Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Indította
lcs
, 2004. november 16. 19:16
Írta 2007. február 23. - 20:56
www.rondagyerek.hu... Csak kérdezz, én a nem állandó egri lakos megmondom, hol találod a bulifotókat:) Ma (most) Egerben vok,szombateste bnõvel vmi sírós nemtommit kellene megnézni elõirányozva, ha ez egy délelõtti progi, akkor nyugodtan szólj rám, most még leugrom az egalba, állítólag van vmi nagy buli megint, de, ha mind2en élõk leszünk holnap délelõtt, sztem akármi lehet:)
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
Írta 2007. február 23. - 16:25
ajaj.Ha láttad hannibal lechtert, akkor nyugodtan vállon veregethetted volna.... Kár, hogy nem volt fotó.ÉN se láttam messze, aztán hazavittek, mer' probléma támadt,nõm szerint valami csegevara frontharcosnak adtam egy fülest, mert az ingemnél fogva kirángatott a WC bõl. milyen agressziv emberek vannak. Szal muszáj volt lelépni, me' a csegevara nagyon visongott, s gyûltek a forradalmárok én meg kevesen voltam, meg olyan vékon'ka gyerek vok.
apropó: nincs kedved szombaton felnézni a BMFT muriba? Lassú menet városi SSel mennék. Szólj, ha itthon vagy, számom a régi.
Ja, angol könyv kikészitve. ;-)
by
apropó: nincs kedved szombaton felnézni a BMFT muriba? Lassú menet városi SSel mennék. Szólj, ha itthon vagy, számom a régi.
Ja, angol könyv kikészitve. ;-)
by
Írta 2007. február 22. - 19:13
A_: báttya, elõkerült most a NAGY RENDEZKEDÉSben egy pc 58as láncod, még vmikor anno nálam maradt mosás céljából. Alkalom adtán átveheted, ha Egerben lófrálsz.
Oké, meg egy angol könyv is van arra felé Az igazi szépség, hogy voltam az egalban,mikor farsang volt... Igaz nem láttalak,mert nagyon egy emberre figyeltem:)
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
Írta 2007. február 20. - 18:57
ez a márc 3-i túra jónak néz ki, majd szólj mit válaszoltak!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2007. február 20. - 17:53
nem jártam arra gyakran..
fene eszi meg.
a kutya meg a telet.
vagy mivan.
sajnálom, baráttya.
fene eszi meg.
a kutya meg a telet.
vagy mivan.
sajnálom, baráttya.
Írta 2007. február 19. - 09:40
a bánkúti síház mögötti étterem büfé március elejétõl meghatározatlan idõre bezár köszönhetõen a hóban gazdag télnek.
Írta 2007. február 18. - 11:26
http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1097
irtam a szervezõnek egy "hagymá' kerékpárral" könyörgõ levelet...
irtam a szervezõnek egy "hagymá' kerékpárral" könyörgõ levelet...
Írta 2007. február 12. - 16:58
A_: báttya, elõkerült most a NAGY RENDEZKEDÉSben egy pc 58as láncod, még vmikor anno nálam maradt mosás céljából. Alkalom adtán átveheted, ha Egerben lófrálsz.
Írta 2007. február 11. - 14:15
maga egy rendes ember-mint mondottam- de közben változott a koncepció--hannibal lechter úrként regnáltam. jó vót. :-))
Írta 2007. február 08. - 18:48
várjá báttya egyenlõre nincs meg sajna, valmelyik havernál lesz, 2 célszemély van, ma még mindkettõt megkörnyékezem ez ügyben, remélem nem dobták ki ha ott van, bár lehet az is, úgyhogy nem ígérek semmit!
de utána járok
de utána járok
Írta 2007. február 08. - 15:40
hú báttya világi alak vagy!
hol mikor dobj egy smst, lécci. 702871658 apropó nincs kedved gyönni? másba' lesz az ankét.
hol mikor dobj egy smst, lécci. 702871658 apropó nincs kedved gyönni? másba' lesz az ankét.
