Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5897 hozzászólás a témában

JUTA

JUTA

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Kezd lassan összeállni a vége.
Köszi szépen mégegyszer...A következõ hetekben elkezdem keresni a 2 teleszkópot!:)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

mono alacsonyabb, fejcsõ- és nyeregcsõszög laposabb

+ lehet, hogy beleüt a lengõkar a vázba. szóval mielõtt használni kezded tedd be, vedd le a rugót/ereszd le a levegõt, és nyomd össze a vázat teljesen. ha semmi nem koppan, akkor jó.

JUTA

JUTA

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Kezd lassan összeállni a vége.
Köszi szépen mégegyszer...A következõ hetekben elkezdem keresni a 2 teleszkópot!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

köszi...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás
no még egy láma kérdés /de sajnos én nem bírom vizualizálni a dolgot :)/
mi történik /geoval, rugóúttal ilesmik/ ha a konába a 200as tag helyett, 190-est pakolok bele ? sztrokja ugyanakkora természetesen.
ebbe e :
http://www.konaworld...6_DAWG_1300.jpg
köszi
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
boxxer nagyon merev-ettöl ne félj!!
66meg jó magas,az lehet hogy sok lenne ebbe a vázba
shermanok,z1esek amik kb ebbe faszántosan illik
8as tárcsát hagyad,meg nem baj az,most pár gramm,de fékerõben meg van kölömbség
boxxer viszont nem olyan magas.pl a z150fr az magasabb nála 1cmel

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

JUTA

JUTA

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Sziasztok Srácok!
Átírtam a nevet!-Bocsi mindenkitõl mégegyszer.
A telóval kapcsolatban egy marzo 66 amire nagyon fáj a fogam, bár a shermann olcsóbb (egyesek szerint egyforma kategória) Valami komolyabbat szánok a bike-ba (a kettõ közül valamelyiket-de a 2003 WC is tetszik és súlyba is 2.9kiló) Igaz nagyon merev, így valószínûleg lemondok róla.
A nyári használatról majd közlöm a tapasztalataimat.
Még egy kérdés bár nem ide illene:-hátul 8-as tárcsa van, én úgy gondolom elég lenne egy 6-os is! Mi a véleményetek?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
faszánots váz!!!
nekem legalábbis bejö

marzo 150 fr ,z1 fr1,sherman firefly ezek mind 100alatt meguszhatók és fr ra tökéletes!

vázrol nyárvégén írj egy kicsit mert tetszik..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
rob azt azért te sem gondolod komolyan, hogy valaki ezzel indít, hogy megnézni a tagok listáját... :P

150-170 nem gáz, 190 már kicsit sok, de lemegy
marzo 66? az 170et mozog és szimplavállas... mondjuk jó magas, az tény..

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a fórumszabályzatban benne van amugy, hogy nem lehet olyan nevet választani, ami hasonlit egy meglévõ fórumozó nevére. :X a tagok listája nyilvános, ki lehet szûrni könnyen mi van már regsiztrálva.... módosítási kérelmeddel zOrg-hoz fordulj.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska20

tamaska20

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
tamaska!
Bocsi a névválasztásért ez volt a legegyszerûbb, de ha zavar átrakhatom másra.(nem rosszindulatból írtam)
Zap!
Kezdõ freeride-ra választottam, mert most jó vétel volt. Egyébként Scott Nitroust néztem, de a keret megcsappant, így ez lett. Majd a következõnek egy Nicolai ufo-t néztem.....majd egyszer.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
gratula a nevvalasztashoz... mindegy.

az nem baj, ha a hatso telo tobbet mozog egy-ket centivel mint az elso, tekitve, hogy hatul ugyis tobbet ul be [tobb a sag], es akkor mar kb ugyanott leszel.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Helló!
Egy Mongoose black diamond double.
Most elõlegeztem le aztán a teleszkópot kicsit keveslem!(manitou stance flow)

http://www.1stbike.n...05BD-DOUBLE.htm
e-szerint gyárilag is Stance van benne..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
A rugóUTAT állítod, nem a rugóstagot.
-150 elöl, 165 hátul tökéletes,
-150 elöl, 190 hátul picit sok, bár nekem is így van éppen, de nehéz õket összehangolni. (ide kell az 5th Element / Manitou 6way sok állítási lehetõsége). -178 elöl, 190 hátul megintcsak tökéletes, csak a Boxxi már nagy teló.

Egy kérdés van, mire akarod használni?

Aktuális civil

tamaska20

tamaska20

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Helló!
Egy Mongoose black diamond double.
Most elõlegeztem le aztán a teleszkópot kicsit keveslem!(manitou stance flow)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Milyen vázról van szó tamaska?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tamaska20

tamaska20

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Köszi!
Ahogyan olvasgatom a bike-okkal kapcsolatos cikkeket, ott írják, pl: hogy a hátsó rúgóstag 170 mm, és elõl is 170 mm-t mozgó a telóút és így összhangban van. Azért vetettem föl, mivel most veszek bike-ot, és a hátsó rúgóstagot 165-és 190 mm-között lehet használni.(nem tudom jól fogalmaztam-e. 2 furat van az egyikre 165 mm van írva a másikra 190) A gyári teló 150mm-t mozog. Szerettem volna beletetetni egy boxxer 2003 WC-ot ami 178-at mozog, de a boltba nem igen segítenek, mert félnek, hogy a nem gyári villa valami kárt tesz a vázban és úszik a garancia.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
mért ne tudna?!
a szemtávolásg nem azonos a hátsó rugóuttal
ami kilóg a tagbol az a becsuszó(stroke),annak a hossza és a váz utja vagy áttételéböl ki tudod számolni hogy hogy lessz jó.
de a 150elöl 160-70hátul az tök jó.mivel ugyis beül kicsit a háta.

tamaska20

tamaska20

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy a bike-mon 165 mm szemtávú fox dhx 3.0 rúgóstag össze tud e dolgozni egy 150 mm-es elsõ telóval, vagy vegyek hozzá inkább egy 170 mm-es villát?