Rob: én is szeretlek

Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
lehet 7végére felszabadul a foxRP3 tagom, igaz az is 200as.....lehet abban a vázban könnyû ember alatt használhatóan pogozik csak/végüli cécós szakírók szokták van szeretni odakint/ .......ha mûxik (és meglesz addig a roksokszom) elviheheted gardára, csak azért ideiglenesre ne vegyél....Ismét szõke voltam
. Cavingtont kõ szednem, 190-es tag való a vázba minimum és most 200-as van benne.
evvagyokén,
evvagyokén,
mellesleg Clio, ez a régebbi enduro, hogy 165-ös tag kell bele ?Csunya dolgot készülök csinálni, mert a speci enduróba szeretném belerakni, hogy felfelé is lehessen közlekedni vele
?
ja, lehet, hogy a Foxon nincs, azért mondtam, hogy ahhoz nem értek, csak a CvT / SPV tagokhoz, csak az elv nyilván hasonló. Akkor kamraméret marad, fújj rá, mást nem tudsz csinálni. A Propedal az a lassú sebességérzékeny gondolom, a Bottom out meg a nagy sebességérzékeny. Vagy keményebb rugó ugye, ha 50 centinél lekoppan...
evvagyokén,
evvagyokén,
Érzékeynség OK, és a "nopogo" dolog felfelé? Csunya dolgot készülök csinálni, mert a speci enduróba szeretném belerakni, hogy felfelé is lehessen közlekedni vele
Új Sid 30 000 ért jó vétel?
És a fox float R?
köcceaz anagyjábol az lokot jelent egészen pontosan. Ugyanaz mint aterralogic a fox telókban
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
oké de nem lokolható a tag, /ha jól értettem csak a 3,3as/ vagy végülis a floodgate lezárja nagyjából....bocs de ez így eddig nem ment a fejembealapból zárva van de egy bizonyos erõ felett megindul
ez állitható elvileg, mármint az erõ mértéke
[azt mondjátok meg nekem hogy az új rs tagoknál /pearl3,1, mc 3,1/ de leginkább a pearl 3,1-es ami nem lokolható, viszont van floodgate, azokon a floodgate-tel mit lehet állítani ?
fuck me, i'm famous!
evvagyokén,
fuck me, i'm famous!
fuck me, i'm famous!