Sziasztok
Bocs hogy idepofátlankodok de ezt mindenképp tudnotok kell.
Íme egy cikk hogyan vélekednek a helyi zöldek a helyi kerékpárosokról akiknek nem adtak engedélyt:
Nyugat.hu : Természetrongáló kerékpárosok az Õrségi Nemzeti Parkban
Üdv
Puby
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Started by
lcs
, 2004. November 16. 19:16
Posted 2011. April 19. - 22:12
Posted 2011. April 19. - 22:04
Tortúra terv tetszik!Szerintem rá fogok érni!Valószínüleg nem lesz a kertben meló:-)
Magellan-os
Posted 2011. April 19. - 21:30
én kihagyom
szaglok már a sok májer között, örülök, ha hétköznap nincs kritikus tömeg, s lehet haladni
egyre több nájlonparaszt porolja le a teszkósgépeket melóbajárásra, mióta pörög a benzinár
totál életveszély van az utakon
grat a TT-hez, mátrabérc nem semmi, ami útba esik csúcs, azt útba is ejtik
erõs vagy, mint ló.
télen beadhatnánk a tortúrát megint.
szaglok már a sok májer között, örülök, ha hétköznap nincs kritikus tömeg, s lehet haladni
egyre több nájlonparaszt porolja le a teszkósgépeket melóbajárásra, mióta pörög a benzinár
totál életveszély van az utakon
grat a TT-hez, mátrabérc nem semmi, ami útba esik csúcs, azt útba is ejtik
erõs vagy, mint ló.
télen beadhatnánk a tortúrát megint.
Posted 2011. April 19. - 21:26
Üdvözlet Sirokba!Meg amúgy mindenhová mindenkinek!Én meg (gyüttment)derecskei voltam 12 évig tavaly õszig.Darnó-hegy,Nyírjes-tó,vár környéke,vártól országos kék Szarvaskõig jó kis terepek!Nekem most már nehezebb lesz arrafelé bike-olni,pedig a Mátra nyugati része még eléggé ismeretlen maradt...
Tavaly Cserepes kõi barlangszállás felõl lementümk illegálisan Sima kõ lápán Vörös kõi forráshoz,onnan k+,k,és k0 át Imó kõhöz.Ha nem gond néha a bringcipelés,több út is szóba jöhet.
Hétvégén megdobtuk kis drágámmal a Mátrabérc és Múzsla túrákat gyalog.Én a Mátrabérc 56km-ét,õ Múzslán 25km-t.Mindketten szintidõn belül,én mindössze 2 percet javítottam tavalyhoz képest,de nem purcantam ki annyira.Tegnap már belefért bringával Mátraderecskérõl tekerés Szomolyára,a szombati TT után ez is egy jó 50km.
Pénteken Critical Mass valaki?Bár most 4tõl indul,én akkor még dolgozom...
Tavaly Cserepes kõi barlangszállás felõl lementümk illegálisan Sima kõ lápán Vörös kõi forráshoz,onnan k+,k,és k0 át Imó kõhöz.Ha nem gond néha a bringcipelés,több út is szóba jöhet.
Hétvégén megdobtuk kis drágámmal a Mátrabérc és Múzsla túrákat gyalog.Én a Mátrabérc 56km-ét,õ Múzslán 25km-t.Mindketten szintidõn belül,én mindössze 2 percet javítottam tavalyhoz képest,de nem purcantam ki annyira.Tegnap már belefért bringával Mátraderecskérõl tekerés Szomolyára,a szombati TT után ez is egy jó 50km.
Pénteken Critical Mass valaki?Bár most 4tõl indul,én akkor még dolgozom...
Magellan-os
Posted 2011. April 18. - 20:56
vörös kõi alsó forrás egyszerû /ftárkány-stimecz ház-tovább murvás erdei úton a patakot követve/ a többi sajna bicajjal szopóka
bár, most olvasom ,a fennsík felõl szeretnétek lemenni...köveket nehéz bringázva leküzdeni, de tarkõ alól szórakoztató.hát, talán gyetra völgy felõl lehet legurulni erdei úton, vörös kõ lápa meg társai abszolút szopóka, cserepeskõ lápa szintén, három kõ alatt lehet némileg bringázni, de akkor már bánya hegy felett lesztek
de sztem már ne nagyon erõltessétek, most mondta ismerõs, hogy legutóbb már nem érte el a 30cm-t a forrás
bár, most olvasom ,a fennsík felõl szeretnétek lemenni...köveket nehéz bringázva leküzdeni, de tarkõ alól szórakoztató.hát, talán gyetra völgy felõl lehet legurulni erdei úton, vörös kõ lápa meg társai abszolút szopóka, cserepeskõ lápa szintén, három kõ alatt lehet némileg bringázni, de akkor már bánya hegy felett lesztek
de sztem már ne nagyon erõltessétek, most mondta ismerõs, hogy legutóbb már nem érte el a 30cm-t a forrás
Posted 2011. April 18. - 13:09
Sziasztok!
