Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
kúl, a 7en kész a moserem bibi.

egyébként, meg:
Föld napja - Eger – CM

Eger bringásai figyelem!

2007. április 22., vasárnap, 15:00, Érsekkert

Ha nem leszek naon kész az elõzõ napból ,megyek.

brumbie

brumbie

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás
Csak beköszönök ... rég szóltam már a topikhoz.
Hétvégenként reggel országútival nyomom a kilométereket ...
Aki egy Discovery mezest lát az én vagyok ...
Üdv

smek24

smek24

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Ehen! Gyün a Tojásképû! Majd horpasztgatjuk má egymás homlokát megin'!
"...can you hear the Holy Mountains?"

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
akkor számbirkázás történt...
Egy újabb alak bukkant fel a környéken, mint potenciális bicós, smek, ismered is, toyas. Ha jól emléxem az SZTKban csapattagok voltatok. no,szóval, gyia. Mindenki szójjon, ha mehetnékje van.
by

smek24

smek24

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
...mekkerüttem...ralin vótam.sömös nem jött...de ralin vótam:)Húsvéthétfõdélután?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
nemtom, nekem tetszik a vázad, bár méretben lehet kicsinység télleg pöppencs. Lefelé biztos izgi lehet vele kavirnyászni. maj eccer felpróbálom.
Kalácsot nem took adni, tanácsot meg nem akarok. Nekem ált. bejönnek a kisebb vázak, rakósak. Sztem add el egybe' a bicót, s ruházz be egy olyan feri féle decathlonba, vagy mijá'. Van gondolom, alacsonyabb felszereltséggel is, az én montim sztem az XT fékét se éri:-) mégis én vok a gyorsabb, bibibi, bár most kinn van síelni a piszka, biztos jó rágyúr a jövõ 7re.
A tarkõ lefelé nem oly gáz, fõleg hogy már sok a túrista. viszont ez a k+ nem az, ami levisz a bánkúti csalánosi parkolóba,/a madonna vagy mi mellett/ át zsidó réten? Me akkor ismerem, ezen szokott a tortúra is menni asszem...

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
Á csaltam:)! Tamás kútig felmentem betonon, csak onnan a K+-ra(ami mint januári megálapításomban egy másik szakaszán szintén egy nagy katyvasz, komolyan legközelebb dokumentálom a K+ relytelmeit, mert van mit, megyek a K+ felfelé erre beletorkollik egy K+-ba mi a T elágazó mindkét irányába K+, ezt eljátsza még 1x fentebb, szóval vicces van régi mohás k+ jelzés meg zsír új zománcfestékes)

A tábla meg Tar kõ másik oldalán van a K végén ahogy eléri a a betont(olasz kapu felé), na én onnan repesztettem bé szilvásra ahol is történt a repkedés :D Távol álljon tõlem, hogy azokon a köveken száguldozzak lefelé azt meghagyom a DH-s kollegáknak!

Jah holnap a nagy faluban vagyok(Pest) és csak este érek haza.

Amúgy meg Vázcserén gondolkodám, mert felfelé nem királyság ez a pöttöm GT :( Néztem magellant, meg Merida-t is de ha van valmi ötleted ezen téren akor ne tartsd magadban! Most gondolkodám mennyit érhet az enyim fel kéne kínálni eladásra oszt ha van jelentkeõ akkor lehetne cserélni...

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
Holnap úgy néz ki, megyek egy Miskolc-egert odavissza, du 4 körüli rajttal. Ice, van kedved lámpázni este? Visszafelé beugorhatunk a török útra, hogy izgibb legyen a történet. bár, még mindig a városi van.. ez erõsen meg6ározza a képességeimet. Ez a tábla dolog számomra nem tiszta! Nem a Zöld, maj kék ösvényen kaptatsz fel tar-kõre stimecz felõl?? Aszfalt nem naon van, csak f tárkány végéig, nem?

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
hehe azt én is sasoltam :)
szerintem az elsõ tábla a mérvadó, ami mögötte van azon inkáb csak ilyen bringástárs munkája látható.
Mondjuk én eger felõl jöttem ugye bár, onnan meg nincs ilyen tiltó tábla, oke engedélyköteles term. véd. tábla az van, ami kb ugyan azt jelenti.
ja és akkor tartom majd be az ilyeneket ha az erdészek nem rallyznak a ranger-ekkel az erdõben, meg elkezdenek fát ültetni a mértéktelen irtások helyén, addig az én károsító szerepemet inkább hagyjuk!

Ja Vitya én már a betonon zakóztam, az egyik kanyar nem adta ki az ívet! :D

a bringaszállító

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás

baszki, elfáradtam!

De Tar kõ-rõl a kilátás extra szép, mondjuk nem volt valami tiszta idõ,de akkor is, meg lefelé elhajítottam a paripát olyan 50 környékén, de egész jól megúsztuk mind a ketten :)

50 környékén :o
Én is voltam még szombaton ott, de vhogy lassabban jöttem :D. Ti tudtok vmit a kék-jelzésen (aszfaltról a köves útra) felkanyarodván kitéve lévõ tábláról, ami arra hívja fel a figyelmet, hogy ki vagyunk onnan tiltva? 1m-rel mögötte meg mintha kifejezetten ajánlaná egy másik tábla.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
baszki, elfáradtam!

De Tar kõ-rõl a kilátás extra szép, mondjuk nem volt valami tiszta idõ,de akkor is, meg lefelé elhajítottam a paripát olyan 50 környékén, de egész jól megúsztuk mind a ketten :)

a bringaszállító

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
Én mondtam hogy ilyenkor benzingõz az agyban gumiszag az orrban aztán semmi más! :)
De ma mingyá indulok ledolgozni a hátrányom, Stimec-Tar kõ-Olasz kapu-szilvás túra lesz ma! :)

na háj!

a bringaszállító

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
mivabaze' má biciklizin is büdös? Kûttem smst mindkét alaknak /ice+smek/ mindkettõ biztos ralifüggõ volt szo.-n. pedig gyûrtünk egy királyat ftárkány-bányah.-bánkut- dédesûttörõtábor-szilvás-katonasírok-bervavõgy etapon.
jóvótna.
by

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
Hát én cécó bicós vagyok, szóval velem ne számolj max nézõként, de elég nagy benzingõz mániákus vagyok szóval lehet most még ez a része is kimarad. De tuti lesznek fennt egri DH-sok is! :)
Sok sikert!

a bringaszállító

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Csá!

Kijön Eged DHra? Én ottleszek!! :D
(Itt érdeklõdök mert Thez-t kikészítettem) :) Sorry THEZ!!:aniolek_n

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
most láttam, hogy vasárnap budidh ill Egeddh lesz itten :)
Mondjuk nekem esélyes a 3 nap szünet a rally miatt, de sabaj majd meglássuk...lehet felnézek meglesni a fully-kat :)

a bringaszállító

smek24

smek24

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
..egésség legyék, me' térerrõ!

smek24

smek24

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Vitamino Grosso per tutti!!!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
holnap tekerenc lájt, mert nekem is dolgok lógnak az orromból.
szólunk, ha realizálódik a helyzet.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
csak jön már az a fránya jóidõ, tegnap is mentem vóna egyet az Egedre, erre látom, hogy nincs bringás lehetõség, futkorászni meg futkorásszon a hideg a hátamon :)
No meg betegösködök is, de ha van valami szóljatok! SZTK-s oknál meg vannak cimbik onnan szeressünk mindenkit :)

a bringaszállító