Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5897 hozzászólás a témában

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
Fox vanilla rc be nitrogén kell...........
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

ervin27

ervin27

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
mennyire vagy benne bitos ?(: mert itt tartom a kezembe és ezen úgy van megoldva hogy M8as menettel rendelkezõ hernyócsavar közepén 1mmes furat alatta meg kb 3mmer vastag gumi. sajnos ez a bajom mert autós telópumpám az van
ilyenrõl lenne szó:

http://www.membres.l.../vanilla RC.jpg

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Fox rugós taghoz lehet valahol kapni tû szelepes pumpát? vagy átalakítót autószelepesre?

az autószelepes, csak teleszkóppumpát tudsz csak rárakni.

ervin27

ervin27

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Fox rugós taghoz lehet valahol kapni tû szelepes pumpát? vagy átalakítót autószelepesre?

magyarmokus

magyarmokus

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Szervusztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy van nekem egy manitou radium lockkolható tagom. ehhez gyárilag egy ilyen kis fütyi kart adnak na most nem merem kilockolni mert félek hogy a kezembe marad a kar:) kérdés: használhatok-e hozzá rock shox kart?

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

szerintem 6 os sorozat valamely tagja

6061 6005 , mivel marva van, nem kell heggeszteni ezért felesleges a 7 es sorozat.

miért?

Köszönöm a válaszodat!
Azért kérdeztem,mert szerintem ez ennek a bicónak a gyenge pontja (ez csak az én véleményem),és szeretném megcsináltatni tömör anyagból.
Vagy hülyeség? Az,hogy nehezebb lesz egy kicsivel,az igazán ennél a kategóriánál már nem oszt,nem szoroz legalább is számomra.
Ja és Sala! Én írtam e-mailt neked teló olajcsere ügyben,mikor tudnánk beszélni?
Köszi
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ahha... most 4wayem van; itt a visszaút erõsségét és spv-t álítja; azt nem figyeltem/vagy enyémnél nem pont így van hogy a megindulást is befolyásolja :prosze:

Nem lehetet elérni ezeket a munkakerõéõlet 15 perccel 4 elött, így még filózom hogy merjek-e licitálni -ungriába szállítás- vagy várjam meg hogy felrakják-e hétfõn megint és beszéljem le velük... (ebayes hirdetés)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Mesterek!
2005ös (?) Swinger Air 3-at újat cucok nélkül 30 körül tudnék szerezni, németbõl.
Érdemes belevágni, nem nagyon lehet becopni; ill ha bibi van nem túl drága rendbevágni majd (ohne gari)? Visszaút erndberakása swinger air 4 tesóján 15 körül volt...

A piros sapi a visszaút erõssége?
Feltöltött kép

Távtartókat elvileg kapni itthon hozzá... (annélkül van)
[Már csak az kéne hogy ide is postázzák, mert adatlapjuk szerint nem teszik :(]
:prosze:

piros basz oda kell beletolni a tágulási tartály nyomására szolgáló tömörített levegõt
ezzel szabályozva a tag megindulását, mozgásának finomságát és párhuzamosan az SPV hatást is.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a piros az spv szelep kupakja. a kek tekero a visszaut, a fekete kupak pedig a legpatron. ez a 3 dolog amit allitani lehet rajta [3 way]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Mesterek!
2005ös (?) Swinger Air 3-at újat cucok nélkül 30 körül tudnék szerezni, németbõl.
Érdemes belevágni, nem nagyon lehet becopni; ill ha bibi van nem túl drága rendbevágni majd (ohne gari)? Visszaút erndberakása swinger air 4 tesóján 15 körül volt...

A piros sapi a visszaút erõssége?
Feltöltött kép

Távtartókat elvileg kapni itthon hozzá... (annélkül van)
[Már csak az kéne hogy ide is postázzák, mert adatlapjuk szerint nem teszik :(]
:prosze:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Hol lehet merida speed missionhoz lrs lite spring tagot kapni és mennyiért? thx
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
szerintem 6 os sorozat valamely tagja

6061 6005 , mivel marva van, nem kell heggeszteni ezért felesleges a 7 es sorozat.

miért?

