Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger

Dobhatnánk már valami cocózást a Bükkben!Bár a nagy gépet tervezem szétszedni,tisztogatni,villa generál,meg valami cincog a közepe tájékán-csak sajnos 2 hete nem tudtam hozzá nyúlni,van itthon teendõ ezen kívül is.
Piszta!Mégy hétvégén Tisza tó Maratonra?Jövõ héten szombaton Szarvaskõben lesz teljesítménytúra,lesz 3 bringás táv is!Én tervezem,hogy megyek egy 110est.Részletek:teljesitmenyturazoktarsasaga.hu-Öko park túra.Jó edzési lehetõségez is!
Na hogy örüljenek a természtvédõk,a héten kedden szerdán aszfalton dobtam meg Egert melóilag oda-vissza.Ma meg Derecskérõl tekertem haza,k.va jól ment.Itthon jól bekajáltam,sörci be az arcba.Jóccakát!Persze,majd éjfél körül!:-)

Ja toltam Tiszát!

2:29.30.60 alatt a kockával, déli oldalon végig pofaszéllel. Elégedett vagyok magammal.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Tavaly aug.20.-ai hosszú hétvégén társsal azon a környéken bicóztunk 3 napig.Elsõ este a vár mellett aludtunk,zuhany lent a forrásnál.Másnap fölmentünk az erdei bringaúton Szécsénybe.2.este Szanda váránál dikóztunk.Kellemes volt oda fölmenni,pláne bringautánfutóval,lestek is a gyalogosok...
3. nap Sas bérc kilátó,Bujáki vár,majd kis sarazás egy hülye túristaút kijelölés miatt(szálló területén ment a túristaút,biztonsági õr rendes volt,mondta merre tudunk kerülni)Bokor,Kútásó,Cserhátszentiván,Alsótold és vissza Pásztó felé,Terenye és Derecske.Jó 230-240km jött össze a 3 nap alatt.
Tényleg szép táj,kis forgalmú utakon mentünk,bár sokat hullámvasutaztunk,de megérte.Még fogok arra tekerni,ha aszfalton is...
Jó hétvégét!
Magellan-os

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

holnap hollókõ 2 napig, beteszem bicót, mitmivanra.
meglátjuk, lehet-e ott rakni.

Az nagyon szép környék, jó kis huplik vannak! :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás

Mindig csak Bükk... :D
Akkor legyen már egy kis Mátra is KÉP1 KÉP2 hiába na, ez se csúnya. Rájdoltam egy jót szombaton öcsémmel.

MÁS. Telóban olajcserét önállóan szoktátok elvégezni? Szívem szerint inkább én csinálnám, de szakértelem híján nem merek hozzákezdeni egyedül...hiába vannak netes videók stb. Vagy van vmi jól bevált szerviz Egerben? A "naggyal" annyira nem voltam elégedett múltkoriban.

én most bontottam szét manitou r7-et poedig elõtte sose láttam, cseréltem benne(3 féle olaj kell a rohadékaba) olajat, megtisztítottam stb. nem mondom hogy nem volt mit-mivan közben, de egy rendes pdf-el simán kivitelezhetõ a cucc, nem kell boltba rohanni vele ;)
ha meg nagy gebasz van itt van sala bácsi, aztán segít amiben kell, pl. foxi maxi-t már vágtam haza, de mindent éssszel kell csinálni max mellé nyúlsz,de van segítség végsõ esetben....

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
nyomod neki, ecsém
holnap hollókõ 2 napig, beteszem bicót, mitmivanra.
meglátjuk, lehet-e ott rakni.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Dobhatnánk már valami cocózást a Bükkben!Bár a nagy gépet tervezem szétszedni,tisztogatni,villa generál,meg valami cincog a közepe tájékán-csak sajnos 2 hete nem tudtam hozzá nyúlni,van itthon teendõ ezen kívül is.
Piszta!Mégy hétvégén Tisza tó Maratonra?Jövõ héten szombaton Szarvaskõben lesz teljesítménytúra,lesz 3 bringás táv is!Én tervezem,hogy megyek egy 110est.Részletek:teljesitmenyturazoktarsasaga.hu-Öko park túra.Jó edzési lehetõségez is!
Na hogy örüljenek a természtvédõk,a héten kedden szerdán aszfalton dobtam meg Egert melóilag oda-vissza.Ma meg Derecskérõl tekertem haza,k.va jól ment.Itthon jól bekajáltam,sörci be az arcba.Jóccakát!Persze,majd éjfél körül!:-)
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
sajnos, ez elég kevés, peceró.
a törvény az törvény
ezen kurvára sokat kellene taposnunk, hogy vmi változzon

Tamoo:
igen, környékbeliek, Egerben regnál mindkettõ, gyakorlott Szerelõk/bicósok
megy pirvát

