, hogy egy Maestro-s vázba beletettek egy NRS matricás tagot, és azzal sem pogózott. Te teás, te.
aha. elemezzuk akkor nyelvtanilag
a buta NRS taggal szinte nem is pogózik sima pedállal haver NRS-e
szerintem az allitmany az hogy nem pogozik, es az alany a haver NRS-e
ami nem maestro.
es a maestro is pogozik.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. május 18. - 20:01
Írta 2008. május 18. - 19:58
ezen megy a gondolkodás. a dh bringámba nem kell sem spv sem propedál, ezért van ott roco. de a tekerõs gép más. és ezelõtt csak merev tekerõs gépeim voltak, ezért nincs mihez hasonlítanom. havernak ugyanilyen bringája van float-tal, õ imádja. pogozik,de nem zavarja, pedig sokat teker.
Szerintem akkor el is dõlt
Összes ismerõs közül egyedül asszonyt nem zavarja hogy pogózik a gép, de 30km-nél nem ismegyünk soha többet Azt is havonta 1-2×...
Ha kb egy árban vannak akkor szerintem nem fogsz te sem csalódni a szvingerben... én kellemesen csalódtam, nem nagyon tartottam ... tényezõnek tag piacon; olvastam 1-2 tesztet, mondom legyen... (azzal vettem a vázat) De kellemesen csalódtam, nagyon finoman mozog, nem pogózik, és remekül testreszabható (4 way az enyém; kamra nyomás, visszaút csillapításnyomás-nezebbeknek fõleg-, progresszivitás, csilli sebessége).
De vázat írhatnál tényleg...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2008. május 18. - 19:32
Írta 2008. május 18. - 19:26
Írta 2008. május 18. - 19:21
Írta 2008. május 18. - 18:57
Írta 2008. május 18. - 18:54
navigyázzá, én próbáltam revox-ot. ráadásul úgy látszik, hogy telót is megint tudnak csinálni.
az a bajom, hogy a vázba csak ez a két választásom van. a float valszeg nagyon pogózna. propedálos fox meg aranyárban lenne ezzel a felfogatással. szóval nem tudom. nem volt még ilyen divatos allmountain bringám. elöl jobban mozog, mint bármi más, de hátul jelenleg egy rugós vanilla van. annak mennie kell és egy levegõsnek jönnie.
Akkor ha te is így tudod akkor ha nem tudod kipróbálni _szvsz_ jobban jársz az SPV-s taggal. RP-s tag jó lenne, de hát RC... Egyik haver ideiglenesen RP-t eladta és vmi hulladék van neki (Propedál/SPV nélküli) ideiglenes jelleggel a vázban, engem halálra idegesít mikor elöttem megy Képzeld el õt
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2008. május 18. - 18:51
rocsi: mivel a kettõ közül csak az egyik gyárt rugóstagot ... a másik csak nehezéknek jó
Ehhez ugyan én még kicsi vagyok de ezen az a 3 betû olyan jól mûxik mint a rókán... sõt,
mert ha jól tévedek az RC-n nincs propedál (lock van csak); onnantól meg egyforgáspontos vázban poénos...
Jótom? Mert ha igen akkor hamar kisik a róka. Egyébként amit hirtelen olvastam a Swinger3ról hogy 1-2 ember félt tõle, de meglepõen érzékeny és SPV-re azt írták mûxik rendesen; nekem a 4es idáig dettó; csak gondolom a 3ason nincs progresszivitás állítás (meg táguló). A generálozást 15bõl megúsztam és van hozzá alkatrész (Tudom, ennek kéne alapnak lennie, de nem valahogy vagyok optimista általában ha bicikli alkatrészek beszerzésérõl van szó )
Írta 2008. május 18. - 18:45
az a bajom, hogy a vázba csak ez a két választásom van. a float valszeg nagyon pogózna. propedálos fox meg aranyárban lenne ezzel a felfogatással. szóval nem tudom. nem volt még ilyen divatos allmountain bringám. elöl jobban mozog, mint bármi más, de hátul jelenleg egy rugós vanilla van. annak mennie kell és egy levegõsnek jönnie.
Írta 2008. május 18. - 18:24
Írta 2008. május 18. - 18:20
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2008. május 18. - 17:47
Nekem Swinger 4 van, remekül dolgozik egy 1 forgáspontos G Zer FX-ben; no pogó és érzékeny is.
Maestroról annyi tudok hogy a buta NRS taggal szinte nem is pogózik sima pedállal haver NRS-e, klipsz/spdvel már propedál nélküli taggal is teljesen jól használható. Egy wheeler és egy Decathlonos váz jobban pogóztak ilyesmi taggal.
nem igazan ertem mit beszelsz, de az biztos hogy az NRS es a Maestro az ket kulon dolog.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. május 18. - 17:41
veszek egy bringát, amiben viszont le kell cserélnem a tagot. mivel speckó felfogatású a tag, ez leszûkíti a választási lehetõségeim.
Írta 2008. május 18. - 17:13
Írta 2008. május 18. - 16:29
Maestroról annyi tudok hogy a buta NRS taggal szinte nem is pogózik sima pedállal haver NRS-e, klipsz/spdvel már propedál nélküli taggal is teljesen jól használható. Egy wheeler és egy Decathlonos váz jobban pogóztak ilyesmi taggal.
Írta 2008. május 18. - 14:32
Írta 2008. május 18. - 13:03
a két lehetõségem swinger 3 vagy float rc.