Holnap délután megy valaki valamerre? Én igen. Szóval ha valaki csatlakozni akar, azt szivesen veszem...
merre mész? ha szilvás felõl mennék a bükkbe összefutnánk esetleg? vagy másfelé visz az utad?
Holnap délután megy valaki valamerre? Én igen. Szóval ha valaki csatlakozni akar, azt szivesen veszem...
Sajna nem a Rákóczi 120, csak a sima Zemplén 50. Idén is a Dunával lesz egy hétvégén.Hát ha az nem a Rákóczi 120 akkor nem hiszem, savanyú minket idén a Rákóczi TT-vel zaklat, de ahogy elnézem valahogy kötélnek fogunk állni
Eredetileg beterveztem a Répáshuta XC-t, másnap meg a Zemplén 50-et. Ezért kellett volna egy fuvar a kettõ közé, a vonat drága. De közben kiderült, hogy az XC-re nem tudok elmenni, így a kérdésem tárgytalan!enté: ezt most miért kérded? Te nem debreceni vagy? vagy onnan szerinted nem biztos hogy indulnak kocsival-mert valahova majd én is szeretnék beülni ha lesz lehetõségem
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Üdv!Ha átjössz Tárkányba szombaton, tudok jó útvonalat mutatni. Noszvaj felé most én nem terveztem.
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
A Török utat Japánnak írtam volna? Akkor hatott az LSDsztem török útra gondolhat, uszkve a Zõd...
sztem török útra gondolhat, uszkve a Zõd...
Hát ja! Odafelé még csak csak elmegy, mert a Japán úton át Várkúton keresztül le Síkfõre azt bírom. De visszafelé még nem találtam olyan utat ami tetszett volna.monnyuk ja
noszvaj ált kiesik a körünkbõl pedig nincs túl távol
még mondjuk mész hegy környéke, azt' csá inkább észak /bükk/ felé orientálódnak a népek
de onnan a lehetõségek egész jók, tarts Hottéval, õ még ráadásul elég kajak/rutinos is.
Ha átjössz Tárkányba szombaton, tudok jó útvonalat mutatni. Noszvaj felé most én nem terveztem.Üdv Eger & Bükk riders!
Hétvégén Noszvajon leszek, tekernék vmerre montival. Valami útravalóval tudtok szolgálni?
Bringa, Fehérvárról