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Ha össze is futnék õrökkel és nem érne váratlanul egy ilyen kõszegihez hasonló akció,azért megállnék.De nem fogom föladni a terepezést ezért,azfalton pedig az autósok nem látnak szívesen.Múlt hét pénteken felvonulás után hazafelé menet a Mátyus lovastanya utáni emelkedõn egy buszos rámhúzta úgy a buszt,hogy bal kézzel elértem a busz oldalát.Ennyit a közúti morálról.Úgyhogy kedves természetvédõk,köszönöm,de nem mondok le!!!Tudom hogy kell viselkedni az erdõben,mit óvjak.Nem ünnepekkor kiszabaduló marha vagyok,aki minden hülyeséget lefényképez,meg pózol,ordít az erdõben,meg kocsit mos például az Attila forrásnál Síkfõkút felett...
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
tavaly egy másik rendezvény keretein belül megcsináltam, sztem nem is rossz idõvel. jó lesz az szilvás elõtt kis erõnlétinek, tüdõt nyújtani

Tamoo

Tamoo

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás

deha esetleg mégse akkor:
mészi, vagy áronka tud rajtad segíteni
ha kell, privátban tudok számot adni

Õk környékbeliek? :)

Louis: Aha, az emlékmûnél.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
aszfaltozós lomis outi érdekelne engem is, ecsém.
Ha már az erdõben TILOS bicajozni

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Bájkvörksop-ja,ja!A síeõs bót és ez egy helyen,hely van dögivel!
Tamoo!Képek Markazi kaputól Négyeshatár felé készültek és a bércen emlékmû környékén?Az biztos,h'jó környék(az is)!
Tisza tó maratonon teperni kell végig,mint állat.Ha meg nem tudsz összeállni pár emberrel,elég szívás(esetleg szél,egyedül unalmas).1szer voltam,jól helytálltam nagy géppel de egyelõre elég volt.Talán jövõre,ha összerakom a kukázott KTM Viaggio aszfaltbegyár gépet:-)
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
szarok.
ne is járjatok erre.
minden gyalogtúrázásra jelölt ösvény alkalmatlan, persze a kerékpáros piktogrammal jelzett utak-az a kettõ, igen- tökéletes állapotban van.

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
engem is érdekelne az aktív bükki tekerõk tapasztalata:)
Tegnap bejártuk a szilvás középtávot és nem igazán találkoztunk senkivel, egész jó állapotúak az utak:)
Múlthéten az én fejembe is járt a kõszegi gázsprés természetõrök esete, de a Jávorkút környéki 40cm-es
nyomvájúk és tarvágás a NemzetiParkba kicsit megnyugtatott, hogy nehezen fogható rám, hogy bármit rombolok:)?:(

bikernorbi

bikernorbi

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
sziasztok! az elõzõ oldalon taglalt "nebringázzazerdõbenmertmegbüntetünk" c. sztorira volt példa a Bükkben mostanság? Pár éve már nem élek Miskolcon, de ha hazajövünk hétvégén, a szívem visszahúz a szeretett bükki ösvényekre, és nem válogatom meg õket aszerint, hogy van-e rajta bringás jelzés...Mennyire rossz a szitu?

A hosszú élet a sorstól függ. A teljes élet csak tõled! Ride hard, live free!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
nekem egyszerûbb/olcsóbb telóim vannak azokban sk végzem
de ha van egy kis vénád hozzá, illetve pdf-ben letöltöd a szerelési segédleteket, nagy gond nem lehet, szvsz.

deha esetleg mégse akkor:
mészi, vagy áronka tud rajtad segíteni
ha kell, privátban tudok számot adni

tiszató maraton blõdség
ha arra akarod verni a pénzed, inkább tankolj be, s vigyél el minket királyhegyre bicóstúúúl!!

Tamoo

Tamoo

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Mindig csak Bükk... :D
Akkor legyen már egy kis Mátra is KÉP1 KÉP2 hiába na, ez se csúnya. Rájdoltam egy jót szombaton öcsémmel.

MÁS. Telóban olajcserét önállóan szoktátok elvégezni? Szívem szerint inkább én csinálnám, de szakértelem híján nem merek hozzákezdeni egyedül...hiába vannak netes videók stb. Vagy van vmi jól bevált szerviz Egerben? A "naggyal" annyira nem voltam elégedett múltkoriban.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
szombaton tisza tó maratonság

valaki?

én elmélkedek rajta montival :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
bájkwörkshop?
ez ugyanaz, mint a makkmarci síkölcsönzõ?
teganp félig láttam a kritikális izét páásten.
szegények.
jó szar ott bringázni.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
nem tom, pihi van 10. környékén megyek csak pest ügyileg...:(

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító