Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ja, ferinek valami mániája van a kis dolgokkal, most engem b@szogat az outi váz miatt. @koca:
jah, van egy gyermekded montim is, igen.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
Különben is, Ferinek mi volt az elsõ kérdése, "jó váz ez a GT, de nem kicsi?"-DE" :)(szóval nem csak teló bajos, bár ettõl még nem foglak titeket ,megrajzolni felfelé az tutkó, két elvetemült!!! :D)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
Vazzeg mióta megvettem a magellant vagy 15-en kérdezték mi baja a GT-nek :S

Lassan szégyellen hogy lecserélem, bár rajtam kívül álló okok miatt már kapott 2-3 szép ütést az új váz még beépítés elõtt és meg se kottyant neki, pedig elkönyveltem hogy festék minuszos lesz. Nem lesz ez olyan rossz, ne buzeráljátok már a lelki világomat! Vagy az a 15 ember dobáljon bele egy kalapba fejenként 2 rugót és máris hozatok egy új GT vázat szlovákiából! :)

a bringaszállító

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
jaja az biztos. átugrok kapcsi vagy 65 km aztán lenyomjuk a közép marcit aztán meg még haza is jövök ha már ugyis formában lennék :D
tehát akkor ugy látom egy szombatra lenne szerencsés betervezni. (majd szolok h mikor tudnék menni, most majd jönnek zh-k :( ) egyébként milyen bicod van? van az ss amivel legurultál BMFT-re meg van a moser uti, és van még vmi montid is?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
sajna, jah. De 7vége is konkrét lehet vmikor, átruccansz, be is vagy melegedve. ;-)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
na savanyugabi akkor majd ha legközelebb egerbe tekerek majd talizunk és elmondod merre cirkáljak haza, mert a bükki aszfaltot már nagyon unom mert heves tábláig csak fel és fel és fel és az ut is hiányos...

ja és a BMFT-én beszéltük hogy majd megmutatod nekem a Bükk marci utvonalát mert idénre középre beneveztem, csak éppen még a berva bánya fele se tekertem sose... péntekenként nekem nincs egyetem sose. te minden pénteken dolgozol? :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
gyó, tesó, ne kergesd má le a hór võgybe'!
Grat a vázhoz, reped a szivem GT- magellan..te tudod. Én inkább lebutítottam volna a telót 80ra, mifelénk uccse köll annyit mozgani.
Ha kész guruljunk egy jóóóót, peceró. jövõ 7en össszeáll a bicóm, ugy néz ki.

~

Most értem haza, azzal az agyatlan Ferivel nyomtunk egy bakta-parádsaskékes-mátraalmás..pétervására-...-bakta témát outival. hát mit mondjak, Feri szétkapta a szám rendesen.

@_A: nem gyötté, nem szóttá, mijá' szerelem?

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
aha kössz az infot. ez remek akkor legközelebb erre jövök haza egerböl ill a szépasszony völgyböl :D

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
simán járható még nagyon meredeket se kell mászni
Eged-Várkút-Kövesdi kilátó-Völgyfõház-Odavasbükki út-Hosszú völgyi erdészház/ez idáig a zöld kerékpáros/(itt jobbra a mûútra) le a Hór völgybe-onnan meg fel Hollóstetõre olyan 25 kilcsi jól járható, földes-kavicsos erdészutak

a bringaszállító

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
ja én is ugy vagyok vele h most már kb minden cucc jó a bicomon a teló és hátsófék kivételével. ezek is meglesznek jöhetne vmi cc-sebb fully :bananadan

na de hogy ne csak offoljak: haverom azt mondta h eged hegy környékéröl erdön ét el lehet jönni hollostetöig. igaz ez? ismeri vki ezt az utat? mennyire járható merevpicsájú cc bicóval?