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás
Halihó!
Meg tudná mondani nekem valaki,hogy a kona coiler lengõkarja milyen tipusú aluminiumból van? Fontos lenne!!! köszönöm szépen!!!

http://www.xfactorne...kepek/_5744.jpg
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás

hello

meg tudnátok nekem mondani hogy a DHX5 rugóstagba mennyi levegõt lehet belefujni?? asszem 60 és 160 között nem???
még egy kérdés big hit vázgeometriánál pro pedál bekapcsolásánál el lehet érni azt hogy tekeresnél semmit ne mozogjon csak a rázkódásokat nyelje el? Mert úgy hallottam hogy egy fsr rendszernél pro pedal funkcióval is rugózik tekerésnél, vagy hülyeséget kérdezek? :D

esetleg kinek van 600 nál nagyobb fox rugója?

Én tudok egy 2.80*650-es DHX tagot, az jó is a Bighitedbe. avalanche83@freemail.hu-ra írj, ha érdekel
Nem füredi vagy? Én Balázs vagyok Tapolcáról. A tagodat teljesen nem tudod "pogózásmentesíteni", de max nyomáson propedallal egész keveset mozdul be, persze azért kicsit érezhetõ, hogy kevésbé érzékeny az útegyenetlenségekre. Egyébként nekem teljesen kitekert propedallal alacsony nyomáson sem pogózik durván. Persze ez relatív.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha a szimeringnek over, akko el fog folyni belole az olaj. ha szepen mozog, es mukodik a csillapitas, akkor hagyjad. szerintem a nyarat kibirja mindenkeppen
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

ha keves lenne benne az olaj, azt mar eszrevetted volna szerintem. [marmint hogy kifolyt belole minden]

amig mukodik rendesen, inkabb ne bolygasd. max akkor ha nagyon ragaszkodsz a szervizhez. [artani nem fog.] mennyit volt hasznalva?

Elõször is köszi a választ.
Nem tudom mennyit volt használva, mivel vázzal együtt vettem. Csillapítás mûkszik rajta, tehát olaj van benne. Szerviz igényét elõször olaj folyással jelzi?
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha keves lenne benne az olaj, azt mar eszrevetted volna szerintem. [marmint hogy kifolyt belole minden]

amig mukodik rendesen, inkabb ne bolygasd. max akkor ha nagyon ragaszkodsz a szervizhez. [artani nem fog.] mennyit volt hasznalva?

RAUH-Welt
B E G R I F F

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Üdv a hozzáértõknek!
A fenti tagról kérnék infót, hogy mennyire szervízigényes és az általános karbantartást / pl: olajcsere../ hol tudnám megcsináltatni?
Használtan vettem a bringát és lövésem sincs a tag szervizeltségérõl.
Új Lrs tagot hol tudnék vásárolni, ha úgy hozza a sors?

Az elõzõ kérdésemet csak annyival egészíteném ki,: Láthato-e valami külsõ jele az olajcsere és szimering cseréjének szükségességére?
A rugóstag becsúszóján semmi olajfilm nem látható. Még annyi sem ami pl. az elsõ telón. Ez mennyire normális jelenség? Jó a szimering, vagy kevés benne az olaj?
Ha tudtok, válaszoljatok please.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

-=fekete holló=-

-=fekete holló=-

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás

Rá van írva, de 75-200psi. Nekem sosincs bekapcsolva a propedal és igy is könnyen halad a bringa. Nagy különbséget nem éreztem bekapcsolva és kikapcsolva, bár sokáig nem használtam betekerve. De pl egy Glory-nál mer kézzel nyomkodható különbség volt:D
rugó meg manapság láttam apróba(2.80 x 600)

köszönöm a gyors választ
épp azért kérdeztem meg mert sok különbséget nem tapasztaltam én sem.
Honlapom -> www.pepemovies.hu

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

hello

meg tudnátok nekem mondani hogy a DHX5 rugóstagba mennyi levegõt lehet belefujni?? asszem 60 és 160 között nem???
még egy kérdés big hit vázgeometriánál pro pedál bekapcsolásánál el lehet érni azt hogy tekeresnél semmit ne mozogjon csak a rázkódásokat nyelje el? Mert úgy hallottam hogy egy fsr rendszernél pro pedal funkcióval is rugózik tekerésnél, vagy hülyeséget kérdezek? :D

esetleg kinek van 600 nál nagyobb fox rugója?

Rá van írva, de 75-200psi. Nekem sosincs bekapcsolva a propedal és igy is könnyen halad a bringa. Nagy különbséget nem éreztem bekapcsolva és kikapcsolva, bár sokáig nem használtam betekerve. De pl egy Glory-nál mer kézzel nyomkodható különbség volt:D
rugó meg manapság láttam apróba(2.80 x 600)