Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5897 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Üdv!

Ha Swingeremben megint letapadt az a q**a SPV szelep és ezzel teli a hócipõm (azért vettem új tagot hogy 2-3 évig rá se nézzek, erre pont ez szopat) akkor 1 forgás pontos vázba milyen tagot ajánlanátok? Nem akarok vagyont sem rákölteni, lock sem érdekel és minél megbízhatóbb, tag érdekel.

Swinger Air 4el semmi gondom nem volt, csak 95mm utas lukba tudtam berakni, a 125-ösbe nem a táguló miatt. Swinger 3 Air-el sem lenne bajom ha nem látogatná fél évente a szervizt emiatt. RS-eket nem ismerem, rókákról környezetemben nem sok jót hallok/látok megbízhatóságra, Suntourok nem tudom most milyenek, S-Type nem tudom mennyire lett tartós...
Köszöntem!

Mi a tünete az spv szelep letapadásának?

A sebesség mindent megold.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Üdv!

Ha Swingeremben megint letapadt az a q**a SPV szelep és ezzel teli a hócipõm (azért vettem új tagot hogy 2-3 évig rá se nézzek, erre pont ez szopat) akkor 1 forgás pontos vázba milyen tagot ajánlanátok? Nem akarok vagyont sem rákölteni, lock sem érdekel és minél megbízhatóbb, tag érdekel.

Swinger Air 4el semmi gondom nem volt, csak 95mm utas lukba tudtam berakni, a 125-ösbe nem a táguló miatt. Swinger 3 Air-el sem lenne bajom ha nem látogatná fél évente a szervizt emiatt. RS-eket nem ismerem, rókákról környezetemben nem sok jót hallok/látok megbízhatóságra, Suntourok nem tudom most milyenek, S-Type nem tudom mennyire lett tartós...
Köszöntem!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Nem tudjátok, hogy milyen rugóstag van alapból a Magellan Vega 2007-es vázában(téglavörös)? Illetve adatokat honnan lehet szerezni róla?

240mm
manitou swinger,ha minden igaz

374Lon

374Lon

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás
Nem tudjátok, hogy milyen rugóstag van alapból a Magellan Vega 2007-es vázában(téglavörös)? Illetve adatokat honnan lehet szerezni róla?

That's all folks!

160 mm-es Avid tárcsa eladó

pecsenyep

pecsenyep

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Képbe jött egy Manitou Radium ..... tag ( használt) szerintem akkor az lesz !

Bár nem értem mi ez az anti kereskedés a bikernél !

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Bikertigger kolléga írta nekem a kellys topikban , a kiszemelt kellys wandal vázról, hogy : " mindenképp lokolható vagy vmi propedálos tag kell bele, mert erõsen pogózó váz. "

Rs ario 3.2 a kiszemelt ( erre van pénz ) , úgy tudom csak rendelésre hoznak !
Visszaolvasva 20 oldalt , mindenki a fox-ot preferálja . Mivel nekem nincs pénzem rá megróbálom a Rs-t , max várok rá 6 hetet mire megjön .

A pogózás mit jelent a gyakorlatban ? Billegek mint a Tescos fullyn? :)

ahogy tekersz folymatosan "hintázik" a bringa

egy csomó energiád erre vész el

nem akarlak elkeseríteni de ami nincs készleten a bikernek, és még az esetleg útón lévõ szállítmnányban
sincs arra nem 6 hetet fogsz várni. én 2005 októberben rendeltem egy tagot, eleve következõ taaszra igérték, na azóta is jön.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

pecsenyep

pecsenyep

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Bikertigger kolléga írta nekem a kellys topikban , a kiszemelt kellys wandal vázról, hogy : " mindenképp lokolható vagy vmi propedálos tag kell bele, mert erõsen pogózó váz. "

Rs ario 3.2 a kiszemelt ( erre van pénz ) , úgy tudom csak rendelésre hoznak !
Visszaolvasva 20 oldalt , mindenki a fox-ot preferálja . Mivel nekem nincs pénzem rá megróbálom a Rs-t , max várok rá 6 hetet mire megjön .

