Nõbõl több van,most már férfiutánpótlás kell!:-)Rákóczi TT engem érdekelne!Melássuk!
Vasárnapot sz'tem kihagyom!Bocsesz!Nagygép még darabokban,rugóstagot is szétszedem hamarosan.Itthon is tevékenykedem kicsit...Jövõ hét végén-bár valszeg szombaton-csinálok 1 nagy tekerést terepen,át a Bükkön Szilvásra,lehet csak vasnap jövök(jövünk) haza.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Started by
lcs
, 2004. November 16. 19:16
Posted 2011. May 19. - 21:38
Posted 2011. May 19. - 10:45
Gratulálok Töki!üdv pecerek!
pecer lett a második gyerek is
Lassan készítheted elõ a dupla utánfutót akkor!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2011. May 19. - 10:25
Posted 2011. May 18. - 23:11
üdv pecerek!
kerékpározásilag eléggé el vok hanyagolva, csak a melóbajárás megy, de az kurvagyakran sajna
ha már teljesítménytúra:
Rákóczi 120/75/50/35/25/15 / 120MTB/75MTB/50MTB/35MTB | TTT
ez naon fasza, voltam rajta már vagy 3x mehetnénk akár
remélem, addigra tudok menni n+1 kmt, terepen...
kerékpározásilag eléggé el vok hanyagolva, csak a melóbajárás megy, de az kurvagyakran sajna
ha már teljesítménytúra:
Rákóczi 120/75/50/35/25/15 / 120MTB/75MTB/50MTB/35MTB | TTT
ez naon fasza, voltam rajta már vagy 3x mehetnénk akár
remélem, addigra tudok menni n+1 kmt, terepen...
Posted 2011. May 18. - 19:44
Louis!
Na vasárnap családtalanul mennék szilvásra! Ha gondolod .... Még 2 bringának van hely a kocsin, belül meg 4 fõnek
Na vasárnap családtalanul mennék szilvásra! Ha gondolod .... Még 2 bringának van hely a kocsin, belül meg 4 fõnek
Posted 2011. May 16. - 21:12
Holnap reggel bájk,ha nem esik az esõ!Sz'tem hívni foglak Piszta!Basszus!Ma szétszedtem a villát a nagy gépben,lehet,h'ki lehet belõle hozni 140mm-t...Folyt.köv.1-2 csavart már átnéztem,azok nem lazák,kattogás keresés tovább...
Jóccakát!
Jóccakát!
Magellan-os
Posted 2011. May 15. - 20:52
Gratulálok Gábor!Viszont kívánok jó egészséget mindannyiótoknak!Leány v.fiú lett a pöttöm?
Piszta!Köszönöm!Én is gratulálok neked!nem volt az a 70sem egyszerû!Váltó beállítást esetleg megejthetjük 7köznap is,ha bájkkal m1ek melóba,így nem vagyok buszhoz kötve.Keddre tervezek bicós munkába menetelt.
Jó volt a tegnapi Öko Park túra!Piszta kollégával mentünk Szilvásig,ahol õ 70 távot kilátó,Olasz kapu,Bánya-hegyi elág,Tárkány felé ment tovább.
Én bevállaltam a 110et.Dédesig pofaszélben,onnan kezdõdött 1 szívatós mászás,amin még csak kocsival voltam.Út sz.r,megfelelõ áttételt nem találtam,bal térdem is 2-3szor benyilalt,maradt a pörgetés.Szerencsére ezen sikerült felülkerekedni.Bánkúttól Garadna völgy felé jött 1 jó tempós lefelé,de észnél kellett lenni,mert rossz volt az út.Így is itt lett a max.seb:60.Garadnában sok gyalogtúrás és legalább annyi bicajos.Lillafüred után utólértem 1 o.útist,aki Eger-Lilla-Eger távot nyomta.Zsuzsi forrásnál megállt vízért,Répási elágnál ért utól.Sokáig követtem40-50m-rrel a háta mögött,de Bányahegyi elágtól,ahogy kezdett lejteni,1re távolodott.Megyehatártól nagyon állat volt,döntöttem a gépet a kanyarokban.Tamás kútnál megálltam kis felfrissülésre.Amúgy sok volt a motoros,de nem õk voltak a hülyék,hanem az autósok(kanyarlevágás).Tárkányban épp,h'észrevettem az ellenörzõ pontot,úgy el volt dugva.Almári 1enesben újra összefutottam Piszta elvtárssal,váltottunk pár szót.Végül 5ó25p lett tekerés,fényképezés,pihenésekkel 1ütt.Haza oda-vissza a túrával 1ütt 168 km.Már országúti edzésnek is elmenne...:-)Jó volt kipróbálni magam akkora távon nem bántam meg!
Jó pihenést mindenkinek!Terheljétek a pedált!
Piszta!Köszönöm!Én is gratulálok neked!nem volt az a 70sem egyszerû!Váltó beállítást esetleg megejthetjük 7köznap is,ha bájkkal m1ek melóba,így nem vagyok buszhoz kötve.Keddre tervezek bicós munkába menetelt.
Jó volt a tegnapi Öko Park túra!Piszta kollégával mentünk Szilvásig,ahol õ 70 távot kilátó,Olasz kapu,Bánya-hegyi elág,Tárkány felé ment tovább.