Írta 2007. február 06. - 18:00
mázlid van! nincs rommá szakadva csak nem lehet felfújni bõrfocim van, az megint más kérdés, hogy nem tudom hol vagy megvan-e valahol, de ha megvan csütörtökön megkeresem aztán átadom!
Írta 2007. február 06. - 16:36
szemetel az esõ, báttya'... :-L
apropó:
Valakinek nincs egy rommászakadt réééégi bõrfocija?
Kéne 7végén farsangi murira, maszknak. /texasi láncfûrészes leszek, ha minden jól megy...
apropó:
Valakinek nincs egy rommászakadt réééégi bõrfocija?
Kéne 7végén farsangi murira, maszknak. /texasi láncfûrészes leszek, ha minden jól megy...
Írta 2007. február 05. - 19:57
Holnap valami? olyan 11-12 környékén vagy késõbb is akár egy rövid körre?
Írta 2007. február 02. - 20:26
tegnap viszont fos volt, a lesrétnél visszafordultam mert csak helyben tekertem olyan szél volt! :S
jövõ héten kedd vagy csüt-tõl réérek megint, elvileg enyhe idõ lesz, mehetnénk egyet!
jövõ héten kedd vagy csüt-tõl réérek megint, elvileg enyhe idõ lesz, mehetnénk egyet!
Írta 2007. február 02. - 20:10
grat, szivesen veled tartottam volna, ha nem huzom az igát. De úgy néz ki, a 7vége is hasonló elfoglaltsággal telik. :-L
Írta 2007. február 02. - 18:23
Hát ma tényleg gyönörû idõ volt! Stimec ház felé kivel találkoztam? Vagy nem fórumos kollega volt? Visszafelé meg egy országútis kerekessel intettünk egymásnak. Lassan élednek a passzos nacisok:) Ja meg egy erdei futó hölgyeménnyel is találkoztam, szemrevaló volt, meg is köszöntem szépen, hogy lehúzódott
Szóval ilyenkor alapozni, kilómétereket kell gyûjteni, javallott síkon tenni ezt vagy nem túl nagy emelkedõkön. Ennek ellenére éreztem én elinduláskor, hogy baj lesz velem, mert a térképet meg a tájolót is bereaktam. Lett is a vége egy Toldi bikk(toldi kapu elõtt van) túra, kis értetlenkedéssel(volt egy út aminek nem kellett volna ott lenni) megfûszerezve, meg a K+-en visszafelével, szarvasnézéssel, dh-zással. Jó móka volt, firkálok is róla gyorsan amoda magamnak egy bõvebbet.
A lényeg gyönyörû idõ és kellemes mászás volt ma!
Szóval ilyenkor alapozni, kilómétereket kell gyûjteni, javallott síkon tenni ezt vagy nem túl nagy emelkedõkön. Ennek ellenére éreztem én elinduláskor, hogy baj lesz velem, mert a térképet meg a tájolót is bereaktam. Lett is a vége egy Toldi bikk(toldi kapu elõtt van) túra, kis értetlenkedéssel(volt egy út aminek nem kellett volna ott lenni) megfûszerezve, meg a K+-en visszafelével, szarvasnézéssel, dh-zással. Jó móka volt, firkálok is róla gyorsan amoda magamnak egy bõvebbet.
A lényeg gyönyörû idõ és kellemes mászás volt ma!
Írta 2007. február 02. - 09:32
Tyû mára brutál jó idõ igérkezik! Gyorsan lerendezem a dokit, olyan 11 körül startolok valamerre, ha valaki jönne a számom itt van valahol a topikban! by
Írta 2007. január 31. - 20:48
febr. 10-én tisza tó körüli jeges(szervezõk szerint) szerintem inkább saras versenyre valaki válalkozik? Én lehet rápróbálok ha nem lesz meccsem azon a hétvégén csak 25 km!
üdv
üdv
Írta 2007. január 30. - 18:55
oks, mondjuk, lehet, én nem aludnék fenn, csak kedélyes beszélgetés után hazagurulnék.