stratos xc pro - 135mm-es szemtávban 230g körül van, asszem írtak róla a '03-as októberi bikemagban.
Akkor ez ua. mint a fent linkelt csak más a dizájn.
stratos xc pro - 135mm-es szemtávban 230g körül van, asszem írtak róla a '03-as októberi bikemagban.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
erõsen vázfüggõ a dolog, Neked nem igazán pogozós vázad van.
egyébként terepen engem sem zavar, csak aszfalton.
erõsen vázfüggõ a dolog, Neked nem igazán pogozós vázad van.Nekem volt Fox Float R-em nagyon jól mûködött, felfele mászásnál azért mozgott, egyesen úton volt inkább érezhetõ a Propedal funkció. Ezt a tagot most lecseréltem egy RL-re, de megbántam. Nincs baj a mûködésével, de nem használom a lockot, mert felfele sokkan jobb ha nincs bekapcsolva, mert a rugózás miatt sokkal jobban kapaszkodik a kerék a talajhoz, mint kimerevítve, ott nekem pattogósabb volt. Ez az én személyes tapasztalatom és véleményem, de ha tényleg merev vázat akarsz néha akkor mindenképpen RL. Ha elég merész vagy Ebay-en néha lehet találni, én is ott vettem. Postával, banki költségekkel 41 ezer volt.
Egy RP3-as tagot próbáltam egyszer, nekem a legkeményebb fokozat már közelített a lockhoz, nem volt teljesen merev, de csak nagy erõ hatására mozgott a tag.
Még egy dolog: az RL-ben viszont még nincs propedal funkció.
ha azt akarod hogy abszolút ne mozogjon akkor rl-t vegyél, ha még kapsz valahol. a float r propedálja csak arra jó hogy kevésbé legyen érzékeny a tag, és akkor se mozogjon rendesen miokor kéne.Érdekelne a véleményetek a FOX FLOAT R PRO PEDAL és az RL-el kapcsolatba,érdemes-e beruházni rá(nekem 165-vagy 190mm-es kellene).Pogózást szeretném megszûntetni(tudom h váztól is függ)+ súlycsökkentés is van a dologban.Most egy x-fusion glyde rl tagom van acélrugóval.Namost sok helyen tekerek,és a propedal helyettesíti a lock-ot?Pl. hegynek felfele mennyit ér lock-al szemben?Ha pl. aszfalton megyek, most csak lock-al tom elérni h ne legyen bemozgás egy 750-es rugó mellett(65kg vagyok).Légyszi aki próbálta ezeket a levegõs propedalos tagokat egy véleményt írjon róluk mennyire hatásosak h csak akkor mozogjon a hátsó tag ha valóban szükség van rá.Esetleg a 2007-es és '08-as float-ok közti különbséget is elmagyarázhatnátok most akkor miben is "jobb" az újabb.Ja mind2 tagot 50K alatt szerezném be,ha van vmi más hasonló tag is akkor szóljatok lécci,kösz.
A sebesség mindent megold.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
A sebesség mindent megold.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
egyszerû, mint a pont: lefelé terepen kikapcsol, felfelé + síkon haladáshoz bekapcsol. középsõ állás azér van, hogy legyen egy 3. állás is.