Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5897 hozzászólás a témában

Dissection

Dissection

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Huh!Ez kira!Köszi szépen!Viszont amit írtál azt nem nagyon értem!
Illetve segíts légyszi!A honlapon van egy olyan hogy Wheel Travel.Az mit takar?

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
http://www.tftunedsh.../springcalc.htm

ez htha segít

de szerintem számíts valami nagyobb számra, ha jól tudom a vegák elég nagy áttétellel rendelkeznek és nem éppen okosan osztják be az utat..

Dissection

Dissection

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Szia thez!

Tegnap kérdeztem hogy 70-75 kg hoz milyen erõsségü rúgó ajánlott.Kérdezted is a típusokat amit megadtam!Nézgelõdtem neten de nemtaláltam semmi infót!Tud(tok)nál segíteni?UMF Duncan vázba egy Manitou Swinger 4, 240 es szemtávu tagrol van szó!Elõre is thx!

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás

mi baj a roco-val ?

de ha levegõs rs tagot akarsz ami jó eséllyel bírja akkor pearl 3,1 vagy 3,3

A rocoval semmi baj nincs és eszem ágában sincs lecserélni,csak haverom akar építeni egy gépet a wheeler 4000-esébõl és abba keres vmilyen 185-190mm-es rugóstagot 30ezer körül(itthon sajna nincs nagy kínálat)!És kinézte magának a sid-et a bikediszkont-on,így gondoltam megkérdem h mennyire ajánljátok.Elõre egy drop off triple menne vagy egy junior t.
Elõre is köszi

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

hát ez lol

én a 80 kilómmal ráülök és elõrenyaklik 1 centit. SZERINTED?

szerintem a tagra gondolt, nem a villara.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dissection

Dissection

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
UMF Duncan, Manitou Swinger 4, 240 es szemtáv.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
milyen vázhoz milyen és mekkora tagra?

mellesleg menynire sok? ha csak kicsit, akkro 550. ha nagyon akkor 500. ha még annál is keményebb, akkor 450...:)

Dissection

Dissection

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Sziasztok!

Ismét egy tanácsra volna szükségem!Mit ajánlotok, milyen erõõségü rugót vegyek magamnak?Jelenleg 600 as rugóm van (azt adták gyárilag a tagomhoz) ami az én 75 kilómhoz sok!Szerintetek ehez a súlyhoz milyen rugó ajánlott?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

a rock shox sid-et mennyire ajánljátok freeride-ra,enyhe ugrálásra?

hát ez lol

én a 80 kilómmal ráülök és elõrenyaklik 1 centit. SZERINTED?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

mi baj a roco-val ?

de ha levegõs rs tagot akarsz ami jó eséllyel bírja akkor pearl 3,1 vagy 3,3
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Semennyire.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
http://www.x-fusion-shox.com/

ha majd fent lesz, töltsd le a manuált, abból megtudod, mennyi levegõt kell fújni alád. a piros a visszaút csillapítást szabályozza (annyira tekerd be kb., hogy ne rúgjon vissza, de ne is érezd lassúnak a visszarugózást) a kékkel meg gondolom a befelé csillapítást szabályozod. én még sose tekertem be a kompressziót szóval nem tudom mire jó :)

mrkoli

mrkoli

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
értem hogy fel kell fújni, de nem tudom hogy mennyire, mert már írtam hogy most kezedem a bringázást, fullys haverom meg nincs

valamint azt sem tudom hogy kell beállítani rajta 2 tekerentyût(firm, rebound), nem tudom hogy az 56 kg-m hogy fogja bemozgatni

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
fogsz egy telópumpát, rátekered és felfújod. hogy mennyire, azt kipróbálod, vagy kiolvasod a manuálból.

mrkoli

mrkoli

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
van egy magellan deneb vázam egy x-fusion taggal, a tag szelepét elkezdtem tekerni és egyszercsak szisszent egy nagyot, asszem kijött belõle az összes levegõ.

mit lehet ilyenkor csinálni? hogy lehet felfújni?

a kérdésekbõl gondolom rögtön kiderül, hogy nem értek a bringákhoz, ezért kérem a segítségeteket

(különben is csak a hülye basztatja a szelepet)

a válaszokat elõre is kösssssz!!!!

bOnisz

bOnisz

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Oks,
mivel vidéki vagyok és elvan törve a lábm ez nem lesz olyan eccerü,de ezmár csakaz én problémám:)
kösszi azért!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
igen, nekem is ugy tûnik, mintha el lenne törve..
szerintem vidd be az x-factorba pesten, és megmondják, hogy meg lehet-e csinálni vagy sem.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

bOnisz

bOnisz

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Heló!
erröl szeretnék kérdezni,nekem uygtünik,mintha eltört volan az állitó csavar,amikor tekertem ki.
remélem sikerül belinkelni a képet
Feltöltött kép
szoval,ha valakinek van ilyen (4way) tagja és csinált már ilyet az tudna rajtam segiteni,hogy tényleg eltörött-e(énmég nemis láttam ilyet) lehet-e cserélni?vagy valami megoldást....
kösszi,pá

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
új persely, kell, legtöbbször az kopik el, csapágyboltban megcsinálják fillérekért, ha viszed a tagot és bemutatod nekik az átmenõ csövet
vagy ha oldalirányban mocerál akkor egy pontosabb méréssel új távtartók (de ha oldalra mozog, akkor gyorsan kotyogni is kezd)