légkamra könnyet niytható, same fox
és igen minden ilyen tipusu tagban van nitrogén, ebben is, azt ne piszkáld!!!! (~30 bar) tud fröcsögni!
Oké de vhogy kitudom csalni azt a majdnem 1cm-t a tagból?
légkamra könnyet niytható, same fox
és igen minden ilyen tipusu tagban van nitrogén, ebben is, azt ne piszkáld!!!! (~30 bar) tud fröcsögni!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
mindattól független. 150 Psi n sem kéne közel teljesen beülnie....szerintem
Bocs, ennyire vak vagyok...
Itt a "Setting SAG"-ot kell nézned. Ha nagyon puha értelemszerûen fújj még bele kb 180psi-re . Súlyra nem lehet pontosan megmondani milyen nyomás kell Neked, sok mindentõl függ. A linkhez még egy kis segítség: Ha 165mm a szemtávolság akkor 1,5" ha 190mm akkor 2" a rugóút.
HI!
Szeretném a segítségeteket kérni. Fox rp23-as tag van a bicajomban, kb 2008 vagy 2009-es. Mekkora nyomást állítsak be rajta? jelenleg 150psi-re van fújva, de túl puha és szinte teljesen beül a 90 kilóm alatt. a bicaj merida one five o. a himba áttétele 3, a rugóstag 50mm-t mozog.
Közben találtam egy ilyet a fox oldalán: Pressurize your main air chamber to a minimum of 50 psi and no more than 300 psi. You will tune to a more specific air pressure in the Setting Sag section below. az a 300psi az nem túl sok?
Ha mindenkinek ilyen szeme lenne, a szerelõk éhen halnának...remeltem, hogy vmi olyasmit irsz, hogy letekerem a kupakot, aztan ranezek, es jo lesz
tán, fénypost x- faktor csepel city
speci fele fox triad - a csillapitasnal (ill propedal karnal) folyik az olaj a tagbol. mit lehet vele csinalni? .
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->