Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5897 hozzászólás a témában

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

semmi gond, ameneten lévõ zsír illetve olaj jön ki, elhagyja kb pár alkalom után

te sala, mennyi ido utan kezdjek aggodni? hetfon csinaltak, haromszor mar bringaztam vele, de meg mindig fel naponta torolgetem rola az olajat, mint a hulye gyerek nyalat a csokis kirakat elott.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
nem :) de mind1... ez a hajo mar elment, hogy a holnapi nap felvigyem magammal. par nap alatt majd kiderul, hogy ereszt e.

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 hozzászólás

azert vagyok en is bizonytalan,

Még valami eszembe jutott: a pumpád nem ereszt? Mert az enyém (Fox) kritikán aluli e téren...
Pszichológiával meg csak arra akartam célozni, hogy most csak azért mértél kevesebbet, mert eleve a hibát kerested. Máskor meg csak ránézel, hogy jó-e, oszt jónapot...

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Nem csak pszichológia? Nem tudom, milyen pumpád van, az enyémen 10psi-t is könnyen lehet téveszteni, ha picit ferdén tartom...

azert vagyok en is bizonytalan, es probaltam egy meresi modszert kitalalni: amit irtam, 175re fujom, es ha letekerem meg vissza, akkor 170et mutat. ezt tobbszor kiprobaltam, es ugyanannyit mutatott. ugyanakkor ha vmi ereszti a levegot, ekkora nyomasnal szerintem gyorsabban kellene vesztenie a nyomast. az a gond, hogy epp holnap utazom pestre, es odanyomnam az orruk ala, hogy oldjak meg most, de igy most fogalmam sincs, hogy rossz e vagy sem - valszeg csak x nap mulva derul ki.

amugy az ora pontosan mutatja, mert a telonal szinte mindig ugyanannyit mutat (ilyen femhazas acor).

Feltöltött kép

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 hozzászólás

hat nem tudom... a csillapitas ok, de a nyomas kb egy 5 psit vesztett a 1.5 ora tekeres utan.

Nem csak pszichológia? Nem tudom, milyen pumpád van, az enyémen 10psi-t is könnyen lehet téveszteni, ha picit ferdén tartom...

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
hat nem tudom... a csillapitas ok, de a nyomas kb egy 5 psit vesztett a 1.5 ora tekeres utan. 175re fujom fel, ha letekerem a pumpat, majd vissza akkor 170re kellene beallnia (tobbszor csekkoltam), most 165 volt visszatekeres utan.

ill, ha ez egy legmentesen zart cucc, akkor hogy nyomhat ki barmit is, ami a meneten van? mechanikus mozgas miatt?

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 hozzászólás
jajjj... épp most akartam érdeklõdni, hogy Budapesten hol lehet szervizeltetni Fox RP2-t, mert eddig két helyrõl is lepattantam azzal, hogy õk nem csinálnak ilyet, csak a szállítónál lehet, az meg minimum egy hét. Kicsit kétségbe vagyok esve, olvasva az elõzõ hozzászólásokat... :-(((

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

semmi gond, ameneten lévõ zsír illetve olaj jön ki, elhagyja kb pár alkalom után

amen! remelem tenyleg csak ennyi. koszi az infot.
mukodesben nem vettem eszre furcsasagot - csillapitas ok, a levegot sem eresztette. de most tekerek egy orat, aztan ujra nyomast ellenorzok.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
a propedal karnal elfolyt az tagbol az olaj, felkuldtuk a factorhoz, majdnem harom hetet kellett ra varni. kedden megkaptam: fura volt, hogy amikor kibontottam, olaj volt a burkolaton. no mindegy, letoroltem. azonban mindig amikor megnezem, mindig olajos... a karnal ugy tunt, hogy nem folyik, ezert korbepudereztem az egesz tagot. a menetes illesztesnel szivarog, ahol szet lehet szedni az egeszet. ezzel a reszevel raadasul semmi gondom nem volt, itt sose eresztett olajat, nyomast se vesztett. igy a nyomast sem fogja megtartani?

mi a rossebet csinaljak vele? nem szivesen kuldom vissza ennek a kokler factornak: harom hetig szarakodtak, elcsesztek ott, ahol semmi baja nem volt, meg ittott meg ossze is van verve. rohadt zabos vagyok rajuk, tobb kart csinalnak, mint hasznot.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
jah. nekem meg sikerült +oldani a lenti errort. szétszedtem ahogy a viden is látható, majd a szimeringet beraktam a helyére. szerintem gyárilag nem volt rendesen benyomva. legalábbis amilyen nehezen tudtam benyomni, tutira nem a becsúszó mozgása rángatta ki, az már necces lenne :-) aztán szépen összeraktam és +ittam a maradék sörömet.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ha kiengeded a nitrót, onnantól bontható

fuck me, i'm famous!

Mtbsrác

Mtbsrác

vendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

amelyiken müanyaggolyóval letölített imbusz hernyócsavar(hülyebisztos) az nitrogénes

Értettem!
Az olajcsere otthon megoldható remélem a patrontól függetlenül?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
vanilla RC márpedig nitrogénes

nem bonyolult, amelyiken autószelep van az levegõs, amelyiken müanyaggolyóval letölített imbusz hernyócsavar(hülyebisztos) az nitrogénes

fuck me, i'm famous!

Mtbsrác

Mtbsrác

vendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Elég lámpa kérdés!
Fox Vanilla RC 2004 tagban (régi tudom) ugye nincs nitro patron mint a levegõsökbe.
lll olajat lehet benne otthon is cserélni nemkell hozzá külön szakszervíz.

Sala hsz-e alatti SR tag azt meghót :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ha van benne nitrogén, a képen szereplõ állásnál alig tudnád összenyomni

fuck me, i'm famous!

Mtbsrác

Mtbsrác

vendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Csináld e szerint:
YouTube - Float RP23 Rebuild

Ha ez is nitrogénes elvileg akkor miért nem ugrik ki alaphelyzetbe összerakás után?
-----------

Amúgy ezt milyen tömítésnek hívják?
Feltöltött kép

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Ja, hogy legyen ideje összetekerni. Én egy klipsz szíjat fûztem át a szemeken, azzal tartottam egyben az összenyomás után.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
ahamm, kösz.

a végén, mielõtt összecsavarja a csillapítását tekeri maxra ugye?

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

most vettem észre, h rp2 tagomon a becsúszónál lévõ szimering 1 része kijött a helyérõl, és az egész ferdén áll. sehogy sem bírom visszanyomni. para? próbáljam + széttekerni ahogy a lenti viden látható? kicsit tartok tõle, h a nitrogén kamrában lévõ nyomás miatt elnyalódik a menet...

Csináld e szerint:
YouTube - Float RP23 Rebuild