Tervezek egy túrát a Bükkben haverokkal és a segítségeteket kérném. Szilvásról indulnánk fel a tetõre, majd a srágán terepezés. No, de utána szeretnék lemenni az Imókõi és Vöröskõi forrásokhoz, majd vissza a tetõre és a szilvár maraton végével leveretni Kérdésem az lenne, hogy lehetne megejteni a két forrást a legegyszerûebben? Anno egyszer az imókõitõl a K0-n mentünk fel és jó darabig járhatatlan volt. Van valakinek 5lete, mer bejárt útvonala?
Köszi
Tervezek egy túrát a Bükkben haverokkal és a segítségeteket kérném. Szilvásról indulnánk fel a tetõre, majd a srágán terepezés. No, de utána szeretnék lemenni az Imókõi és Vöröskõi forrásokhoz, majd vissza a tetõre és a szilvár maraton végével leveretni Kérdésem az lenne, hogy lehetne megejteni a két forrást a legegyszerûebben? Anno egyszer az imókõitõl a K0-n mentünk fel és jó darabig járhatatlan volt. Van valakinek 5lete, mer bejárt útvonala?
Köszi
Posted 2011. April 17. - 22:05
Posted 2011. April 16. - 22:37
jó!!!
a pálya az mindig jó, azé maraton
de az meg kitérdekel
gyertek
tali 12:00 MOL kút, kõvágó tér
ez vonatkozik az összes pinaszájúra ehhhe
én tarkõt szeretnék tolni, ha belefeér, cicapunájúak
kicsit bekokszoltam most E dávval, megy a nyúvörddizortder mittomén mejik
a pálya az mindig jó, azé maraton
de az meg kitérdekel
gyertek
tali 12:00 MOL kút, kõvágó tér
ez vonatkozik az összes pinaszájúra ehhhe
én tarkõt szeretnék tolni, ha belefeér, cicapunájúak
kicsit bekokszoltam most E dávval, megy a nyúvörddizortder mittomén mejik
Posted 2011. April 15. - 19:03
Sziasztok helyiek!
Milyen a terep Szilvásvárad környékén,a pálya nyomvonala tekerhetö esetleg?Mennénk vasárnap.
Milyen a terep Szilvásvárad környékén,a pálya nyomvonala tekerhetö esetleg?Mennénk vasárnap.
Posted 2011. April 15. - 16:05
Posted 2011. April 15. - 10:59
Hello!
Ha a Mátrába jöttök tekeregni, nekem is lehet szólni, ha van idõm betársulok. Meg a közeljövõbe tervbe van véve egy négykerekû, biztos ki fogok ruccanni esetenként én is a Bükkbe. (egyébként siroki vagyok). Bár az erõnlétem elég halvány jelenleg... de majd csak alakul.
Ha a Mátrába jöttök tekeregni, nekem is lehet szólni, ha van idõm betársulok. Meg a közeljövõbe tervbe van véve egy négykerekû, biztos ki fogok ruccanni esetenként én is a Bükkbe. (egyébként siroki vagyok). Bár az erõnlétem elég halvány jelenleg... de majd csak alakul.
Posted 2011. April 14. - 20:17
mi sem megyünk, egyik kulcsembernek nem passzol az idõ.
Szo-n lehet, Bp. vasnap lehet, rakok egyet.
maj' megkérdem Feriurat, van e kedve hallgatni, hogy recsegek.
Szo-n lehet, Bp. vasnap lehet, rakok egyet.
maj' megkérdem Feriurat, van e kedve hallgatni, hogy recsegek.
Posted 2011. April 14. - 10:51
Én végül is Mátrában leszek-ha nem esik-szombaton párommal a Mátrabérc teljesítménytúrán veszünk részt.Vasárnapi szlovák paradicsomot most(is)kihagyjuk.
Magellan-os
Posted 2011. April 12. - 19:28
Posted 2011. April 12. - 18:48
Csütörtöktõl vasárnapig a Mátrába lébecolunk csapatilag. Ha valakinek van kedve átruccanni túrázni, hívjon és mondom merre vagyunk!
Apropó szesz, holnap felhívlak Gabi!
Apropó szesz, holnap felhívlak Gabi!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2011. April 12. - 18:23
Posted 2011. April 12. - 17:47
Posted 2011. April 12. - 09:48
Ah!Jól hangzik ez az epreshordóban kényeztetett pálesz!Lehetne,h'kitekerünk bukkbe vhová,nyársalás,torok öblít pálesz v. egyéb,majd lájtos haza.
Kondi meg majd jön,jó lesz az.Kedved ne vegye!Ferivel meg elborult az agyunk fölfelében:-)
Kondi meg majd jön,jó lesz az.Kedved ne vegye!Ferivel meg elborult az agyunk fölfelében:-)
Magellan-os
Posted 2011. April 11. - 20:47
Louis: jövök egy serrel
Legközelebb ha akarunk ilyen összeröffenetet s esetleg fele ennyi mászókát sem akartok, akkor beajánlok fél liter, azaz 5 dl vagy 500 ml saját eperfa hordóban érlelt házi pálinkát.
de a legjobb ha lesrétig kitekerünk s napozunk a fûben.
Legközelebb ha akarunk ilyen összeröffenetet s esetleg fele ennyi mászókát sem akartok, akkor beajánlok fél liter, azaz 5 dl vagy 500 ml saját eperfa hordóban érlelt házi pálinkát.
de a legjobb ha lesrétig kitekerünk s napozunk a fûben.