Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5897 hozzászólás a témában

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
biketigger: úgy néz ki, hgoy megvesezm azt a SID-et :). Nem csak Garda miatt szeretém, hanem amúgy is.

Rob: én is szeretlek ;)

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
van egy 190-es vanilla r itthon. nem cécós, pogózik is, de ha kell, kölcsönadom :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Ismét szõke voltam :D. Cavingtont kõ szednem, 190-es tag való a vázba minimum és most 200-as van benne.

lehet 7végére felszabadul a foxRP3 tagom, igaz az is 200as.....lehet abban a vázban könnyû ember alatt használhatóan pogozik csak/végüli cécós szakírók szokták van szeretni odakint/ .......ha mûxik (és meglesz addig a roksokszom) elviheheted gardára, csak azért ideiglenesre ne vegyél....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Ismét szõke voltam :D. Cavingtont kõ szednem, 190-es tag való a vázba minimum és most 200-as van benne.

evvagyokén

TÉGY!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
2003-as Enduro. Most 190-es tag van benne (vanilla R), lefelé gyönyörûen mozog vele, de mászásra kb alkalmatlan, illetve aszfalton jó. 165-ös XC jelleggû taggal vszeg lefelé is keményebb lesz. Ha lesz zsé, akkor késõbb majd szerzek valmi cécó fully vázat, meg egy "mókázós" telót ;). Egyelõre most ismét öszvért készítek :D

De a SID, ami most olcsó és talán rárepülök holnap, az 190-es.

evvagyokén

TÉGY!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Csunya dolgot készülök csinálni, mert a speci enduróba szeretném belerakni, hogy felfelé is lehessen közlekedni vele :D

?

mellesleg Clio, ez a régebbi enduro, hogy 165-ös tag kell bele ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

nzoli

nzoli

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

ja, lehet, hogy a Foxon nincs, azért mondtam, hogy ahhoz nem értek, csak a CvT / SPV tagokhoz, csak az elv nyilván hasonló. Akkor kamraméret marad, fújj rá, mást nem tudsz csinálni. A Propedal az a lassú sebességérzékeny gondolom, a Bottom out meg a nagy sebességérzékeny. Vagy keményebb rugó ugye, ha 50 centinél lekoppan...

Na, boltban fel lett fújva kb 160 PSI-re, ez megoldotta a dolgot. Úgy felkeményedett, hogy ahol eddig koppant, most az út 60%-át mozogta ki...
A propedal hatása is felerõsödött, szinte merevvázként viselkedett sima úton, de persze lefelé már nem volt olyan érzékeny. Vennem kell egy telópumpát, hogy ki tudjam kisérletezni a megfelelõ nyomást.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
köszi. Csak marad a SID úgy látszik :) Gondolom arra is rá lehet tenni a távszabályzót a lockra. Bár, a mekkorákat esek, gyorsan fog letörni :D. Amúgy 190-es az acciós SID, nekem inkább 165-ös kéne. Igaz most is 190-es van benne, de mozog is, mint álom ;)

evvagyokén

TÉGY!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás
a float r-t felejtsd el, tökig belassítva és felfújva is pogozik - legalábbis alattam /viszont sok levegõvel lefelé sem mozog/ propedalos sem sokat ér....

cc-re amúgy én az mc3,3-at venném....de ahhoz is le kell nyúlogatni----illetve lehet hozzá venni poplokos "távszabályzót"

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Köszi LCS. Telót még csak csak lockolgatom (úgy is hagyom néha :D), de sztem tagra lenyúlogatni nem fogok, ezért lenne jó valami eleve propedal-os cucc (manitunal bizti másként hívják). De a sid nekem is nagyon szimpi, jól passzolna a Reba-hoz ;). Új RS tagok milyenek, emlyiket érdemes venni cécó-célra (Ario 2,2/MC 3.3)?

B kérdés: Garda Fest-en van esély, hogy olcsóbban tok venni ilyesmit, mint itthon (esetelg nagykerbõl ;) )? Fesztivalos vásárlásnál hogy szokott lenni a garancia?

evvagyokén

TÉGY!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Érzékeynség OK, és a "nopogo" dolog felfelé? Csunya dolgot készülök csinálni, mert a speci enduróba szeretném belerakni, hogy felfelé is lehessen közlekedni vele :D

Új Sid 30 000 ért jó vétel?

És a fox float R?

hát azér van a lock, hogy ne legyen pogo.
sztem az értéke, jósága, tudása, megbízhatósága miatt megér 30-at
float-ot én nem próbáltam

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

az anagyjábol az lokot jelent egészen pontosan. Ugyanaz mint aterralogic a fox telókban

köcce

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
az anagyjábol az lokot jelent egészen pontosan. Ugyanaz mint aterralogic a fox telókban

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

alapból zárva van de egy bizonyos erõ felett megindul
ez állitható elvileg, mármint az erõ mértéke

oké de nem lokolható a tag, /ha jól értettem csak a 3,3as/ vagy végülis a floodgate lezárja nagyjából....bocs de ez így eddig nem ment a fejembe :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

[azt mondjátok meg nekem hogy az új rs tagoknál /pearl3,1, mc 3,1/ de leginkább a pearl 3,1-es ami nem lokolható, viszont van floodgate, azokon a floodgate-tel mit lehet állítani ?

alapból zárva van de egy bizonyos erõ felett megindul
ez állitható elvileg, mármint az erõ mértéke

fuck me, i'm famous!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Érzékeynség OK, és a "nopogo" dolog felfelé? Csunya dolgot készülök csinálni, mert a speci enduróba szeretném belerakni, hogy felfelé is lehessen közlekedni vele :D

Új Sid 30 000 ért jó vétel?

És a fox float R?

evvagyokén

TÉGY!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás
[azt mondjátok meg nekem hogy az új rs tagoknál /pearl3,1, mc 3,1/ de leginkább a pearl 3,1-es ami nem lokolható, viszont van floodgate, azokon a floodgate-tel mit lehet állítani ?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
tanult kollegámnák - aki mellesleg nagy tudója a sidnek - igaza van, mint mindig ;)
:nyalnyal:

fuck me, i'm famous!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
egyértelmûen a Sid, pláne, hogy lock-os.
a dual air miatti érzékenysége és mozgása felülmúlhatatlan!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
én rs-t sid-et használtam anno, egész finoman mozgott.
Ha a kettõ közül kellene választanom akkor az RS

fuck me, i'm famous!