Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás

Holnap délután megy valaki valamerre? Én igen. Szóval ha valaki csatlakozni akar, azt szivesen veszem...

merre mész? ha szilvás felõl mennék a bükkbe összefutnánk esetleg? vagy másfelé visz az utad?

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 hozzászólás
Holnap délután megy valaki valamerre? Én igen. Szóval ha valaki csatlakozni akar, azt szivesen veszem...
http://tanitonenijeg...i.blogspot.com/

'Alles easy, no problem.' Hotte

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
szerintetek végig tudom járni a rövid távját a szilvás marcinak úgy hogy nem ismerem az egészet? arra értem hogy a honlapján le van írva az útvonal,
(Szilvásvárad-stadion Szalajka-völgy Tótfalu-völgy Kalapat Gerenna-vár Huta-rét Faktor-rét Csalánosi parkoló(F,13km) Nagy-mezõ Kiskõhát nyerge Keskeny-rét Olasz-kapu(F,26km) Káposztás-kert Kálmánhegyi-út Kerek-rét Katonasírok Szilvásvárad-stadion), és ezek ki vannak e táblázva, hogy tudjam merre járok... Tudom bal*****oskodok.... De fontos lenne....

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
aham
a répáshuta xc se lehet rossz, bár tuti nem egy ob pálya

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Hát ha az nem a Rákóczi 120 akkor nem hiszem, savanyú minket idén a Rákóczi TT-vel zaklat, de ahogy elnézem valahogy kötélnek fogunk állni ;)

Sajna nem a Rákóczi 120, csak a sima Zemplén 50. Idén is a Dunával lesz egy hétvégén.

enté: ezt most miért kérded? Te nem debreceni vagy? vagy onnan szerinted nem biztos hogy indulnak kocsival-mert valahova majd én is szeretnék beülni ha lesz lehetõségem

Eredetileg beterveztem a Répáshuta XC-t, másnap meg a Zemplén 50-et. Ezért kellett volna egy fuvar a kettõ közé, a vonat drága. De közben kiderült, hogy az XC-re nem tudok elmenni, így a kérdésem tárgytalan!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Ha átjössz Tárkányba szombaton, tudok jó útvonalat mutatni. Noszvaj felé most én nem terveztem.

Üdv!
csak most olvastam az üzeneteket, péntek reggel óta nem voltam net közelben. Megízleltem egy kicsit a "környéket", más mint a Velencei "hegység". Attila kúttól elhúztam a sárgán a Novaji kunyhó környékére, ez még ment is, majd vissza és a "zõdön" felfele Várkútig, na itt a vége döglesztõen tolós volt, vmi vadászháznál tértem észhez, utána már ott volt a Várkuti rét. Innen bringaúton felfelé vmi kilátóig, majd vissza egészen a mûútig, oszt újra Noszvaj. Ma pedig láttam vmelyik pihenõnél Felsõtárkányt, a lefelé köves volt rendesen, szép a környék, lehet izzadni.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
Hát ha az nem a Rákóczi 120 akkor nem hiszem, savanyú minket idén a Rákóczi TT-vel zaklat, de ahogy elnézem valahogy kötélnek fogunk állni ;)

zemplén meg faja, 2x voltam zemplén marcsin, sajnálom, hogy tavaly nem volt!

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
enté: ezt most miért kérded? Te nem debreceni vagy? vagy onnan szerinted nem biztos hogy indulnak kocsival-mert valahova majd én is szeretnék beülni ha lesz lehetõségem

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Egerbõl nem megy valaki kocsival a Zemplén TT-re?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 hozzászólás

sztem török útra gondolhat, uszkve a Zõd...

A Török utat Japánnak írtam volna? Akkor hatott az LSD :)

Áhhhhh. Dehogy!!! A Japán út a Tiba kúttól a Bikk-bérc felé vezet a Nagy-Eged nyergében. És a Pirosra visz. Annyi igaz belõle, hogy onnan már télleg' nincs messze a Zõd. Azért Japán út mert fehér alapon egy piros pötty a jelzése. Mondjuk így lehetne Túrórudi út is.

Hazafelé a Tárkányi bicajúton olyan hátszelet kaptunk, hogy a 47-et!!! is elértem montival. Akik meg Eger felõl jöttek, izmoztak 10-el.

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás

ja tényleg:D
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás
Melyik az a japán út?:chin:
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
halotti tor lesz
a munkáé

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 hozzászólás

monnyuk ja
noszvaj ált kiesik a körünkbõl pedig nincs túl távol
még mondjuk mész hegy környéke, azt' csá inkább észak /bükk/ felé orientálódnak a népek
de onnan a lehetõségek egész jók, tarts Hottéval, õ még ráadásul elég kajak/rutinos is.

Hát ja! Odafelé még csak csak elmegy, mert a Japán úton át Várkúton keresztül le Síkfõre azt bírom. De visszafelé még nem találtam olyan utat ami tetszett volna.

Többiek! Akkor a szombati 3-as indulásra nincs jelentkezõ? Sajnálhatjátok :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
monnyuk ja
noszvaj ált kiesik a körünkbõl pedig nincs túl távol
még mondjuk mész hegy környéke, azt' csá inkább észak /bükk/ felé orientálódnak a népek
de onnan a lehetõségek egész jók, tarts Hottéval, õ még ráadásul elég kajak/rutinos is.

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 hozzászólás

Üdv Eger & Bükk riders!

Hétvégén Noszvajon leszek, tekernék vmerre montival. Valami útravalóval tudtok szolgálni?
Bringa, Fehérvárról

Ha átjössz Tárkányba szombaton, tudok jó útvonalat mutatni. Noszvaj felé most én nem terveztem.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
sajna, nem tok csatlakozni
de
noszvaj -sikfõkut-várkút/ez kicsit szopóka/- ftárkány
s kezdhetsz itt-ott nézelõdni
térkép!

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Üdv Eger & Bükk riders!

Hétvégén Noszvajon leszek, tekernék vmerre montival. Valami útravalóval tudtok szolgálni?
Bringa, Fehérvárról

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
gyááá
nálunk lesz slambuc gyártás munkaünnepileg
asszem pénteken mek vmit inkább, de 8tól akkor is melozom :-(