Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
lehet, csörgök, mitmivan, lajos.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Jó kis kör az!Tárkány után Oldal-völgytõl emelkedik rendesen!Én még ezt a kört nem csináltam,de hogy már a környéken lakom,sz'tem én is legyûröm majd aszfaltozós géppel.Tegnap mégis fölmentem az Egedre.Eger táblától piroson a Kis-Egedig,majd déli oldalon szõlõk közt föl az Egedre.Óra kalibrál,bambulás,majd tovább Várkút felé,de csak féltávig,mert lejöttem a noszvaji útra,de ez nem volt túl élvezetes,nem nagyon van használva,pedig turistaút.Síkfõkút,kis fölfedezés Noszvajon,barlanglakások környéke és még egy patakátkelés és irány haza.50 kilcsi és majd 1000 szint hozzá.
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
vnap estig novajon leszek, nem pedig egerben így ezt most sztem kihagyom, pedig jó lenne.
Tegnap nyomtam egy Tárkány-Bükkzsérc-Noszvaj-Eger távot.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Úgy néz ki,h vasárnapra szervezõdik egy kis tekergés a Bükkbe.Volt kollégám invitált meg,még 2-3-4 ember jön.Laza tekerés lesz.Ha nem jön közbe semmi,asszem abba az irányba tekergõzök most.Ha van kedved Piszta-vagy bárki más-tartson velünk!Pontos részletek még nincsenek!
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
sejtésem nekem is van, de apósom majd útba igazít :)

számom lentebb már beírtam, csörögj ha úgy adódik

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Szombaton itthon munkálkodom,val'szeg inkább vasárnap lesz nekem jó. Elõbb-utóbb át akarok tekerni földúton Novajra.Egyik kollégám ott lakik,mondta,hogy autóval is átjöttek Szomolyára.Azt már sejtem,merre kell elindulni...
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Jól hangzik a holnapi projekt, de sajna 3/4 6-tól kölöközés van. (MOndjuk ha minden jól alakul az egész napom nyeregben lesz )
A hétvége nekem nem gond, még akár a szombat is, mert akkor megyünk ki ha megyünk Novajra. Egy kiadós nem túl zúzós terepezés már igen jól esne :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

clunker.
mááár guglizok is.

Van errõl egy jó kis film is: Klunkerz

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Még biztosan nem tudom,de jó is lehet a vasárnap!Holnap viszont bike-kal megyek melóba.Lehet,hogy a "nagy" géppel és Egeden bekalibrálom a km órát magasságilag...Utána kis terepezés.Erre gondoltam...Ha valaki velem akar tartani.fél 5kor végzek melóilag.
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Louis:

Hétvégén lehet Novajon leszek, s ha az idõ olyan, s ha gondolod átgurulgászok hegyeken völgyeken Szomolyára s mehetünk vmerre. Ez valszeg vasárnap lenne. De még nem 100%.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
csak a szám volt nagy..nem nagyon van szabadidõm..jövõ héttõl lesz kb 1-1.5 hét kéretik oda tenni minden itthoni mókát és kacagást! ;)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
rájt!
szólunk mindenképp'

beszántották?
nemtom, nagyon rég nem jártam arra...
clunker.
mááár guglizok is.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
õsmonti-arra a gépre én is kíváncsi lennék
ha ráérek,veletek tartanék slovenskába!
Magellan-os

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás

cruisereseknek üdvözlet!Ha netán szerzel egy montit,itt találsz társakat egy kis szórakozáshoz:-)
Nekem ez a hétvége nem jó és jövõ hétvégén-ha nem esik az esõ-kertészkedem,egyik nap biztos.De ezen a hétvégén már órát állítunk és jön a tavasz,így meló utáni kisebb tekerésekben benne lennék.Tegnap is bevállaltam melóba bike-kal.Reggel kicsit hüsi volt,de azt megérte bevállalni.

épp egy cruiservázból akarok 'kvázi-versenymontit' faragni (clunkernek hívják amúgy a 'terepcruisert', ami a mountain bike õse volt); majd ha kész lesz, meglátjuk, mit mutat 100-on... ;)
...málnaszõr'ös sört, valaki?:P
http://s256.photobuc...ary/citrombikes

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Lehet azt tudni, hogy miért szántották be a berva-völgyi bicajpályát?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

nekem túl sok a szabadidõm :(

gyere velem szõlõt vágni ;-)

elvileg, holnap itthon lesz a missön, dobom össze, azt melláttyuk, mitmivan
elég sok a melóm, most pontosan épp' 0.74 ha fak.
áprilisba' szeretnénk megint egy haveri köri gyalogturát vhol alacsonytátrában
ha összejönnénk 9en, kitolnánk minimalba egy tranzittal, elvileg hajnal menet, este jövet

18" körüli megbocsátó hátsóháromszögû merevvázon gondolkodom, persze, csak használtban..

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Okés!
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Én melótalan vagyok így hétközben is van némi szabadidõm, amennyit a család enged. Ha úgy van csörgess meg s meglátjuk.

telenor 472 hét egy 3 kettõ

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
cruisereseknek üdvözlet!Ha netán szerzel egy montit,itt találsz társakat egy kis szórakozáshoz:-)
Nekem ez a hétvége nem jó és jövõ hétvégén-ha nem esik az esõ-kertészkedem,egyik nap biztos.De ezen a hétvégén már órát állítunk és jön a tavasz,így meló utáni kisebb tekerésekben benne lennék.Tegnap is bevállaltam melóba bike-kal.Reggel kicsit hüsi volt,de azt megérte bevállalni.
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Ha nem szakad le az ég holnap, akkor tervezek menni a bikkbe egyet. Valaki??? :)