Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
www.rondagyerek.hu... Csak kérdezz, én a nem állandó egri lakos megmondom, hol találod a bulifotókat:) Ma (most) Egerben vok,szombateste bnõvel vmi sírós nemtommit kellene megnézni elõirányozva, ha ez egy délelõtti progi, akkor nyugodtan szólj rám, most még leugrom az egalba, állítólag van vmi nagy buli megint, de, ha mind2en élõk leszünk holnap délelõtt, sztem akármi lehet:)
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ajaj.Ha láttad hannibal lechtert, akkor nyugodtan vállon veregethetted volna.... Kár, hogy nem volt fotó.ÉN se láttam messze, aztán hazavittek, mer' probléma támadt,nõm szerint valami csegevara frontharcosnak adtam egy fülest, mert az ingemnél fogva kirángatott a WC bõl. milyen agressziv emberek vannak. Szal muszáj volt lelépni, me' a csegevara nagyon visongott, s gyûltek a forradalmárok én meg kevesen voltam, meg olyan vékon'ka gyerek vok.
apropó: nincs kedved szombaton felnézni a BMFT muriba? Lassú menet városi SSel mennék. Szólj, ha itthon vagy, számom a régi.
Ja, angol könyv kikészitve. ;-)
by

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

A_: báttya, elõkerült most a NAGY RENDEZKEDÉSben egy pc 58as láncod, még vmikor anno nálam maradt mosás céljából. Alkalom adtán átveheted, ha Egerben lófrálsz.

Oké, meg egy angol könyv is van arra felé:) Az igazi szépség, hogy voltam az egalban,mikor farsang volt... Igaz nem láttalak,mert nagyon egy emberre figyeltem:)
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
ez a márc 3-i túra jónak néz ki, majd szólj mit válaszoltak!

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
nem jártam arra gyakran..
fene eszi meg.
a kutya meg a telet.
vagy mivan.
sajnálom, baráttya.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
a bánkúti síház mögötti étterem büfé március elejétõl meghatározatlan idõre bezár köszönhetõen a hóban gazdag télnek.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1097
irtam a szervezõnek egy "hagymá' kerékpárral" könyörgõ levelet...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
A_: báttya, elõkerült most a NAGY RENDEZKEDÉSben egy pc 58as láncod, még vmikor anno nálam maradt mosás céljából. Alkalom adtán átveheted, ha Egerben lófrálsz.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
maga egy rendes ember-mint mondottam- de közben változott a koncepció--hannibal lechter úrként regnáltam. jó vót. :-))

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
várjá báttya egyenlõre nincs meg sajna, valmelyik havernál lesz, 2 célszemély van, ma még mindkettõt megkörnyékezem ez ügyben, remélem nem dobták ki ha ott van, bár lehet az is, úgyhogy nem ígérek semmit!
de utána járok

a bringaszállító

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hú báttya világi alak vagy!
hol mikor dobj egy smst, lécci. 702871658 apropó nincs kedved gyönni? másba' lesz az ankét.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
mázlid van! nincs rommá szakadva csak nem lehet felfújni bõrfocim van, az megint más kérdés, hogy nem tudom hol vagy megvan-e valahol, de ha megvan csütörtökön megkeresem aztán átadom!

a bringaszállító

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
szemetel az esõ, báttya'... :-L

apropó:
Valakinek nincs egy rommászakadt réééégi bõrfocija?
Kéne 7végén farsangi murira, maszknak. /texasi láncfûrészes leszek, ha minden jól megy...

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
Holnap valami? olyan 11-12 környékén vagy késõbb is akár egy rövid körre?

a bringaszállító

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
tegnap viszont fos volt, a lesrétnél visszafordultam mert csak helyben tekertem olyan szél volt! :S
jövõ héten kedd vagy csüt-tõl réérek megint, elvileg enyhe idõ lesz, mehetnénk egyet!

a bringaszállító

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
grat, szivesen veled tartottam volna, ha nem huzom az igát. De úgy néz ki, a 7vége is hasonló elfoglaltsággal telik. :-L

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
Hát ma tényleg gyönörû idõ volt! Stimec ház felé kivel találkoztam? Vagy nem fórumos kollega volt? Visszafelé meg egy országútis kerekessel intettünk egymásnak. Lassan élednek a passzos nacisok:) Ja meg egy erdei futó hölgyeménnyel is találkoztam, szemrevaló volt, meg is köszöntem szépen, hogy lehúzódott :D
Szóval ilyenkor alapozni, kilómétereket kell gyûjteni, javallott síkon tenni ezt vagy nem túl nagy emelkedõkön. Ennek ellenére éreztem én elinduláskor, hogy baj lesz velem, mert a térképet meg a tájolót is bereaktam. Lett is a vége egy Toldi bikk(toldi kapu elõtt van) túra, kis értetlenkedéssel(volt egy út aminek nem kellett volna ott lenni) megfûszerezve, meg a K+-en visszafelével, szarvasnézéssel, dh-zással. Jó móka volt, firkálok is róla gyorsan amoda magamnak egy bõvebbet.
A lényeg gyönyörû idõ és kellemes mászás volt ma!:)

a bringaszállító

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
Tyû mára brutál jó idõ igérkezik! Gyorsan lerendezem a dokit, olyan 11 körül startolok valamerre, ha valaki jönne a számom itt van valahol a topikban! by

a bringaszállító

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
febr. 10-én tisza tó körüli jeges(szervezõk szerint) szerintem inkább saras versenyre valaki válalkozik? Én lehet rápróbálok ha nem lesz meccsem azon a hétvégén csak 25 km!

üdv

a bringaszállító

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
oks, mondjuk, lehet, én nem aludnék fenn, csak kedélyes beszélgetés után hazagurulnék.