Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ami beugrós gyorsan
jávorkut /utmellett balra, lehetetlen nem megtalálni, nekimész/
Guba kut "felénk" mielõtt átmásznál szarvaskõbe macerás megtalálni
bánkut alatt, mielõtt megkerülnéd a bálványt az itatónál közvetlen kuuuurva jó kis kut, a házikó mellett
lapátfalvi apátságnál mária forrás
van több is, NET!!
jáááá, még nem neveztem
lehet, inkább helyette bükk50 szombaton

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Nem vagyok teve. :) Meg nem biztos, hogy elég lenne a 3literes tartály + a 2 kulacs.

Nemár, bepisálsz!:) Biztos tudsz tölteni vizet Bánkúton a túristaházban vagy a panzióban, Jávorkúton a fogadóban, Szarvaskõn valahol a faluban, meg Bélapátfalván a tónál a vendéglõnél. Ennyi legyen elég, mert béka nõ a hasadba!:D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Camelbag? És akkor nem kell vizet keresgetni.

Nem vagyok teve. :) Meg nem biztos, hogy elég lenne a 3literes tartály + a 2 kulacs.

A sebesség mindent megold.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Camelbag? És akkor nem kell vizet keresgetni.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
várjá, töki, nézem a pontos útvonalat....

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Bepofátlankodok egy kicsit ide.
Segítségre lenne szükségem.
A Szilvásvárad maraton hosszútáv útvonalán versenyen kívül, hol lehet iható vizet találni?

A sebesség mindent megold.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
óóóóóóó
nem érek rá
de kiiiiirrrrrály 5let pepes
legközelebb mikor jössz?

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
Hétvégén egy kintalvós? mondjuk péntek este/szombat hazajövetellel? na, na valaki?

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 hozzászólás

Hotte! nem voltál ott 5-re, ami nem baj, és mivel mondtad hogy ne várjak rád, 5 perc után visszazúgtam a piroson a katonasírokig és haza. 70 km, jól esett.....

Holnap 12:00 kor indulok szilvásról bejárni a rövidet, túristatérképpel :) jertek velem!!!

Arcsiba no.1! Nem baj, majd legközelebb. Egyébként gondoltam rá hogy odamegyek, el is indultam a Kálmánhegyin, de erõnlétileg most nem állok úgy, hogy oda is tudtam volna érni, úgyhogy inkább lekanyarodtam a zöldre, majd a kékre. A kéken úgy jöttem lefelé, hogy már féltem picit. Be is szálltam egy bokorba ami jó mélyen összekaristolta a lábam. A Szarvaskõi várnál ráijesztettem egy túristacsoportra, de olyan elõzékenyen szétrebbentek, hogy nem sokat lassítottam.
http://tanitonenijeg...i.blogspot.com/

'Alles easy, no problem.' Hotte

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
Hotte! nem voltál ott 5-re, ami nem baj, és mivel mondtad hogy ne várjak rád, 5 perc után visszazúgtam a piroson a katonasírokig és haza. 70 km, jól esett.....

Holnap 12:00 kor indulok szilvásról bejárni a rövidet, túristatérképpel :) jertek velem!!!

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
savanya:
ez már korral jár? ;)
Látod még aláírásod is errõl tanúskodik :) FOOOD

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
kennyétek, he.
én sport helyett megint hülyére zabáltam magam :-)

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 hozzászólás

ok (én olaszkapuig bizti felmegyek, de nem kell erõltetni miattam, ha túl késõn van...)

Ice: térképet meg veszek, jó ötlet :), lesz idõm szombaton egész nap "feltérképezni az útvonalat"

oké

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
ok (én olaszkapuig bizti felmegyek, de nem kell erõltetni miattam, ha túl késõn van...)

Ice: térképet meg veszek, jó ötlet :), lesz idõm szombaton egész nap "feltérképezni az útvonalat"

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 hozzászólás

06706316605. szóval akkor elindulok a kilátó felé és a gerenna várnál terep, onnan pár méter az olaszkapu, szóval 17:00, ha neked jó, igaz késõn van de 2-ig dolgozok...

Kicsit késõ, de még meglátjuk. Ha jó, akkor ötkor ott leszek. Ha nem vagyok ott, ne is várj, mert közbe jött valami. Sárga-fekete Merida + piros bukó, errõl ismerszek meg.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás

szerintetek végig tudom járni a rövid távját a szilvás marcinak úgy hogy nem ismerem az egészet? arra értem hogy a honlapján le van írva az útvonal,
(Szilvásvárad-stadion Szalajka-völgy Tótfalu-völgy Kalapat Gerenna-vár Huta-rét Faktor-rét Csalánosi parkoló(F,13km) Nagy-mezõ Kiskõhát nyerge Keskeny-rét Olasz-kapu(F,26km) Káposztás-kert Kálmánhegyi-út Kerek-rét Katonasírok Szilvásvárad-stadion), és ezek ki vannak e táblázva, hogy tudjam merre járok... Tudom bal*****oskodok.... De fontos lenne....

vigyél térképet és akkor nem mész rossz irányba, nem akarok bal*****oskodni, de a térképet pont ilyenek miatt találták ki, jó tudom hogy vagy 800 kemény forint de sokáig meglesz és hasznos holmi! ;)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
06706316605. szóval akkor elindulok a kilátó felé és a gerenna várnál terep, onnan pár méter az olaszkapu, szóval 17:00, ha neked jó, igaz késõn van de 2-ig dolgozok...

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 hozzászólás

no, 15:00 kor indulok ózdról szilvásra, 16:15 kb mire kiérek, onnan meg akkor fel nagymezõnek? és vhol találkozunk, merrõl jössz, Eger felõl? én egy 80-100kmet menni akarok, igaz nem lesz nálam lámpa, szóval sötétedésig le kell tudnom....

Hát ahogy így gondolkozgatok talán Olasz-kapunál kellene találkozni. Te mikor tudnál ott lenni? Meg egy telszám csere is kéne rendkívüli esetre.

Enyém: 20 241-5800

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
no, 15:00 kor indulok ózdról szilvásra, 16:15 kb mire kiérek, onnan meg akkor fel nagymezõnek? és vhol találkozunk, merrõl jössz, Eger felõl? én egy 80-100kmet menni akarok, igaz nem lesz nálam lámpa, szóval sötétedésig le kell tudnom....

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 hozzászólás

merre mész? ha szilvás felõl mennék a bükkbe összefutnánk esetleg? vagy másfelé visz az utad?

Nekem jó. Hol és mikor?