Jelentkezz be Regisztrálj
Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere
Írta 2009. január 11. - 12:54
Írta 2009. január 11. - 02:07
ilyenrõl lenne szó:
http://www.membres.l.../vanilla RC.jpg
Írta 2009. január 11. - 01:29
az autószelepes, csak teleszkóppumpát tudsz csak rárakni.Fox rugós taghoz lehet valahol kapni tû szelepes pumpát? vagy átalakítót autószelepesre?
Írta 2009. január 11. - 00:52
Írta 2009. január 10. - 12:30
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy van nekem egy manitou radium lockkolható tagom. ehhez gyárilag egy ilyen kis fütyi kart adnak na most nem merem kilockolni mert félek hogy a kezembe marad a kar:) kérdés: használhatok-e hozzá rock shox kart?
Írta 2009. január 10. - 07:00
szerintem 6 os sorozat valamely tagja
6061 6005 , mivel marva van, nem kell heggeszteni ezért felesleges a 7 es sorozat.
miért?
Köszönöm a válaszodat!
Azért kérdeztem,mert szerintem ez ennek a bicónak a gyenge pontja (ez csak az én véleményem),és szeretném megcsináltatni tömör anyagból.
Vagy hülyeség? Az,hogy nehezebb lesz egy kicsivel,az igazán ennél a kategóriánál már nem oszt,nem szoroz legalább is számomra.
Ja és Sala! Én írtam e-mailt neked teló olajcsere ügyben,mikor tudnánk beszélni?
Köszi
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2009. január 09. - 17:24
Nem lehetet elérni ezeket a munkakerõéõlet 15 perccel 4 elött, így még filózom hogy merjek-e licitálni -ungriába szállítás- vagy várjam meg hogy felrakják-e hétfõn megint és beszéljem le velük... (ebayes hirdetés)
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2009. január 09. - 17:09
Mesterek!
2005ös (?) Swinger Air 3-at újat cucok nélkül 30 körül tudnék szerezni, németbõl.
Érdemes belevágni, nem nagyon lehet becopni; ill ha bibi van nem túl drága rendbevágni majd (ohne gari)? Visszaút erndberakása swinger air 4 tesóján 15 körül volt...
A piros sapi a visszaút erõssége?
Távtartókat elvileg kapni itthon hozzá... (annélkül van)
[Már csak az kéne hogy ide is postázzák, mert adatlapjuk szerint nem teszik ]
:prosze:
piros basz oda kell beletolni a tágulási tartály nyomására szolgáló tömörített levegõt
ezzel szabályozva a tag megindulását, mozgásának finomságát és párhuzamosan az SPV hatást is.
Írta 2009. január 09. - 17:09
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. január 09. - 17:05
2005ös (?) Swinger Air 3-at újat cucok nélkül 30 körül tudnék szerezni, németbõl.
Érdemes belevágni, nem nagyon lehet becopni; ill ha bibi van nem túl drága rendbevágni majd (ohne gari)? Visszaút erndberakása swinger air 4 tesóján 15 körül volt...
A piros sapi a visszaút erõssége?
Távtartókat elvileg kapni itthon hozzá... (annélkül van)
[Már csak az kéne hogy ide is postázzák, mert adatlapjuk szerint nem teszik ]
:prosze:
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2009. január 09. - 13:37
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. január 09. - 12:56
6061 6005 , mivel marva van, nem kell heggeszteni ezért felesleges a 7 es sorozat.
miért?
Írta 2009. január 09. - 09:01
Meg tudná mondani nekem valaki,hogy a kona coiler lengõkarja milyen tipusú aluminiumból van? Fontos lenne!!! köszönöm szépen!!!
http://www.xfactorne...kepek/_5744.jpg
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2008. december 25. - 20:53
hello
meg tudnátok nekem mondani hogy a DHX5 rugóstagba mennyi levegõt lehet belefujni?? asszem 60 és 160 között nem???
még egy kérdés big hit vázgeometriánál pro pedál bekapcsolásánál el lehet érni azt hogy tekeresnél semmit ne mozogjon csak a rázkódásokat nyelje el? Mert úgy hallottam hogy egy fsr rendszernél pro pedal funkcióval is rugózik tekerésnél, vagy hülyeséget kérdezek?
esetleg kinek van 600 nál nagyobb fox rugója?
