amugy meg nekem nagyon fáj a fogam egy DB-1 re.....
annyira nagyon, hogy eladnám a vesémet érte
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
fuck me, i'm famous!
fuck me, i'm famous!
Illetve ha ez nem megy akkor Fox-hoz titánrugót
jövõre több, mint emberi áron lesznek 4way és evolver tagjaink.Tudom hogy ez nem az apró,de nem tudjátok honnan tudnék keríteni emberi áron kipróbálni egy 4way levegõs vagy evolver tagot?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Tudom hogy ez nem az apró,de nem tudjátok honnan tudnék keríteni emberi áron kipróbálni egy 4way levegõs vagy evolver tagot?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
szerk: Akaro mondani hogy ott csak kenésnyi olajnak kéne lennie, mert a dugattyú másik odallán van olaj, nem? (Lehet h nem, de így rémlik...)*hülyeség*
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
sziasztok!
Szeretném a manitou 4 way tagomat lecserélni DHX 5-re.
a kérdésem a következõ: Tudom-e használni a Manitou titánrugómat a DHX-en?
a rugó felfekvõfelületére belevan marva a manitou felirat. ja és szürke szinû
:scared:segítsetek kedves fórumtársak:scared:
esetleg ha van valakinek jó tippje ahol vennilehet azt is megköszönném.
2 ugyanaz, csak faktor mint kisker üzlet már nem nagyon van, amúgyis a kiss jánosba vitték az ilyesmit szervizelni. de kb egy 7en belûl meg van amúgy, pláne igy szezonon kivûli idõszakban.akkor ez így gond lesz... a faktorról nem nagyon emlékszem, hogy hallottam volna jókat a hátáridõk tekintetében. a hajdú milyen? érdemes kezdeni velük? kicsit OFF, bocs.