CK agy simán létezik csõtengelyesben.
Deemax-nak hátul is stimmelnie kell, gyártják mindenféle szélességben ?
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Az anyja szemit. Malac egy paripa.Érdekes képek és új V10 boxxi WC-vel.
http://forum.bikemag...&postcount=2673
Akkor modositok 17 -re
![]()
Amugy uj V10 vagy regi? ( hol a link? )
Ha le tudom vinni a bringat 18 kilo ala, akkor meg leszek vele elegedve
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Afene !
Ezek minidg kitalálnak valamit !
@Dig !
Úgy néz ki nem lesz titánrugód mert senki nem gyárt Neked valót.
különben is azt mondták a majmok, hogy nem éri meg a titárugesszal sz.rakodni. ugyse veszed észre a különbséget.
Azt mondták mozgásra ugyanaz, talán egy icipicit élénkebb, mint az acél.
alapigazság, hogy keréken kell könnyíteni. ha már ott nem lehet, vagy nem egészséges, akkor sztem a titánruó felárából lehet venni egy SDG I-beam nyeregcsõ-nyereg egységet, meg valami fasza kormányt. vagy könnyebb lánctányér, lánc, pedál, stucni... jó, persze ezek nem olyan kiszabott feltünõ és menö dolgok, de ha sulyt kell faragni, akkor ott is lehet.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Mer' egy állat vagyok !
Mer' egy állat vagyok !
Egyelore csak fejben. Amint tokeletes lesz, elkezdem osszerakni
Csak nem épülget valami a Pocok Works-nél ?
egyébként tiszta logika. ha változik a menetsûrûség progresszív, ha nem, akkor nem. miért iljics, azt gondoltad, hogy az egyik végén "keményebb" anyagból van, vagy mégis hogy?
Mer' egy állat vagyok !
Dig, lemered nekem pontosan mennyi a DHX -ed rugo nelkul, es mennyi kulon a rugo?
Leccileccilecci
Mer' egy állat vagyok !