30ért vettem:D 50et nem adnék érte az biztos
amugy megoldottam itthon sufniba ahogy bálint mondta kb ugy
az nem megoldás:D azt úgy kell rátenni
30ért vettem:D 50et nem adnék érte az biztos
amugy megoldottam itthon sufniba ahogy bálint mondta kb ugy
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
és ien gyûrût honnan took szerezni illetve hogy tom felrakni?
Köszi! Szerinted hányas rugó kéne nekem, kb. 71-73 kg között mozgok. A mostani 450-es.
Attól félek, hogy ennél erõsebb rugóval már túl kemény lesz.
az enyémen nincs ilyen az mért van?
Nitrogént csak szakszervizben lehet beletölteni
0-60bar-ig
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
(gyengébbek kedvéért)
Van amúgy arra valamiféle gyártói ajánlás, hogy a tagban mekkora nyomás legyen? Mármint a csillapítást végzõ részben. Mindenhol csak azt olvasni, hogy van benne olaj, meg nitrogén és kész.
fuck me, i'm famous!
cserélj rugót
nincs elég nitrogén a tagban, Pista bá megoldja.
az elsõ 1 centin gondolom nincs csillapitás.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Az normális hogy a tagom kissebb ütésekre csattog mint az állat?(222es Vanilla R) pl ha egy patkán lejövök vagy ehez hasonló, ha nagyobbat mozdul(pl érkezés) akkor meg nem. Van valami megoldás vagy szarjam le mer vanilla és örüljek h mûködik?
fuck me, i'm famous!
Még mindig senkinek semmi tapasztalat?
Az amúgy mennyire természetes, hogy az ajánlott SAG-gal, viszonylag könnyen felkoppan a tagom (DHX 4.0 eredeti Fox 450-es acélrugóval, 70kg vagyok)? Még úgy is, ha a túlfolyó légnyomását a maxra fújom. Most válatottam nagy rugóútra, és még nincs sok tapsztalatom ilyen téren. meg olyan nagy különbséget nem érzek a min. ill. max légnyomás között. Még nagy nyomáson is viszonylag lineáris. Azt hittem azért tágabb határok között tudom állítani a karakterisztikát a kamranyomás válatoztatásával.
Tudtok ebben segíteni?
Elöre is köszi!