Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Na és hogy tolta az elit a Katonasíroknál?
Én nem újjítottam be kulacsot :( sebaj majd Visegrádon :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
tudom én,de akkor mit írnék ebbe a topikba,így se sok bringás néz be ide-leszámítva magunkat,ezt a 2-3-4 embert-pedig egerben sok montis van,aki kint tolja a Bükkben...A rendõrök is szívathatnák a bringások nagy részét,mert hiányzik ez+az a bike-ról,mégsem állítanak + mindenkit.Bár õk nem kobozzák el a bike-ot.
Jól hangzik ez a Kassa mötöbö maraton!
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
sukár
de tudod, hogy ez 90%-ban illegális?
cseszkó maraton?
Jahodná, Kassa mellett, jun. 25.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Maratonozóknak gratula!
Azért a héten is jó kis zsírégetés jött össze!Csütörtökön reggel gyalogszerrel kocogva és gyalogtempóban mentem be melóba,délután már kis drágám is velem tartott,de akkor már csak normál túratempóban nyomtuk hazafelé.Elég is volt ez!Volt olyan izomlázam pénteken,h'ihaj.Tgenap reggel összeraktam a fully-t és kimentem Derkóra õsökhöz estefelé meg át Szilvásra anyósjelöltékhez.
Ma szétnéztem maratoni forgatagban,összefutottam 1-2 ismerõssel,Katonasíroknál megnéztem testközelbõl,h'tolják a hosszútávosok elitjei.Onnan fölcaplattam Almád töbörhöz,piros bringás jelzésen el Bélkõig,kilátó részén bámészkodás,majd Mész völgyön,Mellér völgyön keresztül le Tárkányba.Találkoztam bringaboltos Mészivel,segítettem kicsit szalagozást bontani,Varró háznál megdobtak a drága hölgyek 1 új kulaccsal tele izóval,meg 1 tábla csokival.Lett volna még banán is,de az már nem fért:-)
Tárkányból Imókõ üdülõ,kõbánya,Várhegy,Síkfõkút irányába támadtam az otthont...Most már dobhatnánk majd vmi terepezést,ez a mai is bitáng jó volt!
Ahoj!
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
semmi gond, van nekem bõven.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger

kemény vagy ,tesa.
vmikor, ha lecsendesülnek a 7köznapok, csatlakozom egy hájizzasztásra.
váltás nélkül, hadd' fájjon.

no az rajtam nincsen :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
kemény vagy ,tesa.
vmikor, ha lecsendesülnek a 7köznapok, csatlakozom egy hájizzasztásra.
váltás nélkül, hadd' fájjon.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger

Hát,ha az idõjárás engedi,akkor szombaton elõször õsökhöz a Mátraderecskére,majd késõ délután áttekerek Szilvásra.Esti programokra kinézek.Szombaton belenézek maratoni kavalkádba,majd Bükkön keresztül terepen haza...Ez a tervem.Én nem tudok csatlakozni Hozzátok,Alex!
Piszta!Bringa hogy szuperál?Ráhangolódtál már a maratonra?Lehet,h'nem fog porzani a pálya!:-)

váltás a hétvégi 100ason jól szuperált. csak a sok dzsuva miatt már kenés kell a láncnak. holnap lemosoma bringát azt befúkálom a láncot. elkönyveltem hogy dagonyázok hétvégén :) :(

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
Olvastalak Alex.
holnap csörgök.
SDzombat nekem bukó gyerekünneplés, tehát a vasnap is bukó! Ha erre ártok rontenkájberek, ihattok egy fröccsöt a Kõlyuk soron! ,-)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Hát,ha az idõjárás engedi,akkor szombaton elõször õsökhöz a Mátraderecskére,majd késõ délután áttekerek Szilvásra.Esti programokra kinézek.Szombaton belenézek maratoni kavalkádba,majd Bükkön keresztül terepen haza...Ez a tervem.Én nem tudok csatlakozni Hozzátok,Alex!
Piszta!Bringa hogy szuperál?Ráhangolódtál már a maratonra?Lehet,h'nem fog porzani a pálya!:-)
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
ja.

vasárnap 10 körül :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Szombat délután tervezünk egy könnyed kontenbájolást Szilvásvárad környékén, versenyre ráhangolódásilag. Csatlakozik valaki?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
én lennék betmen vagy supermen :D

siklóernyõzve jönnék le Olaszkaputól :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
sajna, nagy lennék neked.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
nincs valakinek kölcsönbe egy M-s méretû hosszú újjas bringás felsõje?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
eccccsém, micsoda rontenkájber élet van itt E.
Én tegnap kimentem egy szakadt szõlõt kivágni egy machetével, annak is volt sportértéke, hosszú cuccban nyomni a vadrózsát du. fék kettõtõl...

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Így a mai után nem menek, de eléggé szét van ázva a bükk. Bánkúttól Hármaskúti elágazóig elégszar volt, cuppanos saras...Ha esik még akkor szívás lesz a szilvás.
Az esõ hálistennek csak tárkányban kapott el 2 km-re a céltól.
Keményebb volt mint a multkori, itt 1340m szint volt , viszont nem döglöttem ki annyira, a végeredmény 105.2 km lett.
Érdekes mód a km órám beadta az unalmast, vagyis inkább az érdekest:)
Távot jól méri, sebességet duplázza, idõt felezi :(
Most menek ki novajra de mivel hót sár a bájjk így nem viszem mert ott nem tudm lemosni így nemtom karbantartani, majd hétközben felkészítem a marcira.
Így most kocsi takarítás lesz. :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Gratulálok!Itthon voltunk ma,de a Bükk felõl dörgést hallottunk és eléggé sötét felhõk voltak arra.Azért ez keményebb volt,mint a múlt heti,nem?Végül is csak Olasz kaputól kezd el lejteni,és addig elég sokat és sokáig mászol.De a kilátás kárpótól és tereli a figyelmet...
Megvan a Szomolya-Novaj közti átjáró!:-)E héten 3szor mentem bájkkal melóba,tegnap és tegnap elõtt reggel Novaj felé indultam meg.Merev villával is vállalható volt,bár szõlõk vannak arra felé és ha traktorral esõ után rámennek erre az útra,már nem annyira haladós.Amúgy 1/4 óra alatt átértem Novajra.Tegnap este céges meló volt,negyed 11kor indultam el melóhelyrõl és egy kicsit én is eláztam,2 szakaszon eléggé vizes volt az út hazafelé.
Mégy holnap Szilvás pályát bejárni?
Na megyek csinálgatom a nagy gépet,terepezni kellene már!
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Lerendezve 5:30 alatt, pici vízhûtéssel :)

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Holnap valaki esetleg egri bükk 80K?