Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Írta 2011. április 27. - 21:44
Írta 2011. április 27. - 21:40
Írta 2011. április 27. - 20:01
Írta 2011. április 27. - 11:59
Szombaton kis drágámmal tekerésztünk egyet.Hór-völgy,Hosszú-völgy,Ódor vár,Völgyfõház,Török út,Várkúti th.,Noszvaj,Szomoly.Ódor várnál nagy élet volt(gyalogos,bringás).
Szombaton fökmentünk Síkfõkútra az Attila forráshoz vízért.1-2 gyalogos halkan be-beszólt,pedig udvariasak voltunk,nem riogattunk senkit,csúnya ábrázatom elõvettem.
Hétfõn volt kollégámmal és társaival tekeregtünk Eged,Várkút,Síkfõkút,Tárkány környékén.Km-ben nem volt sok,de le-föl,le-föl mentünk,jó kis szint jött össze huszonegykét km-en.Tárkányban váltunk szét,én még kimentem Oldal-völgy,Völgyfõház,Ódorvár,Hór-völgy,Cs.falu,Bogács és t.u.Szomolya.
Még ezt a hosszú hétvégét pihenem ki jelenleg...
Írta 2011. április 26. - 22:02
Írta 2011. április 26. - 21:14
du. Bp.
Télleg, pepes!
Mostanság hogy mozogsz Bp-Eger között?
Betársulnék ótóba, mondjuk csüt du, Eger-Bp illetve szo. éjjel/hajnal Bp.-Eger illetve Hétfõ du Eger-Bp.
Írta 2011. április 26. - 19:33
Írta 2011. április 25. - 21:55
egysebivel is vállalnék vmit ,akár hajnalt is, mondjuk szerdán oldalvölgy-bükkzsérc-noszvaj-Eger -meló?
mondjuk, geci korán ,mert 7re be kell érjek
csüt-pént-szo-n nem leszek
vasnap meg Novajon leszek elvileg vmi bográcsos mókán
Írta 2011. április 24. - 19:26
De hétközben vnmelyik nap meló után tolhatunk egy lájtosat.
Írta 2011. április 24. - 11:38
csüt-péntek Bp. meg szombat is de éccaka hazaérek
május 1 nem érdekel, munkát nem ünneplek
...
husvét hétfõt bukom, kinyalom magam konkrétra, õtönygarbó/fényeslépõ s elindulok Pimpivel locsolkodni ;-)
Írta 2011. április 23. - 22:19
Írta 2011. április 23. - 19:38
lehet vhol majálisozunk, ha ez így lesz akkor bájk kilõve, de hanem akkor igen
Írta 2011. április 23. - 08:43
Érdeklõdõk? Jelentkezõk?
Írta 2011. április 22. - 21:07
Hétfõn volt kollégával és társaival lehet szervezõdik kis rájd,ha valakit érdekel?!Bár hogy megyek-e,az vasnap válik el...
Ahoj!
Írta 2011. április 21. - 21:35
Írta 2011. április 21. - 21:08
Írta 2011. április 20. - 21:13
Olvastam itt a portálon már vhol a cikket
Sajnálatos a dolog mindkét oldalról, de attól tartok, ez is a szokásos magyar sárdobálásban fog végzõdni,aztán elbasszák a szórakozásomat elõbb-utóbb
Sztem, a helyileg érdekelt bicós kluboknak kellene felvenni a kontaktot az erdõgazdasággal/term.véd. hivatalokkal, pl. a vadásztársaságok mintájára. Lehetne egy területe, ahol õ igazgatja az útvonalakat, tartja a kontaktot fentebb említett szervekkel, szervez versenyeket, cserébe lenne vmi éves díj/igazolvány, vagy matrica a bicón, vagy mittomén, hogy legálisan használhatom a jelölt ösvényeket, s betartom a szabályokat.
Nem úgy,mint a seggkészen közlekedõ Stohlszerû vadászok, pl. vagy a munkaterületen 1234123db nem igazán biológiailag lebomló fûrészolajos dobozt/használt gumit/szemetet szétb@szó retardált 4 osztályos félcigány favágó brigádok, s nem utolsósorban a rekreációs céllal Jávorkúton "pihenõ" prolicsalád, aki zámbóimrét üvöltet a hiteles szuzukiból vasárnap délután a langymeleg tavaszi erdõbe...
....
amugy ja, mi, és a barátaim, itteni ismerõseim csak a hatóság által kijelölt kerékpárjelzéssel ellátott utakon kerékpározunk.
párszor már emlitettem, hogy ha tervezünk is nyilvánosan túrákat, lehet kerülnünk kellene, hogy feketén/fehéren neten adunk tippeket
majdszemélyesen a MOL parkolóban, mitmivan
bikemap és társai meg fõleg kerülendõ, õk sem hülyék. Ha lehet, töröljétek esetleges bükki túráitokat
talán még ennyit
elõzõ hsz modik által akár ki is vehetõ, bocs,csak elvakarództam az idõkorlátot
H.
Ebbõl a hozzászólásból lehet merítkezni,köszönöm szépen ,és jó bringázást.
P.
1 nem DH-S
Írta 2011. április 20. - 21:09
Írta 2011. április 19. - 22:55
Sajnálatos a dolog mindkét oldalról, de attól tartok, ez is a szokásos magyar sárdobálásban fog végzõdni,aztán elbasszák a szórakozásomat elõbb-utóbb
Sztem, a helyileg érdekelt bicós kluboknak kellene felvenni a kontaktot az erdõgazdasággal/term.véd. hivatalokkal, pl. a vadásztársaságok mintájára. Lehetne egy területe, ahol õ igazgatja az útvonalakat, tartja a kontaktot fentebb említett szervekkel, szervez versenyeket, cserébe lenne vmi éves díj/igazolvány, vagy matrica a bicón, vagy mittomén, hogy legálisan használhatom a jelölt ösvényeket, s betartom a szabályokat.
Nem úgy,mint a seggkészen közlekedõ Stohlszerû vadászok, pl. vagy a munkaterületen 1234123db nem igazán biológiailag lebomló fûrészolajos dobozt/használt gumit/szemetet szétb@szó retardált 4 osztályos félcigány favágó brigádok, s nem utolsósorban a rekreációs céllal Jávorkúton "pihenõ" prolicsalád, aki zámbóimrét üvöltet a hiteles szuzukiból vasárnap délután a langymeleg tavaszi erdõbe...
....
amugy ja, mi, és a barátaim, itteni ismerõseim csak a hatóság által kijelölt kerékpárjelzéssel ellátott utakon kerékpározunk.
párszor már emlitettem, hogy ha tervezünk is nyilvánosan túrákat, lehet kerülnünk kellene, hogy feketén/fehéren neten adunk tippeket
majdszemélyesen a MOL parkolóban, mitmivan
bikemap és társai meg fõleg kerülendõ, õk sem hülyék. Ha lehet, töröljétek esetleges bükki túráitokat
talán még ennyit
elõzõ hsz modik által akár ki is vehetõ, bocs,csak elvakarództam az idõkorlátot
Írta 2011. április 19. - 22:29
Sajnálatos a dolog mindkét oldalról, de attól tartok, ez is a szokásos magyar sárdobálásban fog végzõdni