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
állítható a telo 80-130 között, a magellan csak ideiglenes míg nem jön össze a lé egy értelmes össztelósra(na ez mondjuk egyenlõre fogalmam sincs mikorra várható)

a bringaszállító

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
hát ja ez érthetö indok. csak elöször hirtelen furcsálltam h GT-t magellanra cserélni :chin: mászáshoz a jobb geo biztos kényelmesebb lesz. vagy szerezz be vmi 80 ra is állithato telot :P

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
persze hogy szabad! :)

Semmi baj vele pöpec váz nagyon szeretem, de szenvedek vele, mert nem 100-as telóhoz tervezték anno(nagyon esik a felsõ csõ vele), meg rövid is nekem ebbõl adódóan csak úgy tudok vele mászni ha ráhasalok a kormányra, hogy ne emelgesse az elejét állandóan(olyan egykerekezés jellegûek a meredek felfelék). Ellenben lefele Isten király!! Pici, fordulékony, jól kezelhetõ.
Talán a magellean geo-ja ill egy számmal nagyobb mérete orvosolja a dolgot. Vagy kiderül, hogy csak én vagyok tök béna felfelé :D

a bringaszállító

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
szabad megtudnom miért cseréled le a GT-t ? :)

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
helyzetjelentek!
Készül az új gép egy Pyxis 07-es vázra áttelepülnek a GT cuccai. Hétvégén kész lesz ha holnap déleõtt találok a városban egy 68-as Simano Octalinkes monoblokkot, hát mit mondjak elég pesszimista vagyok ilyen téren Egerrrel szemben...
de ha kész szólok mert ki is kell próbálni majd! :)

a bringaszállító

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
CM-en?
sztem sokan! ~300-400 fõ, kb.

brumbie

brumbie

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás
Az útvonal az Eger-Felsõtárkány-majd letérve a "fõútról" a bükkzsérci úton a Pazsag erdészház mellett végig a Megyehatárig - tovább a lillai úton - aztán Bánya-hegynél fel szépen - Nagy-mezõt balról kerülve a Kis-kõhát nyergen fel - majd Olasz-kapu - és onnan gurulás Egerig Szilváson át :-)

Kutya hideg volt vasárnap reggel ... igaz fél hétkor indultam ... még jó hogy hosszú téli nadrágban mentem és nem próbáltam ki az új nyári nadrágomat ...
3:10 volt a tiszta menetidõ ... közben kétszer megálltam enni, meg nézelõdni ...

Sajnos jónéhány olyan lejtõ volt, amin a lefelé sebesség egyenlõ volt a felfelé sebességgel ... mivel országúti géppel voltam ...

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
sziasztok egri kollegák.

áttekertem ma Miskolcról Egerbe. mostantól mindig ugy fogok menni h lilla után fel Jávorkut majd át nagymezö és onnan le bányahegy fele az egri utra... igy kihagyom a hollóstetöi fingatót meg a répáshutai le fel hepehupást.

örömmel vettem észre hogy azért jobb az ut mint régen mert pár száz méteren uj az ut a hevesi oldalon is :D sajnos a többi szakasz még mindig gyenge nagyon. ja meg azt a zöld utat :) kátyuzgatják jobbra balra de ez is csak ideiglenes megoldás sztem...

egri CM en hanyan voltatok?

üdv

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
~ gondolom, ftárkány felé gangoltál felfelé... az valóban gyalázatos álapotban van megyehatárig.

~mennyire korán? me' nekem 7re kell melóba érnem, s reggel még elég cidri szokik lenni. De késõbb mehet a hajnali jamboree. Ha 1-1,5 órát nyomunk, az még kb belefér +reggeli.

brumbie

brumbie

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás
Tegnap nyomtam az országúti bringámmal egy 85 km-es bükki túrtát 1100 méter szintemelkedéssel ... kb 20 km elég rossz minõségû aszfalttal volt "megáldva", de a többi egész használható volt. Akit érdekel hasonló és tud korán kelni az szóljon ...