Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5897 hozzászólás a témában

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

ha ez a 2 akkor indián

ez a kettõ van itthon,a gyári Cane Creek megy tovább

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

10centit mozgó fullyba készülök tagot rakni,de nem tudok dönteni...próbálgassam?
DTSSD210 vs Swinger air4

ha ez a 2 akkor indián
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
10centit mozgó fullyba készülök tagot rakni,de nem tudok dönteni...próbálgassam?
DTSSD210 vs Swinger air4

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

gondolom a tulfolyóra akar szelepet

igen.

Másik: fox tagra manitou rugót lehet?(DHX-re)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
gondolom a tulfolyóra akar szelepet

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Minek egy Van R-t átalakítani, az a tag nem más mint egy alunyomórudas vanila rc, propedal nélkül. Marha jó súlyba, finom mozgással. De ha neked nem jó az a jó kis tag, akkor inkább add nekem ingyen. És egyáltalán milyen szelepre gondoltál áruld el. Mert abban is van egy pár.
FanatiX

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Mûködhet egy Van R szelepessé alakittatása?

Tom_i

Tom_i

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás

ha tényleg RC akkor nem, merthogy 2003-óta csak R,, RL, RL AVA, RP3, RP2, RP23 volt, RC csak elõtte lehetett, egy 5 évnél régebbi tagot meg max ha ingyen adnak

ha a fentiek közül valamelyik akkor meg max 30-35

Ok, köszi!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Sziasztok, használt Fox Float RC-be érdemes beruházni, ha igen mennyit?

ha tényleg RC akkor nem, merthogy 2003-óta csak R,, RL, RL AVA, RP3, RP2, RP23 volt, RC csak elõtte lehetett, egy 5 évnél régebbi tagot meg max ha ingyen adnak

ha a fentiek közül valamelyik akkor meg max 30-35
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Tom_i

Tom_i

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Sziasztok, használt Fox Float RC-be érdemes beruházni, ha igen mennyit?

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
akkor szopódás van

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
fox 12,8
indián 12,0

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Okés, du mérem is...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
ha jó a méret és elhozod a tagot pöstre akkor oké, de autó hiányában én nem nagyon tudok mozdulni semerre, teendõ az meg bõven van. ha így érdekel, akkor oké részemrõl. délutánt viszont meg tudom oldani bármikor, hogy megoldjuk a cserét

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Design, és az 1 évet használtam felirat alapján tippeltem fiatalabbra, benéztem.

rbalint88, érdekelne; hátha a saját távtartújukkal jók lennének. Mérek egyet elvielg holnap... addig szemre http://img5.tar.hu/m...mg/34892453.jpg
(rohadjanak meg, rákért nem lehet standard...)

Ha mérések okésak, hümm hüm... Gyenesdiás-Mátra között?

Igazából kíváncsi vagyok mia adifi 95 és 125mm között, de ezt nem tudom most kipróbálni, nincs mivel - szívem szerint csak tesztelém, de isiknek mind 190es tagjuk van :(. Szal pont jó lenne... Te meg kipróbálnád csont progresszíven elvileg állítható erõsségû (70psi nekem max) visszaúttal milyen kevésbé finoman lejtõzni :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

kelleni fog, nem egyforma nagy a manitu meg a róka luka :)

akkor répa a lukukba:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

ha 165-ös a tagod, hajlamos vagyok cserélni tesztidõszak gyanánt rp3ra 1hétig. meg ha nem kell hozzá semmit csináltatni.
nos?

kelleni fog, nem egyforma nagy a manitu meg a róka luka :)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Aham, szal inkább az üthetõ Swinger 4way, jobb 95mmen évekig mint SID hónapokig? :)

Igaz, Swingeren visszutat idén év elején kellett csináltatnom...

Egyébként tavalyi az a SID amit néztem. Mi lenne amúgy ami elvileg még jó lenne 1 forgáspontoshoz?

ha 165-ös a tagod, hajlamos vagyok cserélni tesztidõszak gyanánt rp3ra 1hétig. meg ha nem kell hozzá semmit csináltatni.
nos?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Aham, szal inkább az üthetõ Swinger 4way, jobb 95mmen évekig mint SID hónapokig? :)

Egyébként tavalyi az a SID amit néztem. Mi lenne amúgy ami elvileg még jó lenne 1 forgáspontoshoz?

Nagyon nagyokat kapott, lépcsõsorokon ugráltam, ott egy felnit teljesen szétvertem és egy másikat kicsit megütöttem.
Ha jól emlékszem az utolsó sid 2004ben vagy 2005ben készült.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

azt nehezen hiszem mert valamikor 2002- 2003 ban gyártott utoljára sid néven rugóstagot a RS.

amúgymeg fox, pl RP23 de ha belefér a vázba és legalább 190-es kell bele akkor DHX AIR

amúgy meg hagyd benne az indiánt, foxnál olcsóbban csak szarabbat kapsz helyette