A pogózás mit jelent a gyakorlatban ? Billegek mint a Tescos fullyn? :)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
igen azok.Közben már fel is adtam nekik postán a cuccost.Köszi.

alligator

alligator

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Hívd nyugodtan a központit,adni fogják a megfelelõ embert.Segítõkészek a srácok.
beerdrinking,rákkenróóll,frírájddánhillenduromontenbájking:D

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Meg tudja valaki mondani,az X Factornál kit kell keresni Fox rugóstag javítás ügyben,aki képben is van?És a cég központi számát kell hívni,vagy van egyéb?Köszi.

Bosnyak

Bosnyak

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Köszi szépen a segítséget!
:bananadan :hehe: :bananadan

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Annyira nem vagyok idióta h ne vágjam h surlódik....csak fura mert ez még nem tûnt fel és a villa becsúszója jég hideg, a tagé pedig a kézmelegnél jóval melegebb tudik lenni

Semmering 24 órás dh-n olyan forró volt a túlfolyó, h nem lehetett megfogni ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Hello

Most vettem egy CC vázat amiben egy FOX Float RL levegõs tag van.
Még nem volt soha levegõs tagos vázam.
Valaki megtudná mondani, hogy kb. hány Psi-re fújjam a tagot, hogy jó legyen? Kb. 75 kg vagyok.

Köszi

próbáld 150-nel aztán ahoz képest több kevesebb ,ahogy Mof kolléga írta 20-25 % sag legyen.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Hello

Valaki megtudná mondani, hogy kb. hány Psi-re fújjam a tagot, hogy jó legyen? Kb. 75 kg vagyok.

Köszi

addig fújogasd, míg óvatosan a bringára ülve az útjának 20%át beüli a tag.

@Maggi: szerintem a tagban mozgó magasabb nyomású levegõ melegíti fel a szerkezetet. villánál meg talán az alacsonyabb értékek miatt nincs ilyen jelenség

Bosnyak

Bosnyak

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Hello

Köszi
:bananadan :hehe: :bananadan

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Annyira nem vagyok idióta h ne vágjam h surlódik....csak fura mert ez még nem tûnt fel és a villa becsúszója jég hideg, a tagé pedig a kézmelegnél jóval melegebb tudik lenni

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 hozzászólás

Van nekem egy Fox RP2-es tagom....ma tûnt fel, hogyha jól megmozgatom, akkor egész szépen felmelegszik a becsúszó....ez normális?

Te mikor tanultál fizikát? ;)
(miért ne lenne normális? - Tárcsaféket remélem nem fogdosod használat után ;)) )
Mondjuk kérdés, hogy mit jelent az a "jól megmozgatom", mennyire melegszik, nomeg hogy nincs-e némi olajhiánya...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Van nekem egy Fox RP2-es tagom....ma tûnt fel, hogyha jól megmozgatom, akkor egész szépen felmelegszik a becsúszó....ez normális?

eneasos

eneasos

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
ment vissza is.
üdv

Kömi

Kömi

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás

sziasztok!

nagy dilemmába vaggyok, éppen hátsó levegõs tag vásárlása elõtt vagyok de annyira nem értek a hátsó tagokhoz, esetleg valaki tudna valami jófélét ajánlani ami 190mm es és olyan 50k alatt legyen. Én egy x fusion-t néztem ki elég jónak tûnt.
válaszokat elöre is köszönöm.

üdv

Írtam neked privit van egy tagom ami jó lehet neked.
Üdv.
Jó, ha van egy végcél, amely felé utazunk; de végül is az utazás a cél. (Ursula K. Le Guin )
http://picasaweb.google.com/KomiErdhttp://www.kellysklub.hu