Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Indította
lcs
, 2004. november 16. 19:16
Írta 2009. április 29. - 20:42
Szombat du 3 óra indulás valahova. Ha valaki akarna csatlakozni, azt szívesen venném.
Írta 2009. április 25. - 09:45
hát nem igazán dh-sok, fullyk, meg merev gépek voltak....
vasárnap is ütközhetünk a bükkben, megint megyek, majd a forma 1-et megnézem este.... az idõ csodás !!!
vasárnap is ütközhetünk a bükkben, megint megyek, majd a forma 1-et megnézem este.... az idõ csodás !!!
Írta 2009. április 25. - 09:14
hívlak!
most indulok haza bp-rõl!
most indulok haza bp-rõl!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2009. április 25. - 08:20
Írta 2009. április 24. - 21:24
arcsiba :
Ha DH-s arcok voltak, köztük egy fekete intense-el akkor tudom kik voltak
Ha DH-s arcok voltak, köztük egy fekete intense-el akkor tudom kik voltak
Megújult >> Fotós weblapom < , Picasa webalbumom
Írta 2009. április 24. - 19:22
hehe, akkora listát írok jövõ hétre a skacoknak, hogy be se fér majd a kocsiba a cucc
Írta 2009. április 24. - 19:20
Nem bírtam magammal és kimentem délután szilvásra. fel a kilátóhoz terepen, aztán feljebb a gerenna várig, és vissza. hú de jó volt. Taliztam 6-7 fõs társasággal, komoly bicóik voltak, nem tudtok róluk vmit? kik lehettek?
Holnap eger országútival, menni kell fogászatra... lehet leveszik a vasat a fogamról.
Holnap eger országútival, menni kell fogászatra... lehet leveszik a vasat a fogamról.
Írta 2009. április 24. - 16:14
Írta 2009. április 23. - 23:19
sajna bukom a szombatot.
meló.
vasárnap pótolnék vmit, ha itthon leszel, pepes.
mászkálós, szétnézõs, jóösvényes
rozés
juteszembe: ha május 1 napközben nem tucc mit csinálni magaddal, nálunk /anyós/ lesz bográcstéma, szeszileg. szivesen látunk vazeg.
hotte:
legutóbbi eszmecsere alapján reggeli indulás, szilvás rajt, haza ki, hogy.
mi 2en bicajjal mentünk volna szilvásra is.
de többiek mennek tuti.
ha nem jó, menjünk vasnap vmit.
meló.
vasárnap pótolnék vmit, ha itthon leszel, pepes.
mászkálós, szétnézõs, jóösvényes
rozés
juteszembe: ha május 1 napközben nem tucc mit csinálni magaddal, nálunk /anyós/ lesz bográcstéma, szeszileg. szivesen látunk vazeg.
hotte:
legutóbbi eszmecsere alapján reggeli indulás, szilvás rajt, haza ki, hogy.
mi 2en bicajjal mentünk volna szilvásra is.
de többiek mennek tuti.
ha nem jó, menjünk vasnap vmit.
Írta 2009. április 23. - 21:57
szombaton szeretnénk vmit nyomni dázsvírekkel
elvileg frenk, én, jegesgyerek/ha itthon lesz/ meg az újbiciklis zsolttti
majszólunk mizu
én abszolúte nem ismerem a szilvásmarci etapját szal, mehetünk!
számom asszem megvan neked de 06 70 287 1658
Délelõtt v. délután lenne ez az összejövetel?
Írta 2009. április 23. - 18:16
hát ha minden igaz én csak szombaton délelõtt érkezem haza
a rendelési lista meg még függõben van, mert a héten nem voltak a srácok
a rendelési lista meg még függõben van, mert a héten nem voltak a srácok
Írta 2009. április 23. - 15:28
akor szombaton bükk. majd megbeszélünk egy találkát, hogy hol ütközünk ami nektek is nekem is jó. nem fontos a topmarci távján menni, csak tekergészni egy picit a hegyekben.
Írta 2009. április 22. - 21:14
szombaton szeretnénk vmit nyomni dázsvírekkel
majszólunk mizu
majszólunk mizu
Írta 2009. április 22. - 19:32
Jeges halacska neked ez fácska? ez mán majd nem mamutfenyõ
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. április 22. - 18:25
üdv ámberek! szeretném bejárni a szilvásmarci rövid távját, ha lenne rá érdeklõdõ, megbeszélhetnénk egy hétvégét. Röstellem de nem emlékszem pontosan az utvonalra, de nem is versenytempóban mennénk végig rajta.
amúgy mikor találkozunk a bükkben? én is járok ám, de csak a szilvási oldalon, hétvégén mennék fel a nagymezõre, aztán bánkút. stb.
amúgy mikor találkozunk a bükkben? én is járok ám, de csak a szilvási oldalon, hétvégén mennék fel a nagymezõre, aztán bánkút. stb.
