Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
ha van ott 9es lánchoz sram patentszem shoppingolj már nekem egyet. vmikor majd megnézem én is azt a boltot.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Ok!4 körül hívlak!Elvileg fél 5ig melózok,de ha lehet,jövök el kicsit hamarabb.Még beugrok majd a bikeworkshopba a Maklárin...
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
lehet róla szó, értekezzünk hnap telón

20/4727132

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Csütörtökön bringával tervezem a melóba menést,de csak aszfalton.Meló után esetleg benne vagyok egy kis tekerésben.Mondjuk Tárkány,Oldal-völgy,Völgyfõház,Bükkzsérc,CS.falu,Bogácsés én Noszvajon kiszállnék...
Szombaton kis drágámmal tekerésztünk egyet.Hór-völgy,Hosszú-völgy,Ódor vár,Völgyfõház,Török út,Várkúti th.,Noszvaj,Szomoly.Ódor várnál nagy élet volt(gyalogos,bringás).
Szombaton fökmentünk Síkfõkútra az Attila forráshoz vízért.1-2 gyalogos halkan be-beszólt,pedig udvariasak voltunk,nem riogattunk senkit,csúnya ábrázatom elõvettem.
Hétfõn volt kollégámmal és társaival tekeregtünk Eged,Várkút,Síkfõkút,Tárkány környékén.Km-ben nem volt sok,de le-föl,le-föl mentünk,jó kis szint jött össze huszonegykét km-en.Tárkányban váltunk szét,én még kimentem Oldal-völgy,Völgyfõház,Ódorvár,Hór-völgy,Cs.falu,Bogács és t.u.Szomolya.
Még ezt a hosszú hétvégét pihenem ki jelenleg...
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
akkor majd jövõ héten.
Feri gyerek számát küldd már el lécci

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
nekem bukó.
du. Bp.
Télleg, pepes!
Mostanság hogy mozogsz Bp-Eger között?
Betársulnék ótóba, mondjuk csüt du, Eger-Bp illetve szo. éjjel/hajnal Bp.-Eger illetve Hétfõ du Eger-Bp.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
mi lenne ha ezt csüt du csinálnánk meg? 4ig melózok

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
tetszetõs
egysebivel is vállalnék vmit ,akár hajnalt is, mondjuk szerdán oldalvölgy-bükkzsérc-noszvaj-Eger -meló?
mondjuk, geci korán ,mert 7re be kell érjek
csüt-pént-szo-n nem leszek
vasnap meg Novajon leszek elvileg vmi bográcsos mókán

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
jaja mutternap is szóval nó bájk.

De hétközben vnmelyik nap meló után tolhatunk egy lájtosat.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
nekem akár jó is lehet
csüt-péntek Bp. meg szombat is de éccaka hazaérek
május 1 nem érdekel, munkát nem ünneplek
...
husvét hétfõt bukom, kinyalom magam konkrétra, õtönygarbó/fényeslépõ s elindulok Pimpivel locsolkodni ;-)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Ötlet teccik!Bár még nem tudom,h'megyek-e!Jövõ hét vasnap éccsanyák napja is.Lehet,hogy kiugrok Derkóra is.Na mindegy...
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
hoppá hoppá az május elseje, most tudatosultam.

lehet vhol majálisozunk, ha ez így lesz akkor bájk kilõve, de hanem akkor igen :)

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Tegnap összefutottam Ferivel s kitaláltuk hogy jövõ hét vasárnap neki erednénk a Bükknek, egy nagyobb távnak. 9 órai indulást céloztunk meg, de rugalmasak vagyunk - fõleg én, mint gyenge láncszem. :)
Érdeklõdõk? Jelentkezõk?

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Ma reggel bike-kal mentem melóba terepen.Nagyon fincsi volt.Rövidebb volt idõben és távban is,mint asphalton,de a legfontosabb:élvezetesebb!:-)Akadt egy-két sunyi tehénlepény,más izgalom nem volt.Sár sehol sem,végig jól tekerhetõ...Délután én is részt vettem a kritikus mászon.Elég gyenge volt:sz'tem kevesebben is voltak,mint máskor,hamar véget is ért,de legalább összefutottam jó pár ismerõssel!Hazafelé már csak asphalt volt,Noszvajon kis kõbányai kitérõvel piros bringás jelzésen...
Hétfõn volt kollégával és társaival lehet szervezõdik kis rájd,ha valakit érdekel?!Bár hogy megyek-e,az vasnap válik el...
Ahoj!
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
óké

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
majd integetek az erkélyrõl!

