Lehet kipróbálom mielõtt eladom.
hát mondjuk igen
milyen hosszú? mármint a stroke.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
köszönöm szépen a választ megnézem ma mennyi van benne mert nagyon szépen mozog de félek hogy nagy ugrásoknál lekoppan vagy esetleg baja lesz jó tudom ez egy jó rugóstag de akkor is féltem
köszönöm mégegyszer a gyors választ
ui: sajna a kérdésedre nemtudom a választ de biztosan van itt szakember aki már csinált ilyet
mégegyszer köszönöm
bye bye
hello mindenki
keresgéltem de nagyon nem találtam, esetleg hátha itt valaki tud ebbens egyíteni. Egy fox dhx 5.0 hoz kellene egy olyan táblázat hogy mekkora súlyhoz mennyi levegõt kell belefújni a tagba.
Elõre is nagyon köszönöm a segítséget
minden jót bye
csak pont azért van az a kis kék kar az rp23-on:Szvsz (használtam mindkettõt, és mindkettõt Maestro vázban)
érzékelhetõ, sõt
bár az rp23-at én nem a lock közeli állásban próbáltam, mert pont arra voltam kíváncsi, hogy mennyivel érzékenyebb a fix propedalos Floar R-hez képest
és a sima Float így teljesítménycentrikusabb, azaz tényleg nem pogózik, csak akkor mozog, amikor kell, cserébe az érzékenysége kevésbé jó, fõleg kisebb egyenletlenségek esetén
az rp meg vízágy, mindent megérez, és vmennyivel kényelmesebb is, cserébe gyakorlatilag mindenféle tekerés mellett érezni a pogózást
hosszú távon persze mindkettõ tökéletesen megszokható, szóval kb mind1
rugóstag cserét szeretnék:fox rp 23 háromállású kapcsolója és a flot r gyári beállítású propedálja közötti különbség érdekelne.. ez érzékelhetõ? cube ams-ben lenne a tag
ha valaki használta mindkettõt,megköszönném a segítségét..
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->