Írta 2009. április 16. - 18:50
wehehe:)
vót történet, fejreálltam a piroson lefele, nem is kicsit buzi az a piros, onnan azért még megy fölfelé + sok g*ci fa ki van dõlve keresztbe, aztán emelgetheted át a bringát!
Aztán egyszer csak olyan csábító kanyargós egynyomsávos lesz lefelé, na ott én eresztettem is böcsülettel!
Lefelé döngetve meglát vízátfolyás, gondoltam hát én átugrom nem szarozok, csak kicsit kellett volna elõrébb is nézni, mert a levegõben nem olyan jó a fékhatás , egy kidõlt "fácska" elõtt
szóval mikor leértem volt 2-3m megállni és hát sikerült is fejre vállra venni a talajt és beesni a képen látható fa alá(inkább alá mint neki)
aztán heverésztem ott egy 5 percet mire felkeltem, buksi kicsit fájt utána, volt még zönge a fejembe egész nap:) de recsken kaja, napozás kicsit rendberakott, aztán kocsival mentünk haza biztos ami biztos!
amúgy meg edzem, minden nap bringázás ezerrel, ma is majdnem elb*sztak, elõztek a nyomik egy parkoló autót, az egyik meg akkora ívben került az én sávomba hogy alig fértem el a padka meg közte, vén majom csak pislogott én meg a családját soroltam fel bizonyos jelzõkkel
szóval ennyi, ja hétvégén dolgozom pöstön
de olvastam, hogy neked is kalandos volt visszafelé az út!
vót történet, fejreálltam a piroson lefele, nem is kicsit buzi az a piros, onnan azért még megy fölfelé + sok g*ci fa ki van dõlve keresztbe, aztán emelgetheted át a bringát!
Aztán egyszer csak olyan csábító kanyargós egynyomsávos lesz lefelé, na ott én eresztettem is böcsülettel!
Lefelé döngetve meglát vízátfolyás, gondoltam hát én átugrom nem szarozok, csak kicsit kellett volna elõrébb is nézni, mert a levegõben nem olyan jó a fékhatás , egy kidõlt "fácska" elõtt
szóval mikor leértem volt 2-3m megállni és hát sikerült is fejre vállra venni a talajt és beesni a képen látható fa alá(inkább alá mint neki)
aztán heverésztem ott egy 5 percet mire felkeltem, buksi kicsit fájt utána, volt még zönge a fejembe egész nap:) de recsken kaja, napozás kicsit rendberakott, aztán kocsival mentünk haza biztos ami biztos!
amúgy meg edzem, minden nap bringázás ezerrel, ma is majdnem elb*sztak, elõztek a nyomik egy parkoló autót, az egyik meg akkora ívben került az én sávomba hogy alig fértem el a padka meg közte, vén majom csak pislogott én meg a családját soroltam fel bizonyos jelzõkkel
szóval ennyi, ja hétvégén dolgozom pöstön
de olvastam, hogy neked is kalandos volt visszafelé az út!
Írta 2009. április 13. - 23:52
mivót tegnap az erdõbe, peceró?
nagyon kimunkált letté az össsztelósoddal, baszod.
már csak felfele meg síkon kell fejlõdnöd :-)
jövõ7en vmi rájd?
mehet éccaka is...
nagyon kimunkált letté az össsztelósoddal, baszod.
már csak felfele meg síkon kell fejlõdnöd :-)
jövõ7en vmi rájd?
mehet éccaka is...
Írta 2009. április 05. - 21:01
ja
astra?
stílustalan. ;-) van egy fiatal csajos egy piros szakadt diesellel, mindig vigyorog s villant
mikor kapod ezt egy asztrából?:-)
astra?
stílustalan. ;-) van egy fiatal csajos egy piros szakadt diesellel, mindig vigyorog s villant
mikor kapod ezt egy asztrából?:-)
Írta 2009. április 05. - 20:57
pepes
vótam szülõanyádnál, lehozta a "pumpát" Hál Istennek, mire leért vele nyeregcsõ lett :-)
Tojjá nekem kadettes raliótó képet
faja, az õ kezében sok minden átalakul
kadett? az miii? astra vót legközelebbi rokona ottan
Írta 2009. április 04. - 22:49
sajna nem,ha jól tudom, vmi csládi megoldás lesz. pedig mondta nekik asszony, hogy cakk-pakk jobban járnak...
de amit javasoltam, sztem próbáld meg.
Nem egy egetverõ összeg
meg itt-ott, /kölcsönzõ, stb..., elérhetõség megad, mittomén.../ menedzseld magad, jók vtok, minden tekintetben!!
de amit javasoltam, sztem próbáld meg.
Nem egy egetverõ összeg
meg itt-ott, /kölcsönzõ, stb..., elérhetõség megad, mittomén.../ menedzseld magad, jók vtok, minden tekintetben!!