Jelentkezz be Regisztrálj
Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere
Írta 2008. augusztus 19. - 22:30
Igaz, Swingeren visszutat idén év elején kellett csináltatnom...
Egyébként tavalyi az a SID amit néztem. Mi lenne amúgy ami elvileg még jó lenne 1 forgáspontoshoz?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2008. augusztus 19. - 12:18
Swinger Air 4 Wayemet nem tudom a vázmban csak 1 állásban használni, és az nem a 125mm (hanem a 95). Szemezek egy SID-el, agresszívebb AM-re vajh van olyan korrekt, nem 'túl' lineáris? (Azért 50-60 centis szintkülönbségek miatt nem fogok leszállni/kerülni )
Elvileg egy huszassal többet ér a tagom mint a SID?
(Távtartókat hol kapok? mert ami van hozzá az nem menen be a vázamba szvsz...)
Nekem volt sid-em, nagyon érzékeny. Sajnos megöltem a visszútcsillapítást, nem bírta, hogy összecsuktam néhányszor.
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. augusztus 19. - 10:26
hát ha cserélném én nem sidre cserélnémSwinger Air 4 Wayemet nem tudom a vázmban csak 1 állásban használni, és az nem a 125mm (hanem a 95). Szemezek egy SID-el, agresszívebb AM-re vajh van olyan korrekt, nem 'túl' lineáris? (Azért 50-60 centis szintkülönbségek miatt nem fogok leszállni/kerülni )
nem épp mai darabok
távtartót készen jó eséllyel sehol, elballagsz egy dreháshoz és csináltacc..
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. augusztus 18. - 23:47
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2008. augusztus 17. - 15:04
legalábbis az ideiekrõl.
de folyt. a telótopikban.
Írta 2008. augusztus 17. - 11:09
rs totem, domain, marzo 66
de ez a rugóstag topic.
Sorry egymás alatt vannak a topic-ok és most látom hogy rosszra klikkeltem
Azt hiszem a marzo 66 bejön
Írta 2008. augusztus 17. - 10:45
Írta 2008. augusztus 17. - 00:59
Írta 2008. augusztus 17. - 00:52
Vagy csak én vagyok ilyen indián,hogy nem találok (Nixon,Sherman,Travis) ezeken kivül mást!:whacky:
Írta 2008. augusztus 15. - 19:10
adott egy fox rp23
propedal 1-es állásban használom
az utóbbi idõben x kilóméter megtétele után nyöszörgõ hang jön felõle
2 hete lett kitisztítva zsírozva azt hittem ettõl eltûnik a jelenség...nem tette újra csinálja
egyik túrán mikor ezt csinálta a propedal kart open állásra tettem aztán vissza propedal-ra és ettõl eltûnt a hang. mondom biztos véletlen várok még hátha mégegyszer ez megoldja. és igen azóta 5 alkalomból ötször ez a módszer a hang eltûnését eredményezte
valóban lehet összefüggés? vagy mi lehet ez?
kezdek idegbajt kapni mikor megszólal útközben
ez a problema engem is elért, de hála a magasságos FOXnak ez csak ideiglenes kb. 500 km megtétele után megszûnik ...eleinte zavart, de le kell szarni egy fully esetén van elég amit le kell sz...
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. augusztus 15. - 18:59
ja,a Dt megéri a Float sztem max 15körülfélreérthetõen írtam az elõbb, 30-ért lehetne megvenni tõle a dt 190 l-t, és kérdés, el tudom-e adni a floatot és mennyiért? köszi
Írta 2008. augusztus 15. - 18:54
Írta 2008. augusztus 15. - 18:47
ha valaki egy DT tagot akar adni a floatodért,azonnal cseréld elsziasztok,
az imént - nyilván mindenki örömére - a teleszkópok téma alatt tettem fel a következõ kérdést, hátha itt okosabb:
"tudja valaki, mennyit érhet egy 2003-as sima float tag jó állapotban? ilyenem van és cserélném a dt-re - ez utóbbi megér 30 ezer HUF-ot? van valakinek tapasztalata róla?" a kicsi tömege ellenére agresszív cc-t, egy-két letörést kibír?
köszönöm elõre is a segítséget. üdv mindenkinek.
Írta 2008. augusztus 15. - 18:07
az imént - nyilván mindenki örömére - a teleszkópok téma alatt tettem fel a következõ kérdést, hátha itt okosabb:
"tudja valaki, mennyit érhet egy 2003-as sima float tag jó állapotban? ilyenem van és cserélném a dt-re - ez utóbbi megér 30 ezer HUF-ot? van valakinek tapasztalata róla?" a kicsi tömege ellenére agresszív cc-t, egy-két letörést kibír?
köszönöm elõre is a segítséget. üdv mindenkinek.
Írta 2008. augusztus 15. - 00:20
Írta 2008. augusztus 14. - 16:25
na közben találtam egy ezzel a problémával foglalkozó topikot az mtbr.com-on
a megoldás hogy nincs megoldás mert ez így természetes (vagy állítgasd a PP-t menetközben és eltûnik a hang egy idõre)
hát tökre örülök neki...kapjon agybajt az ember a nyikorgástól
semmikeppen se kapjal agybajt, nkabb szard le jo magasrol, az a lenyeg, hogy mukodik tokeletesen.
Írta 2008. augusztus 14. - 15:04
a megoldás hogy nincs megoldás mert ez így természetes (vagy állítgasd a PP-t menetközben és eltûnik a hang egy idõre)
hát tökre örülök neki...kapjon agybajt az ember a nyikorgástól
Írta 2008. augusztus 13. - 20:49
propedal 1-es állásban használom
az utóbbi idõben x kilóméter megtétele után nyöszörgõ hang jön felõle
2 hete lett kitisztítva zsírozva azt hittem ettõl eltûnik a jelenség...nem tette újra csinálja
egyik túrán mikor ezt csinálta a propedal kart open állásra tettem aztán vissza propedal-ra és ettõl eltûnt a hang. mondom biztos véletlen várok még hátha mégegyszer ez megoldja. és igen azóta 5 alkalomból ötször ez a módszer a hang eltûnését eredményezte
valóban lehet összefüggés? vagy mi lehet ez?
kezdek idegbajt kapni mikor megszólal útközben
Írta 2008. július 31. - 10:06