Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5897 hozzászólás a témában

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Akkor sem tetszik és kész!!! :D
Jani 4way-én probáltam kiiktatni minimális légynomással. Amit elhagyta kopogást már sok volt az spv.
Valahogy kikéne furni belõle :D Szólok is Misinek :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

nekem pont az spv -vel van a bajom. A manitou-ban tul erõs. Foxé kicsit gyengébb, finomabban mozog.

sala bazzeg ;) a Metelben nyomokban sincs SPV (metelrõl van szó nem?) ..........na így terjed a hülyeség...... tisztára, mint a telósban, hogy szar a Kingpin (az nem Sala által)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
3way-nél sztem nincs spv állítás
odaút visszaút keménység
ez a 3

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

ez mennyi idõnként lenne szükséges? amúgy a tag maga úgy ahogy van kiválónak tünik.. persze minden állítás nélkül azóta is úgy megy ahogy volt;)

nem is kell állítgatni - felesleges, meg nem is férsz hozzá :D
olajcsere szezonban nem árt úgy 3-4 havonta, vagy 3 verseny után, külföldön minden utazás után :D......... mindezt persze csak akkor, ha sokáig jól mûködõ tagot akarsz....tisztára mintha autód lenne, ennyi

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
de pont ez állítható a 3way-en nem? spv platform pressure. gondolom ez az erõssége.... nekem nem ezért nem mozgott, hanem mert simán egy olyan durván kemény rugany volt rajta, ami nem való egyforgáspontos vázba.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nekem pont az spv -vel van a bajom. A manitou-ban tul erõs. Foxé kicsit gyengébb, finomabban mozog.

fuck me, i'm famous!

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
sala.. ostoba vagy
az a metel rp kurvajó
és sztem az én facérom is megfelelõ, mert nem pogózik bele a dolgokba
kirándulós déhá:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ez mennyi idõnként lenne szükséges? amúgy a tag maga úgy ahogy van kiválónak tünik.. persze minden állítás nélkül azóta is úgy megy ahogy volt;)
késöbb vettem mégegy R-t, egy vegába(kékbe, mint neked is volt) szintén nagyon kemény rugóval(csak ez volt a velónak) és tökéletes mozgása lett, bár nekem szintén túl kemény. de finom mozgás.

http://www.answerpro...id=12&itemid=38
viszont ez jónak tünik, állíthatóbb mint az R, az meg hogy beépített túlfolyó van, az annyira nem sokat jelent.
bár foxhoz képest nemtudom milyen lehet, egyikem sem van/volt

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
sima R re gondoltam
Bár a fox után midnen szarabbul mozog szvsz

fuck me, i'm famous!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
nem, gond nem volt vele. csak annyi, amennyi minden fox-szal is egy idõ után, hogy elenged a fociszelep. de az megoldva. ja meg olajcsere 2X, de ezt egyébként ezt mindenkinek be kéne tartania, mert az olaj az habosodik, nincs mese.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Sala: ha a sima R-re gondolsz, megértelek. egy igencsaknemcsúcskategóriás vázban egy igencsak kemény rugóval 0 saggal, nekem se tetszett annyira. de alapvetõen jó lett volna, de így kihoztam egy merevgépet a bicóból, ami max letöréseknél mozdult be.

viszont a mostani, illetve zolle tagja sztem tökéletes, és probléma még egyinkünknek sem volt vele(és persze LCS-nek sem ha jól tudom, bár... most jó tehát csak nem)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
De az mûködött: Thezé nem tetszett
Nemtom. elõitéletem van Answer ügyben

fuck me, i'm famous!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Bezzeg a Vanilla R-tõl nem féltél...

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
(boltból) rossz tapasztalataid vannak vele?
szerencsére ismerõsi körben jól bírják(jobban mint a xfusion - megnyugtatásképp;))

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
már elõre félek a manitou tagtól....

fuck me, i'm famous!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
viszont!
manitou tagokhoz lehet kapni gyári távtartókat, tengelyt, és minden okosságot...
és nem nagy összegért. tehát az eredeti alkatrészekkel csináld/tasd, úgy tuti hogy jó lesz!

Mario77

Mario77

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Ez pontosan így van.Ezért lesz +javítva a tag és szakember rakja a helyére.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Valszeg rosszul méretezted a távtartókat, ettõl ferdén nyomta a váz a tagot, szétcsavarta, és a becsúszó ezért elkoptatta a szimmeringet vmiek oldalt. Ha megcsinálod a távtartókat, és normálisan lesz benne a tag, attól a tagnál ez a jelenség természetesen nem szûnik meg.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Mario77

Mario77

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!Válaszolok a kérdésekre is.A váz egy 2005 Big Hit sport,a tag egy 200-as Metel R szintén 2005-ös de emlékeim szerint öregebb nem is lehet. Az h ferde meg h nem párhuzamos a vázzal az azt jeleneti ha felülrõl megnézem a vázat és a tagot akkor 1-2 fok eltérés van akkor ha az elsõ szemet még nem rögzítettem csaka a hátsót.Az a baj h a hézagolókat úgy vettem és én vágtam és reszeltem a vázhoz és nem lett tökéletes.A garit sikerült elintéznem uh +csinálják tagot.Ha kész akkor fogom és elviszem szervízbe és õk szereljék bele!Most is benne van és finomítottam a távtartókon is most tökéletes és minden párhuzamos a nyomórúd még is olajos a rugó és a váz is.Szegény r.tag ha az asztalomon pihen akkor is "sír"!Gyártási hibás új cuccot még jobb és komolyabb cég is produkál.A váz viszont azért nem lehet rosz mert gyári r.tag volt benne és az nem folyt.Viszont elég gagyi volt uh azt még akkor a boltban hagytam.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
http://www.transcend...bike05/IMG_0034a tavaji vagy idei.
ja idei az jobban teccik!!2005