Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5897 hozzászólás a témában

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Aham, szal inkább az üthetõ Swinger 4way, jobb 95mmen évekig mint SID hónapokig? :)

Igaz, Swingeren visszutat idén év elején kellett csináltatnom...

Egyébként tavalyi az a SID amit néztem. Mi lenne amúgy ami elvileg még jó lenne 1 forgáspontoshoz?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Swinger Air 4 Wayemet nem tudom a vázmban csak 1 állásban használni, és az nem a 125mm (hanem a 95). Szemezek egy SID-el, agresszívebb AM-re vajh van olyan korrekt, nem 'túl' lineáris? (Azért 50-60 centis szintkülönbségek miatt nem fogok leszállni/kerülni :) )
Elvileg egy huszassal többet ér a tagom mint a SID?
(Távtartókat hol kapok? mert ami van hozzá az nem menen be a vázamba szvsz...)

Nekem volt sid-em, nagyon érzékeny. Sajnos megöltem a visszútcsillapítást, nem bírta, hogy összecsuktam néhányszor.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Swinger Air 4 Wayemet nem tudom a vázmban csak 1 állásban használni, és az nem a 125mm (hanem a 95). Szemezek egy SID-el, agresszívebb AM-re vajh van olyan korrekt, nem 'túl' lineáris? (Azért 50-60 centis szintkülönbségek miatt nem fogok leszállni/kerülni :) )

hát ha cserélném én nem sidre cserélném
nem épp mai darabok
távtartót készen jó eséllyel sehol, elballagsz egy dreháshoz és csináltacc..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
nem sok jót mondanak róluk...
legalábbis az ideiekrõl.
de folyt. a telótopikban.

CrazyShadow

CrazyShadow

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás

rs totem, domain, marzo 66

de ez a rugóstag topic.

Sorry egymás alatt vannak a topic-ok és most látom hogy rosszra klikkeltem
Azt hiszem a marzo 66 bejön

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
fox 36...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
rs totem, domain, marzo 66

de ez a rugóstag topic.

CrazyShadow

CrazyShadow

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás
Tudtok valamilyen telót 1 1/2 '' nyakkal ami nem Manitou?
Vagy csak én vagyok ilyen indián,hogy nem találok (Nixon,Sherman,Travis) ezeken kivül mást!:whacky:

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

adott egy fox rp23
propedal 1-es állásban használom
az utóbbi idõben x kilóméter megtétele után nyöszörgõ hang jön felõle
2 hete lett kitisztítva zsírozva azt hittem ettõl eltûnik a jelenség...nem tette újra csinálja

egyik túrán mikor ezt csinálta a propedal kart open állásra tettem aztán vissza propedal-ra és ettõl eltûnt a hang. mondom biztos véletlen várok még hátha mégegyszer ez megoldja. és igen azóta 5 alkalomból ötször ez a módszer a hang eltûnését eredményezte

valóban lehet összefüggés? vagy mi lehet ez?

kezdek idegbajt kapni mikor megszólal útközben

ez a problema engem is elért, de hála a magasságos FOXnak ez csak ideiglenes kb. 500 km megtétele után megszûnik ...eleinte zavart, de le kell szarni egy fully esetén van elég amit le kell sz... :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

félreérthetõen írtam az elõbb, 30-ért lehetne megvenni tõle a dt 190 l-t, és kérdés, el tudom-e adni a floatot és mennyiért? köszi

ja,a Dt megéri a Float sztem max 15körül

durch_die_rippen

durch_die_rippen

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
félreérthetõen írtam az elõbb, 30-ért lehetne megvenni tõle a dt 190 l-t, és kérdés, el tudom-e adni a floatot és mennyiért? köszi

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

sziasztok,

az imént - nyilván mindenki örömére - a teleszkópok téma alatt tettem fel a következõ kérdést, hátha itt okosabb:

"tudja valaki, mennyit érhet egy 2003-as sima float tag jó állapotban? ilyenem van és cserélném a dt-re - ez utóbbi megér 30 ezer HUF-ot? van valakinek tapasztalata róla?" a kicsi tömege ellenére agresszív cc-t, egy-két letörést kibír?

köszönöm elõre is a segítséget. üdv mindenkinek.

ha valaki egy DT tagot akar adni a floatodért,azonnal cseréld el

durch_die_rippen

durch_die_rippen

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
sziasztok,

az imént - nyilván mindenki örömére - a teleszkópok téma alatt tettem fel a következõ kérdést, hátha itt okosabb:

"tudja valaki, mennyit érhet egy 2003-as sima float tag jó állapotban? ilyenem van és cserélném a dt-re - ez utóbbi megér 30 ezer HUF-ot? van valakinek tapasztalata róla?" a kicsi tömege ellenére agresszív cc-t, egy-két letörést kibír?

köszönöm elõre is a segítséget. üdv mindenkinek.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
szerintem annyiért azt is elvárható lenne, hogy csöndben tegye a dolgát

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

na közben találtam egy ezzel a problémával foglalkozó topikot az mtbr.com-on

a megoldás hogy nincs megoldás mert ez így természetes (vagy állítgasd a PP-t menetközben és eltûnik a hang egy idõre)

hát tökre örülök neki...kapjon agybajt az ember a nyikorgástól

semmikeppen se kapjal agybajt, nkabb szard le jo magasrol, az a lenyeg, hogy mukodik tokeletesen.

----

FÁJVÓ

----

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
na közben találtam egy ezzel a problémával foglalkozó topikot az mtbr.com-on

a megoldás hogy nincs megoldás mert ez így természetes (vagy állítgasd a PP-t menetközben és eltûnik a hang egy idõre)

hát tökre örülök neki...kapjon agybajt az ember a nyikorgástól

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
adott egy fox rp23
propedal 1-es állásban használom
az utóbbi idõben x kilóméter megtétele után nyöszörgõ hang jön felõle
2 hete lett kitisztítva zsírozva azt hittem ettõl eltûnik a jelenség...nem tette újra csinálja

egyik túrán mikor ezt csinálta a propedal kart open állásra tettem aztán vissza propedal-ra és ettõl eltûnt a hang. mondom biztos véletlen várok még hátha mégegyszer ez megoldja. és igen azóta 5 alkalomból ötször ez a módszer a hang eltûnését eredményezte

valóban lehet összefüggés? vagy mi lehet ez?

kezdek idegbajt kapni mikor megszólal útközben

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Tartály fele lesz, ha leengedem a fõtartályból kicsit összehúzza. Lehet hogy a pumpa is bejátszik? Mikor leveszem persze szisszen, és mivel nagyon pici(lehet) a visszaút kamrája sok szökne ki x idõ alatt? Tagon lévõ felirat szerint 50-175psiig mehet oda. Nagyból is szökök mikor leveszem, de 5-10et (igaz, jóval nagyobb tere lehet).

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Amint leveszem a pumpát és visszarakommár csak 70 van benne :(

Hogy tudom csekkolni?