Én bevállaltam a 110et.Dédesig pofaszélben,onnan kezdõdött 1 szívatós mászás,amin még csak kocsival voltam.Út sz.r,megfelelõ áttételt nem találtam,bal térdem is 2-3szor benyilalt,maradt a pörgetés.Szerencsére ezen sikerült felülkerekedni.Bánkúttól Garadna völgy felé jött 1 jó tempós lefelé,de észnél kellett lenni,mert rossz volt az út.Így is itt lett a max.seb:60.Garadnában sok gyalogtúrás és legalább annyi bicajos.Lillafüred után utólértem 1 o.útist,aki Eger-Lilla-Eger távot nyomta.Zsuzsi forrásnál megállt vízért,Répási elágnál ért utól.Sokáig követtem40-50m-rrel a háta mögött,de Bányahegyi elágtól,ahogy kezdett lejteni,1re távolodott.Megyehatártól nagyon állat volt,döntöttem a gépet a kanyarokban.Tamás kútnál megálltam kis felfrissülésre.Amúgy sok volt a motoros,de nem õk voltak a hülyék,hanem az autósok(kanyarlevágás).Tárkányban épp,h'észrevettem az ellenörzõ pontot,úgy el volt dugva.Almári 1enesben újra összefutottam Piszta elvtárssal,váltottunk pár szót.Végül 5ó25p lett tekerés,fényképezés,pihenésekkel 1ütt.Haza oda-vissza a túrával 1ütt 168 km.Már országúti edzésnek is elmenne...:-)Jó volt kipróbálni magam akkora távon nem bántam meg!
Jó pihenést mindenkinek!Terheljétek a pedált!
Magellan-os
Posted 2011. May 15. - 08:09
tudto kélni vaze
megvan a másodi kgyerek
hehge
lesz ivászat, meg lesz hivva mindenki tesók
Gratulálok savanya!
Jó egészséget kívánok az egész családnak!
Posted 2011. May 15. - 00:23
tudto kélni vaze
megvan a másodi kgyerek
hehge
megvan a másodi kgyerek
hehge
Posted 2011. May 14. - 20:22
Lajos!
Ha van vmikor kis idõd, átnézhetnénk a váltásom meg hajtásom, mert egyre jobban nem tetszik nekem! Elsõ váltóm is csinál érdekes dolgokat, meg zúgatva lefelé õpedálozást abbahagyva majd elkezdve érdekes láncszorulást produkált
Ha van vmikor kis idõd, átnézhetnénk a váltásom meg hajtásom, mert egyre jobban nem tetszik nekem! Elsõ váltóm is csinál érdekes dolgokat, meg zúgatva lefelé õpedálozást abbahagyva majd elkezdve érdekes láncszorulást produkált
Posted 2011. May 14. - 18:03
Posted 2011. May 13. - 21:28
én a bringát készítettem föl:4 bar a gummákba,kis kence ahová kell...Többit majd reggel,most pihi!7kor ott kiabálok a panel alatt:-)ha nem esik!Sms-t dobok,ha megyek,akkor is.Guten abend!
Magellan-os
Posted 2011. May 13. - 19:57
Posted 2011. May 13. - 11:07
Posted 2011. May 12. - 21:45
Jó estét mindenkinek!Nagy csend vagyon itten-e la!
Piszta!Szerintem szombaton reggel bike-kal megyek ki Szarvaskõbe,szép komótosan.Mikorra akarsz kiérni vaskõbe?Ahhoz igazítom az indulásom itthonról,legfeljebb 1 kis szusszanásra hagyok idõt.7 és 9 között lehet rajtolni...és akkor mehetünk Szilvásig 1ütt.
Savanya!Mi újság veled?Kissavanya megszületett már?Bájkozás volt mostanság?
Én még nagy gépet most sem szedtem szét,de le van mosva:-)Hétvégén már sz'tem meg tudom csinálni.Bringázás melóbajutásilag megy...
Terheljétek a pedált! Minden jót és jó éccakát mindenkinek!
Piszta!Szerintem szombaton reggel bike-kal megyek ki Szarvaskõbe,szép komótosan.Mikorra akarsz kiérni vaskõbe?Ahhoz igazítom az indulásom itthonról,legfeljebb 1 kis szusszanásra hagyok idõt.7 és 9 között lehet rajtolni...és akkor mehetünk Szilvásig 1ütt.
Savanya!Mi újság veled?Kissavanya megszületett már?Bájkozás volt mostanság?
Én még nagy gépet most sem szedtem szét,de le van mosva:-)Hétvégén már sz'tem meg tudom csinálni.Bringázás melóbajutásilag megy...
Terheljétek a pedált! Minden jót és jó éccakát mindenkinek!
Magellan-os
Posted 2011. May 08. - 10:19
ha a 110et nem eszeveszett verseny tempóban nyomod, akkor lehet kipróbálnám magam a szárnyaid alatt
Posted 2011. May 08. - 08:31
Térkép van. Na meglátjuk hogy alakul az idõ, s aztán a 2 közül vmelyiket megjátszom
Posted 2011. May 07. - 21:49
Eredményhez gratulálok!Lényeg,h'elégedett vagy és jól érezted magad!Jövõ heti túrából 35ös az terep,túlnyomó részt régi bükk maraton rövid távval egyezik meg.70es aszfalt és jórészt közúton.Bükk térképet tudok adni,vagy nem ezen múlik?:-)
Magellan-os
Posted 2011. May 07. - 17:13
Na néztem a Szarbvaskõt, elhet kitróbázom 35-ön vagy inkább 70-en. Csak fosok mert a bükki tájékozódással még gondok vannak