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás

Olvastam itt a portálon már vhol a cikket
Sajnálatos a dolog mindkét oldalról, de attól tartok, ez is a szokásos magyar sárdobálásban fog végzõdni,aztán elbasszák a szórakozásomat elõbb-utóbb
Sztem, a helyileg érdekelt bicós kluboknak kellene felvenni a kontaktot az erdõgazdasággal/term.véd. hivatalokkal, pl. a vadásztársaságok mintájára. Lehetne egy területe, ahol õ igazgatja az útvonalakat, tartja a kontaktot fentebb említett szervekkel, szervez versenyeket, cserébe lenne vmi éves díj/igazolvány, vagy matrica a bicón, vagy mittomén, hogy legálisan használhatom a jelölt ösvényeket, s betartom a szabályokat.
Nem úgy,mint a seggkészen közlekedõ Stohlszerû vadászok, pl. vagy a munkaterületen 1234123db nem igazán biológiailag lebomló fûrészolajos dobozt/használt gumit/szemetet szétb@szó retardált 4 osztályos félcigány favágó brigádok, s nem utolsósorban a rekreációs céllal Jávorkúton "pihenõ" prolicsalád, aki zámbóimrét üvöltet a hiteles szuzukiból vasárnap délután a langymeleg tavaszi erdõbe...
....
amugy ja, mi, és a barátaim, itteni ismerõseim csak a hatóság által kijelölt kerékpárjelzéssel ellátott utakon kerékpározunk.
párszor már emlitettem, hogy ha tervezünk is nyilvánosan túrákat, lehet kerülnünk kellene, hogy feketén/fehéren neten adunk tippeket
majdszemélyesen a MOL parkolóban, mitmivan
bikemap és társai meg fõleg kerülendõ, õk sem hülyék. Ha lehet, töröljétek esetleges bükki túráitokat

talán még ennyit
elõzõ hsz modik által akár ki is vehetõ, bocs,csak elvakarództam az idõkorlátot

H.

Ebbõl a hozzászólásból lehet merítkezni,köszönöm szépen ,és jó bringázást.

P.
1 nem DH-S
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Én a nagyobbik kölökkel krtikális tömegezek :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
Sajnálatos a dolog mindkét oldalról, de attól tartok, ez is a szokásos magyar sárdobálásban fog végzõdni,aztán elbasszák a szórakozásomat elõbb-utóbb
Sztem, a helyileg érdekelt bicós kluboknak kellene felvenni a kontaktot az erdõgazdasággal/term.véd. hivatalokkal, pl. a vadásztársaságok mintájára. Lehetne egy területe, ahol õ igazgatja az útvonalakat, tartja a kontaktot fentebb említett szervekkel, szervez versenyeket, cserébe lenne vmi éves díj/igazolvány, vagy matrica a bicón, vagy mittomén, hogy legálisan használhatom a jelölt ösvényeket, s betartom a szabályokat.
Nem úgy,mint a seggkészen közlekedõ Stohlszerû vadászok, pl. vagy a munkaterületen 1234123db nem igazán biológiailag lebomló fûrészolajos dobozt/használt gumit/szemetet szétb@szó retardált 4 osztályos félcigány favágó brigádok, s nem utolsósorban a rekreációs céllal Jávorkúton "pihenõ" prolicsalád, aki zámbóimrét üvöltet a hiteles szuzukiból vasárnap délután a langymeleg tavaszi erdõbe...
....
amugy ja, mi, és a barátaim, itteni ismerõseim csak a hatóság által kijelölt kerékpárjelzéssel ellátott utakon kerékpározunk.
párszor már emlitettem, hogy ha tervezünk is nyilvánosan túrákat, lehet kerülnünk kellene, hogy feketén/fehéren neten adunk tippeket
majdszemélyesen a MOL parkolóban, mitmivan
bikemap és társai meg fõleg kerülendõ, õk sem hülyék. Ha lehet, töröljétek esetleges bükki túráitokat

talán még ennyit
elõzõ hsz modik által akár ki is vehetõ, bocs,csak elvakarództam az idõkorlátot

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
Sajnálatos a dolog mindkét oldalról, de attól tartok, ez is a szokásos magyar sárdobálásban fog végzõdni