Én tudok egy 2.80*650-es DHX tagot, az jó is a Bighitedbe. avalanche83@freemail.hu-ra írj, ha érdekel
Nem füredi vagy? Én Balázs vagyok Tapolcáról. A tagodat teljesen nem tudod "pogózásmentesíteni", de max nyomáson propedallal egész keveset mozdul be, persze azért kicsit érezhetõ, hogy kevésbé érzékeny az útegyenetlenségekre. Egyébként nekem teljesen kitekert propedallal alacsony nyomáson sem pogózik durván. Persze ez relatív.
Írta 2008. december 23. - 21:03
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. december 23. - 20:33
Elõször is köszi a választ.ha keves lenne benne az olaj, azt mar eszrevetted volna szerintem. [marmint hogy kifolyt belole minden]
amig mukodik rendesen, inkabb ne bolygasd. max akkor ha nagyon ragaszkodsz a szervizhez. [artani nem fog.] mennyit volt hasznalva?
Nem tudom mennyit volt használva, mivel vázzal együtt vettem. Csillapítás mûkszik rajta, tehát olaj van benne. Szerviz igényét elõször olaj folyással jelzi?
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2008. december 23. - 20:02
amig mukodik rendesen, inkabb ne bolygasd. max akkor ha nagyon ragaszkodsz a szervizhez. [artani nem fog.] mennyit volt hasznalva?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. december 23. - 19:53
Az elõzõ kérdésemet csak annyival egészíteném ki,: Láthato-e valami külsõ jele az olajcsere és szimering cseréjének szükségességére?Üdv a hozzáértõknek!
A fenti tagról kérnék infót, hogy mennyire szervízigényes és az általános karbantartást / pl: olajcsere../ hol tudnám megcsináltatni?
Használtan vettem a bringát és lövésem sincs a tag szervizeltségérõl.
Új Lrs tagot hol tudnék vásárolni, ha úgy hozza a sors?
A rugóstag becsúszóján semmi olajfilm nem látható. Még annyi sem ami pl. az elsõ telón. Ez mennyire normális jelenség? Jó a szimering, vagy kevés benne az olaj?
Ha tudtok, válaszoljatok please.
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2008. december 23. - 00:57
Rá van írva, de 75-200psi. Nekem sosincs bekapcsolva a propedal és igy is könnyen halad a bringa. Nagy különbséget nem éreztem bekapcsolva és kikapcsolva, bár sokáig nem használtam betekerve. De pl egy Glory-nál mer kézzel nyomkodható különbség volt:D
rugó meg manapság láttam apróba(2.80 x 600)
köszönöm a gyors választ
épp azért kérdeztem meg mert sok különbséget nem tapasztaltam én sem.
Írta 2008. december 23. - 00:23
hello
meg tudnátok nekem mondani hogy a DHX5 rugóstagba mennyi levegõt lehet belefujni?? asszem 60 és 160 között nem???
még egy kérdés big hit vázgeometriánál pro pedál bekapcsolásánál el lehet érni azt hogy tekeresnél semmit ne mozogjon csak a rázkódásokat nyelje el? Mert úgy hallottam hogy egy fsr rendszernél pro pedal funkcióval is rugózik tekerésnél, vagy hülyeséget kérdezek?
esetleg kinek van 600 nál nagyobb fox rugója?
Rá van írva, de 75-200psi. Nekem sosincs bekapcsolva a propedal és igy is könnyen halad a bringa. Nagy különbséget nem éreztem bekapcsolva és kikapcsolva, bár sokáig nem használtam betekerve. De pl egy Glory-nál mer kézzel nyomkodható különbség volt:D
rugó meg manapság láttam apróba(2.80 x 600)