Jelentkezz be Regisztrálj
Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere
Írta 2013. szeptember 16. - 09:15
Írta 2013. szeptember 11. - 17:49
mi a véleményed róluk?
szemezek egy ideje a monarch rt3-al
a rugósoktól kicsit tartózkodom a tömeg miatt 0,4kg csak nem kevés
persze egy titán rugós biztos könnyû de nem akarok annyit költeni rá
Írta 2013. szeptember 11. - 17:04
szemezek egy ideje a monarch rt3-al
a rugósoktól kicsit tartózkodom a tömeg miatt 0,4kg csak nem kevés
persze egy titán rugós biztos könnyû de nem akarok annyit költeni rá
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2013. szeptember 10. - 22:24
Írta 2013. szeptember 10. - 21:59
elegge passzentosnak kell lennie ezeknek az elemeknek, minden kis jatek sokszorozodik az atteteles lengokarokon.
illetve maga a kottyanas is idegesito es meg inkabb kikezdni az anyagot.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2013. szeptember 09. - 11:07
1/2"-os (12,7 mm) perselyhez a távtartót jó ha 12,68 mm-re faragja le az esztergályos, vagy legyen passzentosabb (nincs már itthon ép darab, így nem tudom lemérni)?
Használ valaki ilyet közületek?
Heavy Duty Mount Kits, 12.7mm - for Fox etc - TF Tuned Shox
Kicsit tartok a mûanyag perselytõl, de ha csak az használódna el (és nem gyakrabban, mint az alu távtartó), az átmenõ tengely pedig bírná, akkor talán kifizetõdõbb lenne.
Na,ez nekem is a bajom(rugóstag persely)!Csináltatott-e már vki perselyt mûanyagból,rézbõl,bármi másból?Mert a RS Monarch gyári perselye nem bírja sokáig.A perselybe csináltattam rozsdamentes acélból "tengelyt",de annak az átmérõjével,és a felületével nincs baj!Kenés is megvan rendszeresen!
Ötlet,tapasztalat vkinek?
Írta 2013. szeptember 08. - 11:54
190mm szemtáv kb 50mm út.
felhasználás montizás
b@szki ékezettel irtam!
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2013. szeptember 05. - 10:58
viszont sks-bõl létezik, az ha nincs is raktáron, záros határidõn belül beszerezhetõ.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2013. szeptember 05. - 09:02
valaki tudna segíteni, hogy Magyarországon hol árulnak ilyet??
Air Valve Adapter Tool | SRAM
Elõre is köszi!
Írta 2013. szeptember 02. - 23:14
Sala mester, van tapasztalatod ezeknek a mûanyag perselyeknek a tartósságáról?
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2013. szeptember 02. - 20:24
1/2"-os (12,7 mm) perselyhez a távtartót jó ha 12,68 mm-re faragja le az esztergályos, vagy legyen passzentosabb (nincs már itthon ép darab, így nem tudom lemérni)?
Kicsit tartok a mûanyag perselytõl, de ha csak az használódna el (és nem gyakrabban, mint az alu távtartó), az átmenõ tengely pedig bírná, akkor talán kifizetõdõbb lenne.
A fox szép lassan áttér az 5 részes hardwer kittekre
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2013. szeptember 01. - 17:57
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2013. augusztus 26. - 16:56
Sala!Mi van már veled?Force elment?Van most egy(2) Force váz az apróban 135-6?e. magyar forintért!Az nem túl olcsó?Papírokkal,taggal(Fox)!Ha volna most annyi fölösleges pézem...Hmmm!
Bocs,hogy Off voltam!
csak szólj és beugrok érte a mérey utcába
Írta 2013. augusztus 26. - 15:36
Bocs,hogy Off voltam!
Írta 2013. július 22. - 20:18
Írta 2013. július 22. - 13:30
Üdv mindenkinek! Van egy 2012-es RS Monarch RT3-as tagom. Olyan problémám van vele, hogy 35-40%-os SAG mellett sem mozogja ki a teljes útját. (A csillapító fejen a kompressziós beállításokat átlapkázással módosítottam, így érzékenyebb lett a tag, viszont így sem használja ki a teljes útját, az említett 35-40%SAG mellett sem). Az IFP nyomás a gyárilag elõírt 250psi. Milyen lehetõségeim vannak a taggal kapcsolatban, hogy a SAG ~25% körül legyen, illetve ennél a SAG-nél jobban ki tudjam használni a tag útját?
- HV aircan?
- IFP nyomás csökkentése?
- egyéb más megoldás?
akkor sorban:
1. HV aircan
2. IFP kamra növelése egyúttal nyomás csökkentés is
elsõ körben megnyomkodnám aircan nélkül, hogy ugy egyáltalán végigmozogja-e
ha nem akkor egyértelmûen tul kicsi/progressziv a nitro can, vagy tul nagy benne a nyomás
fuck me, i'm famous!
Írta 2013. július 22. - 10:52
- HV aircan?
- IFP nyomás csökkentése?
- egyéb más megoldás?
Írta 2013. július 21. - 12:45
Sikerült egy eséssel Scott nude tagomon eltörnöm azt a kis tárcsát amit a bovden húz és így állítja a rúgó utat. Segítsetek, hol találok ilyen alkatrészt?
Nálam mivel én forgalmazom
hétfõn meglesem van-e
fuck me, i'm famous!
Írta 2013. július 21. - 09:26
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2013. július 07. - 10:25
Marzocchi Roco LO levegõs taggal van valakinek tapasztalata? Ezzel szemezek most.
Egy 120-at mozgó XC/AM vázhoz akarnék tagot venni. Ez is felmerült , mint alternatíva.
A többi játékos, Fox RP2, Fox RP23, RS Monarch RT3
Másik elképzelésem, hogy van egy Manitou Swinger 3way SPV tagom, csak a szemtáv hosszabb , mint kéne. Ezt nem lehetne összehúzni kissebbre ? Vagy felejtõs ?